Per què els negocis han de triar Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Per què els negocis han de triar Bitcoin

Per què els negocis han de triar Bitcoin

Una de les claus per permetre el creixement sostenible de Bitcoin en els mercats de divises és l'existència de sòlids canals per al comerç. Amb això em refereixo a la que necessitem més comerciants que accepten la CTB pels seus béns i serveis.

Per què un comerciant que té un negoci sòlid decidir per començar a acceptar bitcoins?

En primer lloc, bitcoins eliminar algunes característiques molestes dels processadors moderns de pagament. Un d'ells és de càrrec. Els comerciants perden enormes porcions d'ingressos cada any per a les devolucions a causa de les targetes robades o clients difícils. En la majoria dels casos, les mercaderies no són recuperables en aquestes situacions. Amb Bitcoin, però, els empresaris poden estar segurs que una vegada que veuen un parell de confirmacions de la cadena de bloc, els diners és d'ells, per sempre.

Una altra molèstia és l'alta taxa d'honoraris que els processadors de pagament com les companyies de targetes de crèdit o PayPal càrrega per a la venda del seu producte. Els honoraris pagats a les transaccions Bitcoin de qualsevol grandària significativa són insignificants en la majoria. Aquestes tarifes no són amb el propòsit d'especulació, però els bancs per pagar les factures d'electricitat dels parells a la xarxa Bitcoin que fixen els pagaments. Personalment, veig això com un pagament més del que és just pel servei que presten (,0001-,0005 BTC).

La raó més atractiva per acceptar bitcoins és el poder de màrqueting que té. La comunitat Bitcoin és altament compromesa i solidària de nous comerciants. Els negocis com WordPress i Namecheap han fet onades a l'acceptar bitcoins pels seus respectius productes, amb beneficis econòmics obvis. Bitcoiners són una raça curiosa, perquè són tan contents de pagar amb la seva moneda digital. De fet, la majoria d'ells entenen l'important que és tenir les empreses que accepten la seva BTC i podrien estar disposats a pagar una prima a les recompenses tal decisió.

Bitcoins no estan exempts d'inconvenients, és clar. En primer lloc, es requereix un alt nivell de coneixements tecnològics per utilitzar amb eficàcia. Seguretat per als seus claus privades és assolible, però els novells podria acabar cometre errors costosos. El segon inconvenient és que la moneda segueix sent molt volàtil, que no és òptim per a la majoria de les empreses amb un flux de caixa bastant estret. Afortunadament, hi ha maneres de mitigar aquests dos factors. La més òbvia és la implementació d'un comerciant en línia que cobra una quota per acceptar pagaments bitcoin en el seu nom i li proporcionarà el preu de comptat de Fiat en el seu compte bancari.

Un altre avantatge d'usar Bitcoin i altres cryptocurrencies és l'alt anonimat involucrada, per exemple Komodo Currenciesprovides assegurances i anònims pagaments en moneda (llegir el seu blanc paperfor més informació).

En qualsevol cas, si vostè és un comerciant de qualsevol tipus i no ha explorat Bitcoin per al seu negoci, però, jo suggeriria que ho faci.

Bitcoin vídeo curs accelerat

Saber més del 99% de la població sobre Bitcoin. Un missatge diari durant 7 dies, curts i educatives (garantit). 

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Per què la integració Bitcoin de PayPal no és un gran repartiment encara

Post Bitcoin

La nova plataforma comercial especial BitShares es llançarà a loctubre

Post Bitcoin

Venda de Bitcoins directament a una persona

Post Bitcoin

Com vendre coses per Bitcoin

Post Bitcoin

Expedia Ara accepta Bitcoin

Post Bitcoin

Entrevista amb el fundador de bitLanders Francesco Rulli

Post Bitcoin

Compreu Bitcoins directament des duna persona

Post Bitcoin

Entrades i sortides - Sexplica el canvi de Bitcoin

Post Bitcoin

La resolució de lexperiment de Bitcoin: Mike Hearn

Post Bitcoin

Entrevista amb Charly Clinton de BitXBay, un mercat de Bitcoin

Post Bitcoin

Lhackeo del drama de Satoshi Nakamoto va ser una gran pèrdua de temps

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?