Ara podeu ajudar a la fundació Wikimedia amb les donacions de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Ara podeu ajudar a la fundació Wikimedia amb les donacions de Bitcoin

Ara podeu ajudar a la fundació Wikimedia amb les donacions de Bitcoin

La Fundació Wikimedia ha decidit començar a acceptar Bitcoin donationsin un moviment per "assegurar-se que la donació és tan simple i inclusiu com sigui possible".

La fundació accepta actualment 13 mètodes de pagament diferents, el que fa possible que les persones de tots els països del món per donar suport al treball de l'organització.

Tenim la sort que milions de persones a tot el món donen suport al treball de la Fundació Wikimedia a través de donacions. Actualment, acceptem 13 diferents mètodes de pagament que permeten donacions de gairebé tots els països del món, i avui, estem afegint una més: Bitcoin.

Al blog de Wikimedia, la fundació explica als que no estan familiaritzats amb com funciona Bitcoin més famós moneda digital del món: "es tracta d'una relativament nova moneda digital, que està sent acceptada per un nombre creixent d'institucions i comerciants a tot el món".

Segons la institució, "els membres de la nostra comunitat han sol·licitat a la fundació per començar a acceptar Bitcoin. Aquestes sol·licituds, juntament amb la recent orientació del Servei d'Impostos Interns dels Estats Units, van encoratjar a la Fundació per revisar un cop més la nostra capacitat per acceptar Bitcoin ".

"Durant aquesta revisió, hem identificat una nova manera de treballar al voltant passada desafiaments tècnics, així com per reduir al mínim els riscos legals d'acceptar Bitcoin", va revelar la fundació en un comunicat signat pel seu director d'ingressos, Lisa Gruwell. Wikimedia associar amb Coinbaseto "convertir immediatament Bitcoin dòlars nord-americans, el que requereix la implementació tècnica mínima".

Des d'ara també tenim una guia sobre com donar compte de Bitcoin, hi ha una clara comprensió de com manejar legalment.

Si desitja donar diners digital de la Fundació Wikimedia, pot fer-ho en les formes de donar a pàgina seleccionant l'opció Bitcoin disponible.Estaràs boig per gastar en realitat Bitcoin - BloombergLimitacions de Bitcoin són cada vegada més grans problemes ja que els bancs i altres institucions financeres construir les seves pròpies xarxes similars.

Alguns desenvolupadors bitcoin estan tractant de modificar el programari de xarxa per accelerar les transaccions, però els desacords sobre l'enfocament han portat a alguns grups per dividir fora i crear les seves pròpies xarxes més petites.

A causa de que alguna vegada només s'emetran 21 milions d'bitcoins, hi ha un cas que va fer que la moneda és simplement evolucionant d'una xarxa de transaccions d'or digital.

Elogi fer byOlga Kharif


ZipZap podria convertir 265k en el Regne Unit i Rússia en petits intercanvis BitcoinEls ZipZaphas xarxa de pagaments globals estat prestant atenció a Bitcoin des del 2012, però la companyia ha anunciat recentment a Londres que afegeix ara moneda digital al seu model de negoci. La revelació va ser feta durant la conferència BitcoinExpo, el que va passar dissabte passat (30).

D'acord amb informació publicada a Bitcoin de sub-Reddit, el nou projecte de ZipZap pretén transformar la forma d'intercanviar la seva moneda fiduciària per Bitcoin ia l'inrevés.

Durant la conferència, un portaveu de la cadena va dir que, gràcies a la decisió de ZipZap, 25.000 botigues al Regne Unit i 240.000 establiments a Rússia es convertiran en petits intercanvis moneda digital.

La implementació de Bitcoin se suposa que ha d'ocórrer durant la segona setmana de gener 2014and vol dir que cada botiga ara duent a terme operacions de canvi de diners o altres accions a través ZipZap serà automàticament capaç d'operar dins de l'ecosistema de Bitcoin.

Encara que això seria una notícia increïble per a la comunitat de la moneda digital, la informació no és oficial i encara no s'ha confirmat per l'empresa. No obstant això, aquesta decisió no seria sorprenent: ZipZap ha parlat anteriorment sobre Bitcoin i les seves possibilitats. Al juny de 2013, Alan Safahi, el director general de ZipZap, va escriure el següent missatge al blog de la plataforma:

Crec que els bancs començaran a oferir Bitcoin com a moneda de la mateixa manera que ara venen les monedes fiduciàries, xecs de viatger, girs postals i targetes de prepagament.

 Aquesta distribució massiva a través de sucursals bancàries al detall serà l'últim acte assenyalant l'arribada del Bitcoin al corrent principal.


Creeu la vostra pròpia cartera de Bitcoin gratuïtamentAra és el moment per aconseguir la nostra pròpia cartera de Bitcoin. Abans de que vam triar la nostra cartera anem a tractar d'obtenir una millor comprensió del que és una cartera Bitcoin.

Hi ha més de 15 tipus de carteres Bitcoin avui i aquí hi ha una comparació de tots ells. Jo personalment recomano l'ús de Coinbase- Una de les carteres més populars avui en dia Bitcoin. També permet l'accés a la seva cartera a través del seu telèfon mòbil i la web.

És el moment d'obtenir la seva primera Bitcoin, feu clic aquí per al següent pas

Notícies relacionades


Post Bitcoin

Crowdsourcing Preguntes per a miners de GAW i Josh Garza

Post Bitcoin

Com es poden robar els bitcoins: botnets, virus, phishing i molt més

Post Bitcoin

La mineria de Bitcoin val la pena?

Post Bitcoin

Mt. La fallida de Bitcoin de Gox

Post Bitcoin

Per què la integració Bitcoin de PayPal no és un gran repartiment encara

Post Bitcoin

Llista de països que han prohibit Bitcoin!

Post Bitcoin

Anàlisi de preus adequada de Bitcoin 2a part: notícies, tendències, temps

Post Bitcoin

Vostè pot comprar un passaport amb Bitcoin

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington per class Action Against BF Labs Want A Voice

Post Bitcoin

El futur de Bitcoin

Post Bitcoin

El comerç regular Bitcoin autoritzat a lÍndia, diu expert legal

Post Bitcoin

Beepi va Bitcoin-Una entrevista amb el cofundador Omer Savir