Què és DarkSend? | Catalan.Lamareschale.org

Què és DarkSend?

Què és DarkSend?

Llavors, què és DarkSend +? DarkSend + és l'última versió de la tecnologia darrere de Darkcoin, però el que fa realment? Vostè probablement ha escoltat que és bàsicament una implementació de CoinJoin, un procés de barreja proposat originalment per G. Maxwell. No obstant això, en els últims 6 mesos, Evan Duffield, el desenvolupador principal de Darkcoin, ha intentat diverses variacions de les monedes de mescla i finalment arribar a un sistema senzill però elegant que realment s'amaga tots els aspectes d'una transacció.

Així que no va poder fer Darksend de Darkcoin veritablement anònima?

Doncs bé, encara que la idea sembla bastant simple, Evan va arribar a aquesta implementació final només després d'un procés llarg, amb molta massatge, i alguns sots en el camí. DarkSend, en la seva forma final ha de:

1. Les monedes Mix de manera que no és possible saber el seu origen, per tant, la cartera que està connectada.

2. Amaga tot rastre de la moneda on venia, com les adreces IP i adreces de cartera, etc.

3. Fer això de manera descentralitzada, confiança-menys.

4. Fer l'anterior perquè les transaccions d'un usuari poden ser processats immediatament.

Per què és Darkcoin sent desenvolupat per ser completament anònima?

Al principi, el Sr. Duffield planejat en fer la seva moneda difícil però no impossible de rastrejar. La comunitat aviat li va fer adonar-se que no era suficient. Si hi havia una manera de trencar la intimitat, la privacitat es trencaria. Sempre hi ha molt a parlar sobre les institucions governamentals desxifrar la nostra informació privada.

No obstant això, el veritable problema, i les persones amb més motivació per trencar la nostra privacitat no són els governs, sinó lladres d'informació privats en lloc de hackers, lladres de monedes i els venedors. Aquestes són les persones amb el temps, la motivació i el talent a la ruïna sentit de la privacitat i la seguretat d'una altra persona, molt més que una institució governamental, tot i que no desitjo per descomptar ells tampoc. En qualsevol cas, la NSA dels Estats Units és l'amenaça estàndard, va imaginar o no, que nosaltres portem a terme cap solució en contra per veure si la solució del Sr. Duffield és prou bo.

També és l'entrada i desafiaments de la comunitat de monedes de xifrat que van empènyer el Sr. Duffield per millorar Darkcoin fins que tinguem actual de DarkSend, i d'acord amb el Sr. Duffield, forma final. Actualment en proves, DarkSend + aconsegueix amb èxit les condicions anteriors. Això es fa simplement fent passar la "barreja" a través de diversos nodes anomenats "masternodes" on fins i tot si un masternode és un mal jugador i registrar la informació sobre les transaccions que està processant, no serà capaç d'esbrinar informació real. No es pot saber si les transaccions s'han processat ja dues vegades, quatre vegades o vuit. Si ells són els primers a rebre la transacció d'una cartera (que es pot deduir com serà obvi que no va venir d'un company masternode), encara no se sap la seva forma final (o número de compte al blockchain) quan s'acaba el processament.

Això fa que qualsevol intent de registre inútils, i per suposat la confiança-menys. Les possibilitats que un grup de masternodes corrompudes en el control d'un sol mal jugador seria capaç de recollir la informació per a una moneda de principi a fi es redueix exponencialment mitjançant el nombre de capes de mescla. A més, el nombre de masternodes necessaris per a estar en mans d'una entitat financera és improbable. Això fa que el sistema pràcticament impossible de desxifrar, i certament impossible de trencar amb regularitat.

L'última realització brillant Mr. Duffield tenia era que si hagués les monedes denominats mixtos i mentre estaven aturats a la cartera, sempre hi haurà monedes disponibles per a barrejar-se amb, i les noves monedes pre-denominats estaria en la llista per quan una persona vol enviar-los. Això soluciona el defecte molest i potencialment mortal d'haver d'esperar, de vegades molt de temps, per fer un pagament perquè no hi ha ningú més al voltant de fer pagaments a barrejar amb. Les monedes que esperen a la llista ja s'han fet impossible de trobar, i el canvi de la transacció, amb el temps, ser enviat per a la barreja una vegada més abans de ser enviat a terme en un altre pagament. D'aquesta manera, tot i que el canvi no es pot connectar a ella de transacció anterior.

Com es pagaran masternodes de Darkcoin?

La resta de les millores de DarkSend + impliquen els pagaments als masternodes. Es tracta de millores sota el capó, que canvien el sistema de votació i el sistema de rebuig de manera que els miners, que han demostrat ser jugadors de l'equip poc fiables, ja no hi seran a càrrec de la votació per a la qual se li paga masternode, i quan es neguen a pagar la masternode, es rebutja la seva bloc. Això es demostra en les proves per a resoldre les qüestions que es bifurquen prèviament experimentats per la xarxa quan la xarxa va tractar d'actualitzar a pagar masternodes pel seu treball.

La propera vegada: Com canviar el món masternodes cripto.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana