Els fonaments de Dogecoin | Catalan.Lamareschale.org

Els fonaments de Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Dogecoinhas la tapa de mercat més alt de qualsevol broma en la història humana, però per què? El que manté Dux passant, i el que fa que sigui una bona inversió?

Dogecoin és segon en la línia

No hi ha el nega que Bitcoinis el primer a la fila per a les empreses i organitzacions que busquen submergir els seus peus a la piscina moneda digital, però hi ha tres atributs importants de dogecoin que assegurin la seva proliferació generalitzada i el converteixen en el moneda digital més atractiu per a qualsevol de les parts a la recerca d'arribar a nous gent:

Dux ha tingut un període llarg, sostingut d'inutilitat

Dogecoin ha tingut, amb gran consistència, el major nombre de transaccions actives les dues addressesand únics al dia, sense si més no considerar el volum massiu de consells fora de la cadena de bloc. Aquesta és una funció del seu valor. En aquest moment, és dogecoin internet diners falsos, de manera que la gent s'aferra a la d'ells gairebé tan fort com s'aferren als seus "Likes" o retweets.

Dogecoin Té Una falta Absoluta de la ideologia política o subtext

Bitcoin, sent una moneda descentralitzada, deflació i sota pseudònim, naturalment, va atreure a una gran part de l'usuari basefrom Llibertari del principi. Dogecoin, tot i ser gairebé tan descentralitzat i sota pseudònim, arriba a un públic molt més divers i clarament mitjana. Aquí, dogecoin es beneficia de ser alhora de ser un acte següent (Bitcoin que ja ha guanyat la devoció de la multitud deixar fer) i sense propòsit polític o econòmic explícit. Dogecoin serveix la major part de les mateixes funcions econòmiques de qualsevol altra moneda digital, però aquestes funcions no són la seva causa. No és per a qualsevol grup-és per a tothom. Els seus fills, els seus pares, vostè.


El gos. Sí, el gos

El Shiba Inu, la cara de dogecoin, fa dues coses en un nivell molt personal:

  1. S'anima a la gent a acceptar el Dux se'ls dóna per desarmant l'escepticisme que d'altra manera podrien tenir per diners rar, no sol·licitat, digital. Ningú s'atreviria a acusar Dux de ser una estafa nefast (com moltes persones ho van fer i, ridículament, continuen fent amb Bitcoin), ja que porta el seu frivolitat en la seva màniga. Això augmenta enormement la probabilitat que algú que acaba de ser lliurat una cartera de paper o amb punta en línia realment acceptar el Dux.
  2. Això fa que somriure a la gent, sense importar el valor monetari de la moneda. Això pot semblar com un punt trivial, però l'humor i la capacitat innata de l'dogecoin perquè els seus usuaris engendra feliç devoció i afecte. S'assegura que, no importa el preu de dogecoin, la gent encara ho volen, ni que sigui com una novetat. Dogecoin és estúpida, i la gent reallylike estúpida.

Suport de dogecoin - The Human Factor

Dogecoin té una comunitat proactiva

Qualsevol persona que ha demanat sempre "El que fa dogecoin especial?" És gairebé segur que ha tingut més d'uns pocs fanàtics dogecoin sense embuts contestar "La comunitat." No estan malament. Com a conseqüència dels punts enumerats anteriorment, dogecoin ha fomentat una comunitat més gran, més apassionat i més dedicat que qualsevol altre altcoin. Pot semblar una fita insignificant, però la comunitat de dogecoin és un acció. Sempre està prenent mesures dràstiques per promoure dogecoin i s'impulsa de forma constant per als comerciants i els proveïdors de serveis per a acceptar la moneda com a forma de pagament. La comunitat, no està satisfet amb el nombre de maneres de passar el seu Dux, va organitzar els seus esforços per a construir i promoure la seva pròpia economia de serveis. La comunitat és un ariet d'auto-conducció, a la recerca de les barreres a trencar.

Ducal Mindshare és enorme

Dogecoin obté la part del lleó de premsa relacionats altcoin, des dels mitjans de comunicació, en part perquè la comunitat amb freqüència fa coses d'interès periodístic, i en part a causa de que la seva pròpia existència és una història en si mateixa. Absurd i la capacitat de recuperació de dogecoin cridar l'atenció.

Doge ha estat la cara de bolcada durant força temps

Això és tècnicament un benefici de la quota de la ment de dogecoin, però és particularment important. Dogecoin és la moneda digital més inextricablement lligat a la idea de llençar els diners a la gent a internet, en gran part gràcies a la comunitat que es dedica a inclinar amb gran entusiasme i regularitat. El Chicago Sun-Times, després de convertir-se en el primer periòdic important dels Estats Units a acceptar Bitcoin, està llaurant encara més en el camp de la criptografia. Plans del Media Group Sun-Times inclouen no només l'adopció de dogecoin com a forma de pagament, però la implementació de dogecoin tippingfor seus escriptors. De la mateixa manera, Twitch Interactive ha estat treballant per integrar profundament monthsto dogecoin inclinar al seu servei de streaming. Res impedeix que aquests grups de fer el mateix amb qualsevol altre moneda digital, però la seva selecció indica l'estat de dogecoin primera en línia per a les organitzacions que busquen implementar inflexió en els seus productes / serveis.

Les femelles i perns d'dogecoin, la moneda digital

Dogecoin té, menors beneficis pràctics

Dux té temps de vol excepcionalment curts i taxes de transacció insignificants. Transaccions ràpides i barates són just el que necessita diners, i els seus beneficis per als usuaris no necessiten explicació. Però també hi ha la subtilesa de l'oferta massiva de dogecoin. Subministrament d'dogecoin és tal que qualsevol nivell realista d'èxit seguirà veient la majoria de les transaccions utilitzant nombres enters, en contraposició al malson de decimals i zeros que caracteritzen el mitjà de les transaccions Bitcoin. Es tracta de petits beneficis, però tots ells faciliten encara més l'ús Ducal com a moneda adequada.

Dogecoin és inflacionari

Cryptocurrencies deflacionarias estan dissenyats per a, una vegada que s'extreuen a terme, deixen de ser una moneda viable. A la pràctica no són monedes en absolut, sinó inversions especulatives. Ells existeixen per ser acumulat i va deixar de créixer en valor. Dogecoin, una vegada que aconsegueix la seva tapa tova, experimentarà la inflació monetària de cinc mil milions per any Dux. Assegurar-se que, una vegada que s'ha arribat al valor potencial d'una moneda, les participacions d'una persona no necessàriament augmenten de valor dóna a la gent una raó per passar realment que, en lloc d'acumular fins que el sol crema. Això és crític per a una moneda de funcionar.

Dux té un cicle Gloriós

El que passa amb tots aquests elements és que s'alimenten entre si. Gairebé tots els atributs esmentats aquí és una conseqüència de l'altra, i un catalitzador per a un altre encara. L'humor impulsa la comunitat, i la comunitat impulsa l'adopció. El valor inicial baixa impulsa el dipòsit, i el dipòsit creix la comunitat. És un cicle multifacètic que ha demostrat ser autosostenible i indestructible davant de la correcció dels preus més dramàtics i el drama intern. Dogecoin era, totalment per accident, dissenyat per suportar.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

Què és DarkSend?

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin