Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda | Catalan.Lamareschale.org

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Myriadis 1 moneda digital, un successor espiritual de Bitcointhat busca millorar i construir sobre la fundació creada per Satoshi Nakamoto. Per entendre millor el que exactament és moneda digital i les implicacions que té per a la societat, començarem amb una breu ressenya de la moneda en si; L'home primitiu va inventar la moneda com una qüestió de simple necessitat. Si jo sóc un pastor i les ovelles tenen però necessiten fusta, he de trobar algú que té la fusta de construcció i les necessitats d'ovelles, en cas contrari no pot adquirir la fusta. En lloc de passar per l'ardu procés de negociació seqüencialment fins que un adquireix els béns necessaris, la humanitat va començar a utilitzar trossos de metall i altres diversos articles no peribles per registrar les transaccions i representen els dipòsits de gra, vendes i comerç en general. Això va conduir a la formació de bancs, institucions primers assiris i babilonis que va fer préstecs de gra als agricultors i comerciants que transportin mercaderies a terres exòtiques per al comerç.

Amb el temps es van utilitzar molts materials diferents com a moneda de canvi, impulsat per tot el que es considera valuós en el moment. A l'antiga Roma s'utilitzen monedes, però els militars sovint se'ls pagaria en sal, una substància difícil d'obtenir i per tant molt valuosa. El paper moneda va ser introduït a la Xina al segle 11 i es va estendre a Europa a través del comerç i l'intercanvi. Així també els bancs evolucionat amb el temps, la introducció de pagarés i monedes, sovint sota la direcció dels governs que la van utilitzar per monopolitzar i controlar la riquesa. No obstant això, això resol un problema fonamental de les vegades; Com moure grans quantitats de riquesa sense atreure personatges nefastos. A mitjan segle XVII els bancs europeus havien començat a emetre bitllets que van circular la mateixa manera que els governs moderns. Aquests van ser recolzades pels dipòsits reals de metalls preciosos en els bancs, que les notes podrien ser canviats per. Això va conduir a la ràpida proliferació de la banca i la seva eventual control per part dels governs nacionals.

Els sistemes bancaris es va sotmetre a un canvi massiu predicada per la Primera Guerra Mundial, massa descriure aquí amb tota justícia. Només cal dir, com es va ensorrar Europa, pel que va fer els seus sistemes de banca central. Mentre que els bancs s'havien convertit en un grup d'elit, això va fer que el poder d'acumular encara més. Durant el segle 20, els bancs i els governs, ara la impressió de més diners dels que podrien recolzar amb béns reals, es va aturar la pràctica de la creació de la moneda amb els metalls valuosos i va abandonar el patró or en la seva totalitat, és a dir, els bitllets de banc ja no eren redimibles. Mentrestant, a excepció d'un augment després de la Segona Guerra Mundial a bon ritme, la consolidació de la riquesa ha procedit, impulsat per la revolució industrial es va iniciar al segle XIX.

Això ha portat a la crisi financera global que enfrontem avui. Les monedes han estat sotmesos a una ràpida inflació i la devaluació ja que els governs imprimir diners com sigui necessari, ja no cal per fer una còpia amb els actius tangibles. La moneda s'ha convertit cada vegada més concentrat cada vegada més en mans de l'elit, l'1% superior, que segueixen per augmentar els seus ingressos, mentre que la resta del món es posa en la pobresa. En un joc de passi-el-diners, indústries busquen noves persones i llocs per explotar en la recerca del capitalisme. Només Per agreujar el problema, l'organització encarregada d'establir la política monetària en la major economia del món, Estats Units, és una organització privada, no representats o elegit pel poble, ple per l'amiguisme, còmplices en el frau de Wall Street. La banca s'ha convertit en famós per la seva frau rampant, intenta plomar a la seva clientela, i el fet que ningú està sent processat per qualsevol dels seus crims. Per a una anàlisi en profunditat dels últims tres-cents anys de la moneda, el professor d'Economia de París Thomas Piketty ha escrit un llibre titulat a fons de capital en el segle XXI.

L'escenari està llest per al canvi - Bitcoin és Born

Mentre que moltes coses han canviat la societat, l'adveniment de la Internet té possiblement el major potencial de canviar per sempre el paisatge de la història humana. Tothom a internet té la mateixa veu, independentment de la seva classe, credo, ètnia o lloc. Ara la gent en el costat oposat del món poden debatre la filosofia, col·laborar en projectes i treballar junts per aconseguir objectius comuns. Internet, fins i tot s'ha declarat un dret humà bàsic per les Nacions Unides - la totalitat de prop la riquesa del coneixement humà al seu abast, el que fa la vida millor. Com es van crear més usos per l'Internet, s'utilitza inevitablement com una eina per al comerç i el comerç. La moneda es va desenvolupar amb targetes de crèdit i comptes bancaris en línia - ara els seus actius són només un nombre en una pantalla, qualsevol vincle amb el físic gairebé ha desaparegut.

El 2009, un desenvolupador anònim anomenat Satoshi Nakamoto alliberat Bitcoin - el primer veritable moneda digital. Fonamentalment, Bitcoin és un sistema de comptabilitat distribuïda. El que això significa és que qualsevol persona que executa el programari Bitcoin descarrega una còpia de la blockchain, un registre de totes les transaccions Bitcoin mai. Es tracta d'un llibre de comptabilitat pública, de manera que qualsevol pot inspeccionar-lo, que està garantit per algoritmes criptogràfics complexos, de manera que ningú pot fals, mentida, o falsificar les transaccions. Tothom a tot el món té la mateixa còpia exacta de la blockchain. Habilitat per internet, aquest sistema de comptabilitat permet als usuaris enviar bitcoins entre si, de manera gairebé instantània, amb poc o cap honoraris. Impulsat per l'oferta i la demanda, bitcoins són el següent abstracció de diners - no està recolzada pels productes físics, que són només val el que algú pagarà per ells. Aquesta peça revolucionària de programari vol dir que el domini absolut de les grans institucions tenen sobre la moneda es pot trencar. Ja no fa costa $ 80 a enviar $ 200 des dels Estats Units a Uruguai. No poden els bancs més cobren tarifes exorbitants en cases de canvi. Pot pagar al Canadà per als béns de Sud-àfrica amb bitcoins, i cap canvi és necessari. Comerços que accepten Bitcoin ja no han de pagar el 3-5% que les companyies de targetes de crèdit cobren en quotes. Govern Fiat es pot canviar i s'imprimeix cada vegada que l'organisme emissor decideix, però ningú pot canviar Bitcoin llevat que tots els usuaris estan d'acord. Bitcoin la moneda ha fet pel que Internet ha fet per la parla.

Propi èxit i l'adopció de Bitcoin també ha creat la necessitat de la seva evolució. Bitcoin porta bastant temps per a les transaccions per confirmar - una mitjana de 10 minuts per la confirmació, o una hora pel 6 recomanat! Com a mitjà de comerç i transacció, això crea problemes - un no vol esperar 60 minuts al supermercat per comprar els seus productes! A més, el mètode en què es creen bitcoins també ha canviat dràsticament; Inicialment va ser minedby un petit nombre d'usuaris amb les CPU del seu ordinador, però a mesura que el valor de Bitcoin augmenta, la gent va trobar millors formes de produir-los. Aquesta cursa d'armes tecnològiques ha creat una situació en la qual només les persones més riques poden adquirir els líders miners Bitcoin i granges massives d'ells estan configurats per recollir els diners. Curiosament, la carrera per l'extracció d'energia també ha dut a terme un defecte potencial en bitcoin; Si un miner o un grup de miners poden adquirir el 51% de la hashrate xarxa o potència de càlcul total, poden escriure el blockchain com millor els sembli, el que podria robar monedes o negar les transaccions d'altres. Finalment, ja que Bitcoin ha pujat tan dramàticament en valor, i té una quantitat limitada de 21 milions de monedes de tots els temps, ja no és viable com a mitjà de comerç en gran part del món. Aproximadament el 80% de la població mundial viu amb menys de $ 10 USD per dia, el que equival actualment a 0.015BTC, de manera que les transaccions taxes d'0.002BTC una porció significativa.

Introduïu Myriadcoin

Myriadcoin busca resoldre alguns dels problemes trobats en Bitcoin al mateix temps que l'ampliació i millora de la tecnologia subjacent.

Centrar-se en una tecnologia innovadora

Myriadcoin va ser el primer a utilitzar un algoritme multi-blockchain - 05:00 algoritmes separats que funcionen al mateix temps, no encadenats igual que altres monedes. Aquest disseny únic, amb visió de futur és indicatiu de la filosofia de disseny de Myriadcoin; Crear aplicacions de la tecnologia que només han estat imaginats i construir en eines útils que poden ajudar a tots. Moltes monedes anuncien noves característiques per saltar a un tren bombo, o com Bitcoin es resisteixen a l'addició de noves característiques, però Myriad segueix explorant noves vies i posar en pràctica les coses que mai s'han fet abans. Myriad va ser la tercera moneda per crear una cartera de l'electro, la segona moneda d'anunciar una cartera SMS, mentre que actualment treballen en el desenvolupament de les monedes de color en una escala massiva, així com les tecnologies de la cadena lateral i metalayer. El nostre multi-algoritme Fusionat Mineria piscina serà el primer de la seva classe, que forma part del nostre esforç més ampli per fomentar la mineria combinat a la blockchain Myriadcoin. El nostre disseny blockchain particular és excel·lent tant per a les monedes existents fins a la taula, així com en noves monedes per a ser llançats des de. Diverses monedes, inspirats en Myriadcoin, ja han seguit el nostre exemple de disseny. A més, hi ha diversos projectes en procés que ens neguem a discutir a fons fins que es van explorar i provats.

Les transaccions ràpides

05:00 algoritmes de Myriadcoin cada presa una mitjana de 2,5 minuts per trobar un bloc, el que significa que en general va només esperar 30 segons per a una confirmació. Com a resultat, Myriadcoin és més fàcilment utilitzable com un Punt de divises Servei de Bitcoin, que té 20 vegades més temps, així com molts altres cryptocurrencies. A causa de l'enfocament multi-algoritme, els temps de vol ràpid no repercuteixin negativament en els miners com algunes monedes que tenen una sola prova algoritme de treball.

Visió global i abast

Pot pagar per mercaderies a nivell internacional, pagar el seu amic de tornada per a la llengüeta de la nit anterior, o enviar diners a la seva família en tot el món en 30 segons. Myriadcoin li permet enviar diners per menys d'1 / 5è dels EUA cent, significativament menor que el cost d'una transacció Bitcoin. Mentre que la diferència pot semblar petita ara, per a una gran part del món que viuen amb uns pocs dòlars al dia els honoraris per Bitcoin poden prendre una gran part dels seus ingressos. Myriadcoin s'esforça per ser una moneda per a cada un apuntant a la gent que pot ajudar a la majoria: Les persones que no tenen accés als bancs o que tenen com a mandat governamental volàtil que la moneda convencional és pitjor que res. Estem tractant d'arribar a aquests països en concret, l'ús de carteres de SMS a telèfons plegables, fàcilment disponibles i àmpliament utilitzats, projectes de monedes de colors i aplicacions d'ús real.

Distribució justa

Myriadcoin no té pre-mina o IPO i es va posar en marxa bastant. El més important, Myriadcoin utilitza un període llarg de mineria, tenint aproximadament 10 anys per produir totes les monedes que seran extrets. Si bé això és significativament més curt que Bitcoin, és significativament més llarg que moltes altres monedes es va posar en marxa en l'actualitat. Aquestes altres monedes utilitzen un període molt curt de la mineria, una a quatre setmanes en general, si tenen qualsevol període de la mineria en absolut, llavors convertit en prova de participació. Si bé això és molt lucratiu per a les persones que inicialment extrets o van crear la moneda, qualsevol persona interessada en la moneda més tard ha de pagar una quantitat cada vegada més gran d'adquirir qualsevol. Això fa que una gran part de les monedes que es va consolidar en mans de molt pocs, una de les mateixes coses que tracten d'evitar-en moneda descentralitzada.

Seguretat millorada

Enfocament multi-algoritme únic de Myriadcoin vol dir que té resistència addicional al 51% attacksthat pot comprometre altres xarxes monedes. Per tal de dur a terme un atac similar a Myriadcoin requeriria una quantitat significativa de maquinari de diversos tipus, orquestrada pels cinc algoritmes. A més, la naturalesa alternant dels algoritmes que creen el blockchain vol dir que la probabilitat estadística d'un atac d'aquest tipus és extremadament baixa, el que requereix més a prop de l'ordre de 81%.

Miner friendly

A causa Myriadcoin utilitza cinc algoritmes separats, cap algoritme és recompensat amb més del 20% de les monedes creades. Atès que cada algoritme és diferent, diferent maquinari pot especialitzar-se per a cada algoritme. Actualment, Myriadcoin dóna suport SHA256, Scrypt, troca, Groestl i Qubit. A causa de la inclusió de SHA256 (l'algoritme utilitza Bitcoin) i Scrypt, ASICs (maquinari minera especialitzada) són capaços de ser utilitzats per extreure Myriadcoin, al mateix temps que el seu jugador mitjana pot utilitzar el seu GPU a la meva en la troca o Groestl i els miners de la CPU pot utilitzar Qubit. Aquest enfocament integral vol dir que la "resistència ASIC" és completament innecessari per Myriadcoin. En lloc d'això animem a tots i cada un d'usar qualsevol maquinari existent que tenen a la meva. Això vol dir que les persones que no tenen accés a maquinari costós poden essent meva la mateixa facilitat que la gent gastant desenes de milers de dòlars. Quan es combina amb el període de la mineria de llarg, Myriadcoin es destaca com una moneda que es distribueix bastant fàcil i remoció de poder en els anys vinents.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin