Descripció general de Monero | Catalan.Lamareschale.org

Descripció general de Monero

Descripció general de Monero

Monero

En marxa el 18 d'abril de, 2014), un descendent de Bytecoin, és un moneda digital privacitat centrada que utilitza el CryptoNight (CPU-only) algoritme Pow hash de 64 bits. L'ús d'aquest algorisme, combinat amb l'anonimat del sistema CryptoNote, dóna Monero una sèrie de característiques clau, incloent:

 • Els pagaments no rastrejables
 • Transaccions Unlinkable
 • Immunitat doble despesa
 • Blockchain Resistència Anàlisi
 • Igualitària de prova de treball
 • Els paràmetres adaptatius

Més informació està disponible aquí i aquí.

Monero significa "moneda" en esperanto (Llengua Auxiliar Internacional) i va ser el nom adoptat per la comunitat després de la seva creació original com BitMonero. Va ser creat com una forquilla de Bytecoin causa de la posada en marxa bastant fosca i pre-minat de Bytecoin. Molts dels adoptants de Bytecoin estaven molestos per aquest llançament i la ecomony inestable que resulta causa de la distribució de monedes concentrat. Per tant, Moneo va ser creat amb un llançament completament just i de codi obert.

Un equip de desenvolupament proactiu és molt important per a una moneda per enlairar-se i, fins al moment, l'equip de Moneo ha fet un treball excepcional amb la comercialització i empenyent la tecnologia CryptoNote endavant. Com a resultat, s'han dut a Monero número 7 a la Taula de Crypto de CoinGecko, caient només un punt darrere d'DRK; més a prop de la moneda anònima popular. No obstant això, DRK es basa en la barreja de transacció i no té cert anonimat construït en ell hi ha la codificació.

La mineria és una part molt important de tots els cryptocurrencies i Moneo té alguns avantatges definitives en virtut del mateix de la corretja causa de la seva fonaments. Això inclou, però no es limita a:

 • Una comunitat minera activa
 • No pre-meva
 • CPU / GPU amigable
 • ASIC resistents
 • Objectiu Bloquejar = 60 segons
 • Horari d'emissió té una corba més plana
 • Suaument creixent dificultat

Vaig a tancar aquest resum amb els únics inconvenients actuals que veig que dificulten l'adopció de Moneo i són simplement obstacles que tots els estàndards d'encriptació veuen al llarg del seu camí de desenvolupament: és la facilitat d'ús i una mica més bombo! Moneo es troba encara en les seves etapes infantils, però, i aquestes qüestions s'estan abordant amb algunes pròximes funcions: una revisió de la base de dades, cartera oficial d'interfície gràfica d'usuari, la cartera RPC, i possiblement un client mòbil. Una vegada que les coses suavitzen una mica més, l'adopció generalitzada serà més fàcil i més bombo seguirà.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014