Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt! | Catalan.Lamareschale.org

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Mentre que el programari principal NXT continua evolucionant i incorporant noves característiques, els codificadors emprenedors estan construint característiques i eines que aprofiten la funcionalitat existent. Un dels més emocionants d'ells és el servei Multigateway (o MGW): un sistema automatitzat que li permet transferir de forma automàtica altres cryptocurrencies al blockchain NXT, on poden ser negociats en l'intercanvi d'actius totalment descentralitzada de NXT.

Diversos cryptocurrencies - NXT, mastercoin, i de contrapart, per exemple - han creat els intercanvis d'actius descentralitzats en les seves plataformes. Aquests intercanvis permeten als usuaris emetre actius que poden ser negociats en un sense esperances, sistema descentralitzat totalment. La funcionalitat és emocionant, però cada aplicació s'enfronta al mateix problema bàsic: els usuaris dels sistemes han de confiar que els actius que s'estan negociant estan recolzats per alguna cosa real, ja que no hi ha manera de provar que una persona que emet "Bitcoin" en l'altra moneda digital de sistema de comerç en realitat ha de Bitcoin. NXT Multigateway resol aquest problema amb elegància.

NXT Multigateway va ser creat per jl777 de nxtforum.org (també conegut com James), amb una interfície gràfica d'usuari creat per longzai. Tres servidors segurs i controlats de forma independent, es creen per a cada moneda que ha de ser negociada en l'intercanvi d'actius NXT. Perquè una moneda que es publicarà com un actiu en el blockchain NXT, les monedes han de ser dipositats a una direcció única, que es genera per a vostè pel sistema. Dipòsits a aquesta direcció es verifica per mitjà de transaccions múltiples signatures, i s'emeten sobre l'Actiu Canvi NXT només quan dos dels tres servidors d'acord que les monedes són reals. Els recessos es manegen a través del mateix mecanisme, i cada acció és manejat per una transacció NXT pel cost de la tarifa de transacció baixos de NXT. Heus aquí com funciona, utilitzant Bitcoin com un exemple:

  1. Accedir a la interfície MGW dins el client NXT, i generar una adreça Bitcoin dipòsit únic.
  2. Usant la seva cartera favorita Bitcoin, enviar bitcoins a la seva adreça de dipòsit
  3. Una vegada que la transacció es confirma pel blockchain Bitcoin i verificat per dos dels tres servidors de porta d'enllaç, els seus Bitcoins s'emetran i s'afegeixen al seu compte com a actius "mgwBTC"
  4. Canvi d'ús de l'actiu NXT per col·locar ordres de compra i venda amb els seus bitcoins, o per transferir a altres comptes NXT.
  5. Quan es vol retirar els seus bitcoins, només ha d'especificar una destinació Bitcoin direcció a la secció "retirada" de la interfície MGW, i esperar que la transacció es confirma.

En cap moment durant aquest procés són les seves monedes exposades a qualsevol ésser humà o un servidor centralitzat. Per primera vegada en la història moneda digital, la comunitat NXT ha creat un mètode quasi-sense esperances per moure cryptocurrencies d'un blockchain a un altre perquè puguin ser utilitzats i comercialitzats en una plataforma descentralitzada totalment. Et permet tenir el control complet de la seva Bitcoin o litecoin, i s'elimina la possibilitat que es perdran a causa de la caiguda d'un intercanvi centralitzat o un atac de hackers.

El servei MGW nucli és compatible actualment amb Bitcoin i litecoin, però el nou programari "multigateway universal" li permet crear el seu propi servei MGW per a qualsevol altre moneda digital que suporta transaccions multisignature. Tot el que heu de fer és configurar tres servidors segurs i controlats de forma independent per recolzar la seva porta d'entrada.

Multigateway servei de NXT està ara en viu, i els usuaris NXT pot comerciar Bitcoin i litecoin sobre Intercanvi d'Actius de NXT després de seguir les instruccions d'instal·lació en aquest fil del fòrum. Si ets nou a NXT i necessita unes quantes monedes per ajudar a cobrir els honoraris per a la generació d'una direcció i aconseguir crear, publicar aquí per obtenir algunes monedes gratis per començar.

NXT Multigateway forma una part d'un NxtServices més grans construïdes per platformbeing jl777. Aquesta plataforma és la base d'una sèrie de serveis de valor afegit NXT, incloent xat de xifrat en temps real, el càlcul automàtic de dividend i el desemborsament d'actius NXT, serveis de monedes de privacitat i més. Per estar en sintonia com noves característiques són alliberats!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda