Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana | Catalan.Lamareschale.org

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Hola a tothom,

Volia assegurar-se que tenim almenys un lloc d'avui en dia, fins i tot si ens semblava ser d'una altra manera silenciosa avui. El nostre equip normal dels escriptors van ser tots lligat treballant en diversos projectes, altres membres de l'equip estaven treballant dur per empènyer cap endavant, i va acabar tractar amb molt més del costat "negoci" del lloc del que hauria volgut. No obstant això, no ha d'haver una recompensa per a aquest en el final! Aquí és el que ha de vigilar el cap de setmana:

La racionalització del procés d'incorporació de moneda digital "moneda d'un representant"

Els nostres projecthas de monedes representatives tingut força èxit fins ara, i que s'estan preparant per portar-lo al següent nivell. Sovint aleatòriament Sobre OIMT nostres seguidors, o publicar en diversos subreddits moneda digital, i que ha treballat per a la fase de prova. Aquest mètode ha donat lloc a alguns representants espectaculars i personatges interessants. Alguns són de monedes digitals conegudes, i altres nínxols de desconeguts (vegeu Tacocoin)!

El cap de setmana anem a alliberar un procés més òbvia per als membres de les comunitats moneda digital per convertir-se en moneda de Representants, i proporcionar major visibilitat a tots els nostres clients sobre el propi projecte. Això incloent el que significa ser un "Representant de la moneda", i per què més comunitats no s'estengués com a mínim un membre per representar el seu coincommunity. No obstant això, fins llavors, no dubteu a visitar alguns dels últims articles de la Potcoin, Myriadcoin, litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT, i Monerocommunities!

De la moneda Breu Resum Setmanal, Parlant de tots de la Bitcoin i Digital Notícies de divises de la setmana anterior

Kristi, que molts de vosaltres heu interactuat amb a través del nostre compte de Twitter, ha estat twittejant un breu resum d'articles de la moneda Breus de les últimes setmanes. Crec que és una idea fantàstica, i m'agradaria anar un pas més enllà. Anem a començar a publicar un article resums setmanals, que no només esdeveniments recapitulació que hem escrit sobre, però inclouen com moltes altres històries rellevants relacionats amb Bitcoinor altres monedes digitals.

Esperem comptar amb el publicat en algun moment matí o diumenge com a molt tard. En el futur, anem a tractar d'establir un dia específic de la setmana en què per alliberar aquestes descripcions.

La moneda del breu Últimes Podcast, i pantalons curts, d'Evan i Sean

Siguin Evanand

Dos dels nostres autors regulars, han estat publicant un podcast des de fa força temps. Han rebut una gran resposta, i la nostra YouTube channelis començant a recollir vapor (especialment després de l'entrevista amb Erik Voorhees). El seu últim treball ha d'estar disponible demà. A més, en les pròximes setmanes, anem a alliberar una sèrie d'entrevistes addicionals que ara han estat programades oficialment, i s'ha de registrar aviat.

La cartera en moneda digital, portat a vostè per l'argila

Mentre la majoria de vostès probablement no tenen idea de qui és Clay (i ell sembla que li agrada d'aquesta manera), vaig a sortir-ne ara. Ell és el meu cofundador, i és la part de desenvolupament de la moneda breu. Ell ha estat treballant en una multitud d'eines interessants per molt de temps i un dels més útils s'està acabant. Sense entrar en massa detalls, la nostra moneda de la cartera farà que sigui molt més fàcil portar un control sobre totes les seves diverses monedes digitals, i el seu valor combinat, sense la necessitat de confiar en nosaltres, o qualsevol altre tercer, amb les seves dades personals, o les monedes mateixos.

Digital Concursos de divises i regals!

Hem estat planejant en la rebuda més concursos des de fa força temps, ja que el nostre lema original de contestwent extremadament bé. Si bé és possible que no començarà oficialment un concurs o regalar el cap de setmana, l'espera un anunci del que serà el proper concurs o sorteig, i la forma de participar!

Bitcoin i News Digital de divises

Per descomptat, això segueix sent el nostre propòsit central, i al costat dels altres esdeveniments, anuncis i actualitzacions anunciades aquí, esperar a veure un munt dels nostres informes normals, anàlisi, opinions i dictàmens apareixent. Un cop més, ens disculpem per la falta en ell avui dia. La tempesta perfecta de treball no productiu, la vida real, i altres distraccions condueixen a aquest dia cap avall.

Com a editor, i un dels co-fundadors, assumeixo tota la responsabilitat per això. Hi hauria d'haver notat en un punt anterior en el dia, quan encara tenia temps per fer alguna cosa, i es va trobar una manera de sortir almenys un parell d'articles. M'asseguraré estar més atents en el futur, i elaborar un sistema per manejar aquest tipus de situacions, en cas de sorgir de nou.

De totes maneres, espero que tots tinguin un cap de setmana meravellós! No us oblideu de comprovar en nosaltres.

Molt Atentament,

Dustin O'Bryant

Co-fundador i editor de la moneda Breu

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin

Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units