Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir | Catalan.Lamareschale.org

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Hola a tothom,

Sé que les coses han estat lent per aquí últimament, però estem en el procés de treballar en algunes coses molt grans. Estigui preparat per a una gran quantitat de canvis en la moneda Breu més de les properes setmanes! Alguns de vostès poden haver notat alguns que estem provant ja, però són només la punta de l'iceberg. Anem a proporcionar una mica de detalls ara, però això està lluny de ser una llista exhaustiva.

Lloc i Redisseny de Flux

Si bé hem estat treballant en moltes noves característiques, seccions, eines i pàgines per força temps, gran part del que es van perdre per la majoria dels nostres usuaris. Les nostres pàgines pàgina d'inici, o un article, no fan tot el que tenim per oferir molt clar, i que de vegades poden ser difícils de trobar exactament el que busca.

Navegació i la nova barra lateral

Per remeiar aquest problema, hem començat a implementar i provar noves eines de navegació. Alguns de vostès poden haver notat la fletxa taronja a la part superior esquerra de la pantalla. En fer clic en això, o aquest enllaç, s'obrirà una barra lateral popout amb múltiples formes de navegar nostre lloc, incloent els següents:

  un calendari per navegar Articles per Data

Aquesta és una petició que teníem des d'uns pocs usuaris fa un temps, i sembla ser alguna cosa popular fins al moment. Si voleu navegar a través de les publicacions recents, aquesta és una manera fàcil de fer-ho.

Una barra de cerca per buscar qualsevol terme de la moneda Breu

Sí, és cert. Nosaltres no proporcionem una barra de recerca abans d'ara. Havíem esperat per fer la navegació bastant fàcil que seria necessari, però a mesura que el lloc segueix creixent, s'ha fet evident que hi ha fiable. Si voleu cercar qualsevol terme específic de la moneda breu, la barra de cerca és on ha d'anar.

Un mapa del lloc "completa" de la moneda Breu

Dic "complet", ja que no mostra directament tota la nostra moneda de pàgines, com ho farien el desordre de la pàgina, però proporciona un enllaç a aquesta llista. A més, les pàgines que encara no estan preparats per al públic, o que requereixen un usuari a entrar per usar-los, no estan inclosos. No obstant això, més enllà d'això, vostè ha de trobar totes les pàgines, la categoria, i l'article disponible en breu la moneda.

Taula de continguts de la moneda breus articles

Aquesta barra lateral també conté una taula de contingut per al qual sigui l'article que està veient actualment.

Aquesta nova barra lateral no és perfecte encara, i encara estem treballant en algunes altres característiques que s'afegiran a la mateixa, així com posar a prova diverses combinacions de colors, mides de font, estils, i més. Si us plau, no dubti en deixar un comentari a la part inferior, o per email a [email protected] si té un suggeriment.

Redisseny del lloc i més enllà

Tenim plans per a proporcionar una revisió completa de l'estructura de la moneda breu, però d'una manera que hauríem de sentir familiar per als usuaris que opten per utilitzar les nostres eines i la informació disponibles en l'actualitat, mentre que la racionalització de la forma en què els nous i antics usuaris per igual accés al nostre contingut. En aquest moment, no podem proporcionar massa detalls sobre aquest tema, però serà una gran millora quan estigui acabat!

Moneda de la cartera (BETA) i, a més, eines personalitzades

Això va ser esmentat un cop abans, però la nostra moneda de PortfolioBeta està en marxa. Es pot accedir a través de la barra lateral popout, o al menú desplegable del compte a la part superior dreta de la pantalla.

Com la cartera d'Obres de la moneda

La nostra cartera de la moneda afegir manualment la clau pública i la quantitat total en les seves diverses carteres, i la cartera farà un seguiment de la persona, i els valors totals en termes de BTC i el €. De moment, aquest procés encara requereix que actualitzi manualment qualsevol canvi en la quantitat de monedes que té en qualsevol cartera. No obstant això, en un futur pròxim, que serà modificada per permetre l'actualització automàtica de les carpetes que ens vulgui fer un seguiment.

Per desgràcia, això no sempre és possible amb les monedes que es troben en una cartera en línia, o intercanvi, a causa del ús freqüent d'emmagatzematge en fred i la consolidació dels fons per aquests serveis. Una vegada que l'actualització automàtica està disponible, els usuaris tindran l'opció de triar automàtic o manual per a cada cartera entrat, permetent així la màxima facilitat d'ús.

Què segueix?

La moneda de la cartera es troba encara en les seves primeres etapes. En aquest punt, el corrent no pot ser increïblement útil per a tots els usuaris, especialment si només utilitza uns cryptocurrencies (o únic).

No obstant això, és només el primer pas en un paquet molt més gran d'eines que poden personalitzar per a cada usuari que opta per utilitzar els nostres serveis. Volem oferir als nostres usuaris una manera de cavar molt baix en les seves finances, i immediatament ser informat de qualsevol canvi que està passant. Tenim moltes idees de com aconseguir això, i ja estem treballant en alguns d'ells, però com he dit abans, la moneda Breu va ser creat per a ser impulsat per la comunitat, i prosperar en el crowdsourcing. Si hi ha alguna eina que li agradaria veure, comentari que li agradaria donar-nos o suggeriments generals, si us plau no dubti en fer-nos saber!

Representants de monedes i Contingut de la comunitat Driven

El nostre programa de monedes Representant ha tingut èxit fins ara, i ha donat lloc a alguns membres altament motivats de les diverses comunitats de divises digitial fent un pas endavant per representar a la seva comunitat i la moneda. Seguirem endavant amb aquest programa, i agilitzar encara més el procés d'incorporació de les persones que estan interessades en unir-se.

No obstant això, el programa de la moneda representativa és només una part del nostre compromís de proporcionar accés a informació d'alta qualitat proporcionada per la comunitat, per a la comunitat. Mira per a un nou anunci en un futur pròxim d'un sistema que va a ser menys sota el nostre control, i farà que sigui divertit, atractiu i potser fins i tot rendible, per a les persones que vulguin ajudar a altres.

Oportunitats de treball

Hi ha un enllaç "Ocupació" en el nostre peu de pàgina ja, però en el moment en què tenir una mica de curt termini específica, i potencialment a llarg termini, les necessitats. Si això s'aplica a vostè, i vostè està interessat en treballar amb nosaltres, si us plau, poseu-vos en contacte amb la moneda Briefvia qualsevol mètode enumerat.

Desenvolupament de pàgines / Disseny

Argila fa un gran treball amb el nostre desenvolupament, però ens agradaria que li proporcionés una mica d'ajuda. El redisseny estem patint requerirà molta feina, i si vostè té experiència amb HTML, PHP, CSS, UI / UX, disseny gràfic, o altres habilitats relacionades, i li agradaria ajudar, si us plau sapiguem.

Escriptors / autors

Breu moneda de compte amb un equip d'escriptors que produeixen gran contingut, i són molt hàbils en el que fan. No obstant això, sempre estem buscant nous autors, de qualitat per a treballar amb nosaltres. Si vostè té experiència en aquest camp, i li agradaria treballar amb nosaltres, envieu-nos un exemple del seu treball anterior, així com qualsevol habilitats úniques, l'educació, o el coneixement que posseeixen, i una estimació de la freqüència amb la qual es pot escriure. Si no té exemples de treballs anteriors, si us plau escrigui un article de la mostra de 600 paraules per la seva revisió.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures

Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin