Coin Brief necessita més representants de monedes! | Catalan.Lamareschale.org

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Recentment hem postedan invitació oberta perquè la moneda representants de les diverses comunitats de la moneda digital. La resposta d'aquest ha estat força bo, i tenir almenys 1 representant de més de 10 comunitats moneda digital en aquest punt (amb algunes comunitats proporcionar tants com 3). No obstant això, això no és suficient! A mesura que creixem, necessitarem cada vegada més representants de la comunitat als usuaris mostrar per què la seva moneda val la pena. Encara que tractem de cobrir tot el que pugui, amb un enfocament en Bitcoin, evidentment, no és possible per a nosaltres comprendre, analitzar i escriure sobre cada moneda digital.

Així que, per favor, si vostè és un membre d'una comunitat moneda digital que nosaltres no estem cobrint amb regularitat, i no té representació (o fins i tot si ho fem, i ho fa), no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres sobre convertir-se en un representant. Per descomptat, ha de ser un membre efectiu de la comunitat, i bastant actiu, per representar amb precisió aquesta comunitat. Aquestes són les directrius generals que fem servir per determinar l'acceptació d'un representant de la moneda:

  1. Vostè és un membre actiu, de suport de la seva comunitat.
  2. En el passat, s'han abstingut d'atacar als membres d'altres comunitats sense justificació (aquesta és una posició per promoure la seva moneda de la seva elecció, i demostrar que val la pena... No colpejar altres)
  3. Vostè té el desig i la capacitat per escriure sobre la seva moneda, i entén prou bé com per fer-ho amb precisió.

Les regles generals que es proporcionen a la nostra moneda de Representativescan poden trobar aquí, i li explicarà el que esperem en termes de comportament de la moneda Reps.

A l'comunicar-se amb nosaltres, si us plau escrigui el seu nom d'usuari Breu Coin (crear-ne un amb el botó "Registrar-se" a la part superior dreta de la pantalla si no té un encara), el seu nom d'usuari de Reddit si la comunitat de la seva moneda és més actiu en un subreddit, o un nom d'usuari fòrum si la seva moneda té una comunitat que se centra en un determinat fòrum. Utilitzarem aquesta informació per verificar que vostè és en realitat un membre de suport de la seva comunitat, i sense missatge del seu compte RedditForum per verificar que el EmailMessage que hem rebut és legítim.

Pot contactar amb nosaltres a través de, @CoinBriefon Twitter, o pot fer el missatge DynamicDKon Reddit.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures

Post Dogecoin

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats