SEC Investigació de GAW Miners en marxa | Catalan.Lamareschale.org

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

ACTUALITZACIÓ 18/08/15

Notificació inicial de la moneda foc de la investigació de la SEC s'ha confirmat públicament a la SEC emetre una declaració pública confirmant una investigació activa està en marxa.

Com a part de la seva investigació, el personal de l'oficina regional de Boston de la SEC va servir Garsa amb una citació requerint el seu testimoni al juliol de 2015. Després d'acceptar diverses extensions de la seva data de testimoni, Garsa va aparèixer en les oficines de la Comissió el 12 d'agost de 2015, però es va negar per proporcionar qualsevol testimoni substantiva. La demanda de la SEC va sol·licitar una ordre de la cort de districte federal Garsa convincent per proporcionar testimoni en resposta a la citació. La cort va aprovar la concessió d'una ordre d'aplicació de la SEC el 17 d'agost de 2015. - Declaració de la SEC

Germà del Sr. Garsa Carlos un membre clau de l'empresa "equip de vendes" va ser citada per la SEC i no era de cooperació amb l'agència. Els detalls complets es poden llegir en CoinDeskor través del lloc web SEC.gov.

Moneda de foc ha pogut confirmar en exclusiva que una investigació "activa" dels miners de la VAG, Josh Garsa, Paybase, Paycoin, i diversos altres "noms de funcionament" per al Sr. Garsa està en marxa per la Comissió de Valors dels Estats Units.

Moneda de foc ha obtingut més de 1.000 pàgines d'un expedient d'investigació d'un empleat va confirmar Comissió que també té un projecte de bomba d'un potencial d'acció plet legal contra la companyia. Els documents lliurats als editors de la moneda d'incendi contenen diversos centenars de referències a missatges al fòrum eliminats en la companyia de propietat i operats fòrums Hashtalk, correus electrònics de potencials víctimes de frau de valors, notícies de diversos llocs web, nombroses publicacions de mitjans socials, un citació segellada exigint la IP associades amb certs comptes en un lloc conegut on Garsa i potencials titelles han operat, i diversos guions de vídeos enviats per l'empresa assetjat que els advocats d'aplicació estan indicant conté moltes confirmacions d'irregularitats potencials.

Els documents lliurats a la moneda de foc són les notes d'investigació primeres que s'utilitzen per decidir si una acció de compliment contra l'empresa es durà a terme. Molts dels elements dins de la jaqueta de recerca estan fora de l'abast estàndard d'una investigació de la SEC.

La Comissió és una oficina del govern dedicada al frau financer o delictes financers en lloc de frau al consumidor. Mentre que els documents contenen acusacions contra la companyia dels consumidors de l'apropiació indeguda o altres possibles fraus, les úniques seccions destacades o referenciats en altres llocs del document són les seccions que contenen detalls sobre l'oferta de valors il·legals.

Una de les pedres angulars de la investigació acció i el projecte de l'aplicació està relacionada amb tres declaracions el Sr. Garsa farà en línia que la Comissió se sent qualificat vendes del Sr. Garsa com una oferta de valors il·legal. Advocats encarregats de fer complir van passar diverses setmanes la recopilació de dades que el Sr. Garsa fet diversos esforços per a "fregar" d'Internet.

La primera declaració important que el nostre equip editorial ha vist ressaltada en aquests documents és una declaració del Sr. Garsa a l'agost de 2014. El Sr. Garsa va indicar que un percentatge dels guanys per ZenPool vi de "el dia de comerç." El fet que ell va indicar que era de dia de comerç creat una situació en què, segons diverses lleis de valors, fa que sigui una garantia. Aquesta és la primera pedra angular important que la SEC té la intenció d'utilitzar en un potencial d'acció d'execució.

Moneda de foc és incapaç de donar a les altres dues declaracions en aquest moment a causa de comprometre potencialment la seguretat de la investigació en curs; No obstant això, tant les declaracions fetes pel Sr. Garsa són una gran part de la investigació.

La comissió també es detalla en un estil de línia de temps que representen els esdeveniments corrent fins fins i tot més recents esdeveniments, com ara el "pis" fallit de les declaracions fetes pel Sr. Garsa, però editat més tard a l'Hashtalk i altres llocs de notícies moneda digital.

Advocats per fer complir la Comissió també van redactar informes per a possibles litigis futur indicant,

"[.] És la nostra creença que el Sr. Garsa ha estat sistemàticament amb l'assistència dels seus empleats i 'equip de moderació' estat l'eliminació de gran part de l'evidència potencial dels seus llocs web i utilitzar els serveis d'advocats que s'utilitzen per intimidar a altres llocs per eliminar el potencial evidència del registre públic ".

La jaqueta conté més que la simple evidència de mala conducta potencial per l'empresa. També disposa d'amplis projectes de documents de la cort que més tard se li puguin presentar contra la companyia i els principis de l'empresa.

Un document té informació sobre Stuart Fraser de Cantor Fitzgerald i la seva implicació amb la saga en curs. El document confirma que el Sr. Fraser participa com a inversor (una afirmació que la moneda de foc i molts altres llocs no han pogut verificar fins al present document) i mostra que una mica d'atenció no desitjada SEC podria estar arribant a la seva manera també.

La jaqueta comissió també conté àmplia evidència arxivada per les víctimes a Internet i té projectes de documents que busquen citacions en el futur requeridor una còpia de la informació rellevant proporcionada pels consumidors i les víctimes a certificar per a un possible ús futur tribunal.

Altres seccions de la jaqueta de recerca són rellevants sobre els esdeveniments més recents amb el llançament de plataformes de comerç o la compra de les plataformes de negociació en la qual la companyia permet als clients comprar, vendre, o Paycoin comerç. La Comissió creu que la manipulació directa de mercat també ha tingut lloc.

A mesura que el nostre equip editorial i advocats han tamisat a través de les pàgines de la jaqueta, s'ha tornat més clar que els moviments del Sr. Garsa tant a eliminar la informació d'Internet i restringir a altres d'intercanvi d'informació indica que l'agència ha tornat més encoratjat a buscar més fora informació.

Moneda de foc està treballant diligentment amb el nostre equip editorial i l'equip legal per decidir quines parts de la jaqueta poden ser compartits sense posar en perill la investigació, les nostres fonts dins de la SEC, o els possibles tercers de la destrucció d'evidència addicional. Anem a compartir aquests documents i informació en els propers mesos en una sèrie dedicada a aquesta història interminable ja que som capaços de fer-ho.

Mentre que la SEC encara ha de presentar o iniciar qualsevol acció d'aplicació d'actius contra el Sr. Garsa o les empreses associades, que han començat a acumular evidència potencial d'aquestes accions i estan a la recerca de més informació de les del públic que senten que són una víctima de frau de valors.

La nostra font va compartir la següent informació amb el nostre equip indicant,

Els que senten que són víctimes potencials de frau de valors s'ha de comunicar immediatament amb la Comissió de Valors de la major quantitat d'informació rellevant que tenen. La pàgina web adequada per fer-ho és:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Mentre que l'acte d'arribar a un punt d'investigació pot trigar diversos mesos o fins i tot anys, potencialment, més informació que l'agència té el potencial de mala conducta, més recursos es pot dedicar a la investigació i aplicació potencial.

Aquest post i la sèrie és el resultat de l'obra de Leo, Mike, i Christina per part de l'equip de la moneda foc.

Imatge proporcionada per Scott S.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin