Darrere de les aixetes | Catalan.Lamareschale.org

Darrere de les aixetes

Darrere de les aixetes

Una cosa que he tingut curiositat pel que és el darrere de les escenes d'una faucetlooks Bitcoin agrada.

Quin tipus de reptes s'enfronten els propietaris i operadors, per què estan fent, quin tipus d'històries és el que han de dir. Així que he estat entrevistant a diverses persones en l'escena de l'aixeta de Bitcoin.

Quan vaig llançar aquest lloc meu objectiu no era només per donar opinions, sinó més aviat gratar per a l'escriptura que tinc i per perfeccionar les meves habilitats i encara més el meu ofici potencial. Després de llançar el lloc em vaig dirigir a Bitcoin Talk un fòrum d'Internet sobre Bitcoin i vaig decidir intentar localitzar alguns dels propietaris i operadors de les aixetes Bitcoin per veure si algun estaven disposats a parlar amb mi.

Jo havia assumit que seria una mica lent, ja que és un lloc bastant nou i no he tingut molta oportunitat de compartir fora molt, però a pocs minuts de les meves sol·licituds per parlar amb els desenvolupadors d'aixetes algunes respostes van començar a arribar.

Estava increïblement emocionats d'iniciar l'excavació en explicar les històries i fins i tot, possiblement, aprendre sobre el que impulsa als altres que estan creant aquests llocs.

Vaig parlar amb devthedev que solia operar devfaucet que va assolir un màxim de més de 2.000 usuaris, Boelens que van utilitzar per fer funcionar l'aixeta de pinya domèstica que va tenir més de 14.000 visites úniques, i el propietari darrere CoinLearn per veure el que és com estar a l'altra banda de la aixeta.

Gràcies a tots vostès per trobar el temps per parlar amb mi.

Com s'obté cadascuna la seva posada en cryptocurrencies com Bitcoin?

Devthedev: Tinc el meu inici quan un amic em va presentar a moneda digital.

CoinLearn: Vostè em pot cridar l'segona generació bitcoiner. Em vaig perdre el vaixell de la mineria de CPU / GPU. Quan vaig entrar al món de bitcoin, bitcoin es negociava al seu punt més alt, és a dir, 1000 €. Com la majoria dels altres del meu temps, jo també tinc els meus primers Satoshis de les aixetes, com la mineria significa una inversió substancial ara.

Boelens: He estat involucrat en la comunitat Bitcoin durant més d'un any en aquest moment, i jo es va iniciar quan havia fet una inversió en la CTB i es va trobar Reddit i bitcointalk. Em acaba de publicar de tant en tant, vaig conèixer gent interessant, i es va involucrar a poc a poc.

Quina va ser la motivació per començar una aixeta Bitcoin?

Boelens: La meva principal motivació és que era fàcil de configurar amb TradeFortress 'script utilitzant inputs.io en el moment (que va resultar no ser tan fàcil després que havia de canviar molt), també em va semblar divertit, que' ll compartir la riquesa amb els altres, obtenir pàgines vistes que van per al meu lloc, el que va resultar en benefici dels anuncis. Mai vaig fer un benefici real, acabo sempre vaig trobar fins i tot amb el que es va pagar.

CoinLearn: Alguna cosa em vaig adonar, que la majoria de les aixetes són només CAPTCHA la pàgina basada i no proporciona cap valor afegit als usuaris o anunciants. Així que vaig pensar, per què no codificar alguna cosa on la gent es torni una cosa que aprendre, així com guanyar. Per tant la idea d'CoinLearn em va cridar l'atenció...

Devthedev: Per tornar a la comunitat i augmentar la consciència de la moneda innovador.

Quins van ser alguns dels desafiaments que va enfrontar o s'enfrontin a l'execució d'una aixeta? Adblockers són un problema?

Boelens: Hi ha hagut definitivament alguns problemes / reptes. En el finançament de començar era un problema, i TradeFortress (amo de l'script) Tampoc va ajudar també. Hi va haver un vulnerablity en el guió que va causar a algú per obtenir la clau d'API i robar 0,18 BTC, després de renovar i haver de "fixa" per TF, la mateixa quantitat que va ser robat i va perdre 0,36 BTC que va ser un gran revés. També es va negar a la devolució (que és una mena de comprensible, ja que és el meu propi risc). En cas contrari, no he hagut de moltes qüestions, a més de la paralització de inputs.io, és clar.

Adblockers no eren un sol problema per a mi, en realitat. Vaig col·locar els anuncis en divs, que s'utilitza una imatge subministrada pel patrocinador i afegit un enllaç a la mateixa. No crec AdBlocker van detectar els que els anuncis. Si utilitzeu alguna cosa així com els anuncis de Google per subministrar anuncis per a vostè, probablement no és un problema.

Devthedev: Un dels majors desafiaments que enfronten els intents de hacking era constant.

CoinLearn: 1. Durant mesos, mentre que jo estava desenvolupant el lloc incloent logotip, vaig saber CoinLearn.com era lliure. Gràcies reservat el dia abans que intentés realment reservar en línia. Així, una vegada que necessitava per decidir quin domini que havia de assentar-se sobre i canvi de logo i textos en conseqüència.

2. Als pocs dies del seu llançament, ens enfrontem a un atac d'injecció SQL. Així que vaig haver d'acabar amb el lloc i afegir un pegat per detenir-lo en el futur.

3. He tractat de no tenir un CAPTCHA per la facilitat d'ús. Però va començar a notar en el back-end que la gent està utilitzant el pilot automàtic per guanyar monedes. Ara tenim un CAPTCHA al final de la pàgina d'aprendre.

4. Al principi ningú estava interessat en la publicitat en el lloc. Així que vaig haver de pagar de la meva butxaca. Ara que estem muntant al revolt d'Alexa i aconseguir tones de trànsit, els anunciants estan rodant en.

Bitcoin són les aixetes una bona manera de començar a treballar en Bitcoin? És que serveixen com a porta d'entrada?

Boelens: he fet servir aixetes un parell de vegades quan vaig saber que el 2010 i tants, i després no creia que gran part d'ella. (Oh, com m'agradaria que no hi hagués formatat el disc dur). Crec que són una bona porta d'entrada, que és una manera de guanyar lenta però li van presentar a com funcionen les transaccions, i li donarà una petita quantitat de Bitcoin per experimentar, veure el que totes les possibilitats amb que són.

Devthedev: Sí, aquest era el nostre principal objectiu i creiem que ens han ficat els nous usuaris Crypto.

Els pensaments de Mike

Mentre parlava a aquests diversos tipus que realment em va ajudar a assegurar, a més, que les aixetes són una gran manera perquè les persones que tenen zero experiència amb Bitcoin a almenys tenir una idea de com funciona tot.

Per descomptat, el nombre de monedes que vostè aconsegueix realment són molt petites, però si vostè està buscant per mullar els peus una mica i té la seva primera transacció vénen a la seva cartera aquests són propensos una bona manera de posar-se en marxa.

Les porcions de les aixetes estan apareixent cada dia i que estan fent tot el possible per mantenir-se al dia amb ells i donar-li honest.

És clar que la majoria de les aixetes s'acaba aconseguint l'equilibri i la majoria ni tan sols es va a fer això, sinó que proporcionen un gran servei.

Cadascuna de les persones amb les que vaig parlar en aquesta part de la comunitat era més que disposats a respondre a les preguntes que els van presentar i van ser completament obert i honest. És bo saber que existeix aquesta comunitat!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Una col·lecció dels 15 millors dibuixos animats de Bitcoin

Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

10 articles més cars que pots comprar amb Bitcoins