Darrere de les escenes a BetMoose | Catalan.Lamareschale.org

Darrere de les escenes a BetMoose

Darrere de les escenes a BetMoose

Així que he estat veient un munt d'activitat en els mitjans socials des del lloc BetMooserecently. BetMoose és primer social de mercat, rica en característiques, distribuïts P2P d'intercanvi d'apostes i predicció del món. BetMoose permet a qualsevol persona per fer o crear apostes sobre qualsevol cosa. Si vostè és un aficionat als esports, es pot trobar una aposta sobre les seves apostes favorites equip, esport, o la temporada de playoffs i el lloc amb altres en la mateixa aposta.

Qualsevol persona pot crear el seu propi futur contracte o "aposta" sota els seus propis termes proposats. Durant el 'període d'apostes', els usuaris anònims i registrats fan les seves apostes sobre l'opció que prediuen sortirà per ser veritat. A la 'Aposta Límit', les apostes s'atura i comença un període d'espera fins que s'aconsegueix el temps de resultat. En el moment de resultat, l'amfitrió estableix el resultat correcte. En aquest punt, els apostadors tenen fins a 24 hores per informar de l'aposta si l'amfitrió va triar un resultat incorrecte.

BetMoose semblava una idea molt interessant per a mi, així que vaig decidir seure amb l'equip BetMoose i parlar amb ells sobre el producte, Bitcoin i més. Després de veure'ls publicació en Bitcoin Talk, Reddit i altres llocs em va estendre la mà amb un missatge per intentar aconseguir una mica de temps a partir d'ells mentre estan ocupats treballant lluny en el producte.

Adam el CEO de BetMoose estava content d'obligar a parlar amb mi i encara més sobre BetMoose.

Adam, per què va començar BetMoose?

Quan em vaig assabentar de Bitcoin any passat, vaig entrar en una festa de recerca (com estic segur que la majoria ho fa la primera vegada que s'emocionen amb bitcoin) en tot, des de la tecnologia de back-end, als casos d'ús que van venir de la mateixa. Tot era molt nou per a mi, però definitivament va veure un futur en el qual, per la qual cosa va comprar una mica per posar a prova el procés de primera mà. Com ja he après més sobre la comunitat i projectes de tot el món, vaig acabar arribar a través de BetsofBitco.in (ara difunt) i va ser inspirat pel potencial de 'apostes de la vida real sobre qualsevol cosa' una plataforma anònims. També estava frustrat però - que semblava una operació molt baix perfil, probablement operat per 1 noi en algun lloc d'un servidor per a la llar, sense característiques, i les falles massives de disseny escalabilitat. Va ser llavors quan vaig decidir que volia millorar en aquest model. Després de consultar amb el meu amic que treballava per a una altra posada en marxa en el moment, vam arribar a la taula de dibuix.

Així que ha estat la construcció d'un equip i realment tota una posada en marxa al voltant d'aquesta idea. Això és impressionant, que havia esmentat que volia construir alguna cosa escalable, em pot dir més sobre la seva escala i si vostè ha pres cap tipus d'inversió a l'exterior per fer créixer el seu equip?

Tenim un equip de 6, tot i que tractem de mantenir el nostre model tan prim i més sostenible possible. Això ve de com funciona el nostre model - també la nostra característica clau. En el passat, Intrade (el famós mercat de predicció Fiat) fer 24 mil milions en els contractes ( 'apostes' al seu lloc)), tot i que encara havien d'utilitzar part d'aquests diners (i per tant també operar una reserva fraccionària) per mantenir a flotació, i per tant fracassat. Això es deu en part al fet que havien d'escriure, fons, i resoldre els seus propis contractes.

En canvi estem enfocats en la construcció d'un sistema P2P perquè altres puguin fer-ho ells mateixos, per tant, per què els nostres amfitrions fan un tall des del desemborsament Això vol dir que, en teoria, si deixem de desenvolupament i comercialització, podríem córrer amb les despeses generals mínims com una plataforma distribuïda.

Dit això, tenim algunes altres connexions que ajuden a terme, incloent un inversor privat que hem treballat en el passat i tenen plans de fer-ho en el futur en projectes no relacionats també.

Sona com que té l'equip i el desig de construir alguna cosa impressionant aquí. Pot dir-nos sobre algunes de les futures característiques que vostè i el seu equip estan treballant?

A curt termini, el nostre objectiu és continuar construint la nostra plataforma (seguretat, interaccions socials, UX, etc.) i sortir de la beta.

A mig termini el nostre objectiu és donar a conèixer els informes i eines automatitzades de prova de solvència per als nostres usuaris se sentin còmodes amb no ens funcionament (tant per la confiança i raons tècniques) amb les monedes, ni córrer una reserva fraccional per qualsevol raó.

A llarg termini que tenim un dels dos objectius;
2. Moure a Fiat.

Note la 'o' en lloc de 'i'. Això és intencional. Actualment, no hi ha que hi ha una manera de fer el que estem fent amb l'acceptació de Fiat i que opera com un DAC. L'acceptació de Fiat portarà volum significatiu, mentre que opera com un DAC porta a la confiança significativa (li més), redueix els costos, sinó que també pot reduir el volum a mesura que els mitjans disponibles en l'actualitat que sigui molt més fàcil d'hostil.

Publiquem actualitzacions constants en 2 dels nostres fils en un reddit.com/r/betmoose- és la llista de canvis, de manera que el lloc s'ha actualitzat amb, i l'altre és 'El que estem treballant ara', que dóna una idea de el que estem construint / prova en aquests moments. De la mateixa manera, mantenim la nostra bitcointalk.org fil fins a la data. Et podria dir més sobre el nou coses increïbles que estem treballant, però en el moment present es publica / lectura, tinc la sensació que anem a treballar en el nou material més impressionant de manera que la millor aposta és comprovar les 2 fonts. Més o menys, però, estem treballant en una major interactivitat socials (com un 'centre d'activitats'), minijocs per la finestra de xat, i un programa de referència.

Wow, convertint-se en un DAC?!? Ens pot dir els seus pensaments de per que faria que i potser una explicació per als nostres lectors pel que fa a què és un DAC?

DAC són un concepte prou complex per discutir en detall en un sol paràgraf, però bàsicament, és una corporació sense grup centralitzat d'administració. En canvi, està bé automatitzat basat en un conjunt de regles i directrius preestablertes, i / o les decisions es prenen a través del lideratge descentralitzat (per diverses persones) de forma anònima.

Val la pena assenyalar que els DAC són molt abstractes, construccions teòriques de l'organització, els que no han estat provats en realitat en la pràctica. BetMoose podria ser un DAC en teoria. Nosaltres no satisfer totes les definicions tècniques, però la propietat descentralitzada (a través de la inversió o una altra ruta) pot fer que sigui possible. Això és perquè les activitats centrals per administradors del lloc a llarg termini poden ser automatitzades d'una manera descentralitzada. Les activitats com ara la decisió d'eliminar el contingut marcat, i la resolució d'apostes no resoltes i en disputa són les tasques principals.

Els fons podrien llavors se celebraran en carteres multi-signatura controlats per l'amfitrió, l'usuari i un on es troba la clau a través de consens d'aquests oracles 'mestres'. Això al seu torn BetMoose en un canvi de contracte descentralitzada. La part difícil és trobar centenars, si no milers (probablement seria una fracció de la base d'usuaris total de la instal·lació) d'aquests oracles de confiança, que intervindran apostes en disputa (com a exemple), sense introduir vectors d'atac com atacs Sybil (aka 1 persona actuació física 100 com oracles i movent d'aquesta manera el vot).

Per què fer això? Per a la ciència! (Entre altres raons comercials racionals)

Quin és un dels reptes que s'enfronten amb BetMoose?

El nostre repte més gran (com altres plataformes P2P), els usuaris i volum. Es fa més fàcil com la plataforma creix (com ho hem estat, el que és bo), i les apostes que aconseguir que va en general va a mantenir a un ritme creixent, però, si vostè és un nou hoste sense liquiditat inicial (tot i que és possible tenir una bona aposta!), pot ser un repte per aconseguir que la part crucial d'iniciar la liquiditat.

Fem tot el possible per ajudar, però és en última instància a la seu d'almenys publicar la seva aposta lloc per aconseguir alguns ulls fora d'ella.

Finalment, hem estat una mica preocupat pel mercat global de Bitcoin utilitzant estadístiques de http://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html(as un exemple). De la nostra anàlisi, creiem ~ 500K persones (com a màxim) tenen Bitcoin és a dir 0,01 BTC o més (només $ 3). Realista però, que la quantitat és la meitat si ens fixem en aquells que posseeixen una mica més de 0,1 BTC. Així que fins i tot si cada persona que tenia Bitcoin l'utilitzava al nostre lloc, estaríem a no més de 250 mil usuaris.

Quines són algunes de les seves metes amb BetMoose?

El nostre objectiu com Bitcoin empresaris han de ser portar a més gent en l'ecosistema Bitcoin, no lluitar sobre l'existent. Hem creat una cosa que no està disponible o fàcilment repetible amb Fiat, és d'esperar per mostrar el poder de Bitcoin i cryptocurrencies en general. També estem planejant per donar a conèixer les monedes gratis als nous usuaris (una quantitat significativa, igual que $ 2-3 cada un) - volem arribar a ser la primera, divertit i agradable pas en bitcoin per a ells. I a diferència d'una aixeta, que serà capaç d'utilitzar immediatament. Esperem que més persones s'uneixen a nosaltres en la nostra visió de Bitcoin adopció.

El fallades recents al Canadà tenen cap efecte sobre el que vostès estan fent? No sóc advocat, però segur que no em sembla que s'aplicaria però tot i així jo estaria feliç d'escoltar sobre vostè i els seus equips pensaments respecte a ella i el que pot significar qualsevol cosa per si BetMoose.

No. No era un bon resum en algun lloc però en el fons (parafrasejat del resum d'una altra persona):

Si el model de negoci és Fiat BTC intercanvi tocar, llavors ets un MSB i es necessita una llicència.

Si el seu model de negoci no és sobre com moure persona a persona Fiat, i és una botiga de bitcoin, jocs, serveis, etc (com BetMoose), llavors no hi ha res de què preocupar-se.

Aquesta decisió té a veure amb el Fiat - dòlars canadencs són la jurisdicció de Canadà, per tant, poden crear aquest error.

Tot això dit però, no operem al Canadà (tenim 2 servidors en 2 jurisdiccions (un és una còpia de seguretat a prova d'errors que no hem hagut d'utilitzar encara)), i nosaltres no enfoquem directament canadencs. BetMoose és tant 'en el núvol'com es posa, de manera que no hi ha presència física és el nostre punt fort. També mantenim l'anonimat exactament per a aquest propòsit, fent tot el possible per replicar el model de BTC-e.

Gràcies pel seu temps d'Adam! No puc esperar per seguir veient créixer BetMoose!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

Què és DarkSend?

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir