Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone | Catalan.Lamareschale.org

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Bitcoin Megaphoneis una idea interessant que hem estat veient créixer durant les últimes setmanes. El concepte del lloc és simple i es descriu com deixar que els seus diners parli per tu, Bitcoin megàfon permet a qualsevol publicar cap contingut mentre que el pagament per caràcter. Missatges curts costen uns centaus, però el més llarg del seu lloc, més es paga.

En publicar, també es crea automàticament un virtual "pot de l'extremitat" segur que qualsevol persona pot donar a, i només es pot recollir els diners. També pot introduir manualment la seva pròpia direcció bitcoin pública per a les extremitats.

Parlem amb el creador Mike Salomó sobre Bitcoin megàfon per aprendre més sobre el lloc, els seus plans per al futur, i què li agrada.

Moneda de foc: Mike Gràcies per trobar un temps fora del seu horari de desenvolupament per compartir amb els nostres lectors. Quant de temps ha estat en Bitcoin?

Mike: jo sóc un nouvingut al món de Bitocin. Havia sentit algunes mencions d'ell en la premsa, però no vaig fer la "immersió profunda" fins a març de 2014. Va ser llavors quan vaig saber de claus públiques / privades, carteres i els fonaments d'assegurar els seus bitcoins. I per descomptat que és quan vaig passar una mica de diners per jugar. Em vaig dir que no anava a deixar d'aprendre sobre Bitcoin fins que vaig poder esbrinar fins a quin dimonis estava passant en blockchain.info. (En fer clic al voltant d'aquest lloc com una persona aliena Bitcoin és tan confús que en realitat és hilarant.)

Moneda de foc: El que es va entusiasmar amb Bitcoin?

Mike: Per a mi, l'aspecte més interessant de Bitcoin és micropagaments. Amb els diners digital es pot fer tot tipus de coses que són impossibles (o simplement impracticable) amb els sistemes de pagament existents. Crec que la gent pagaria molt més per les coses petites si es tractés de fricció. Prendre l'autopista per exemple. Amb molt de gust pagaria una fracció d'un cèntim a tots els que em permet passar ells. O amb la dieta; si el meu escala pagaria de forma automàtica el KKK $ 1 per cada dia que no baixi de pes, pot resultar una mica més prima en aquest moment. (Això últim exemple és òbviament una broma, però és tècnicament possible...)

Tothom parla del que és tan bo que Bitcoin li permet enviar un milió de dòlars a tot el món durant gairebé res. Però crec que és important tenir en compte l'altre extrem de l'espectre. Amb Bitcoin es pot comprar alguna cosa que costa una fracció d'un cèntim. No és genial?

Moneda de foc: Què el va portar a construir aquest projecte?

Mike: Jo volia construir una cosa que només podria ser possible amb Bitcoin. És cert que vostè podria haver construït alguna cosa similar a Bitcoin Bitcoin megàfon abans, però hauria estat extremadament complexa per als usuaris, que implica comptes d'usuari, contrasenyes, targetes de crèdit... Puaj. Ningú hagués publicat res.

Però amb Bitcoin, totes les barreres per accedir als continguts simplement s'esvaeixen. La gent pot visitar el lloc, veure de què es tracta, i en qüestió de segons crear un lloc que serà vist a tot el món i potencialment començar a guanyar propines.

Mai abans hem vist una dinàmica on es pot dir el que vulgui, de forma anònima, i fer diners amb ell.

Moneda de foc: Quins són els seus objectius amb Bitcoin megàfon?

M'encantaria provar que els micropagaments tenen un futur en el món editorial. En aquest punt és només un gran experiment per veure com moltes persones estan pagant i el dipòsit, però si l'adopció de Bitcoin segueix a enlairar espero que els editors veure el lloc com un camp de proves per a noves fonts d'ingressos.

És curiós, perquè durant la meva feina del dia, puc crear els anuncis molt en línia que espero serà reemplaçat o substituït pels ingressos generats directament de Bitcoin un dia. En aquest moment la idea predominant és que "els usuaris no pagaran pel contingut", i encara que estic d'acord, encara no hem vist el que els usuaris seran o no a veure amb Bitcoin. És un moment emocionant veure créixer l'adopció d'aquesta tecnologia.

Moneda de foc: Quins han estat els grans reptes en el que va amb ella?

El lloc pot ser intimidatori per a les persones que no són curiosos o saben molt poc sobre Bitcoin. No hi ha res que se li sembli al web, de manera que és difícil transmetre immediatament el concepte a nous visitants.

Moneda de foc: ¿Quin ha estat el major èxit amb ella?

M'encanta veure nous missatges arriben al lloc i m'encanta veure la gent es va inclinar. Jo diria que el meu moment de major orgull era el dia del llançament quan algú hàbilment va registrar el tipus "A la lluna", i una altra persona li va donar una propina als pocs minuts. Després de construir sense descans el lloc que va ser d'una vindicació per veure immediatament començar a guanyar tracció.

Moneda de foc: Quins són els seus plans futurs per Bitcoin megàfon?

Mike: Crec que la major via per al creixement està en l'auto-publicació. Estic parlant amb alguns autors que estiguin interessats en publicar el seu treball directament en Bitcoin megàfon. Qualsevol que hagi tractat de lliure publicació li pot dir el difícil que és per fer diners. Així Bitcoin megàfon és atractiu per als poetes i autors, ja que els dóna la possibilitat d'obtenir beneficis econòmics de forma instantània. Fent incursions a la comunitat creativa és una gran prioritat per a mi.

A més, si hi ha prou demanda m'agradaria establir una API de manera que el contingut pot ser remesclat entorn web. Una manera que pugui veure la zona de cultiu és convertir-se en una espècie de Craigslist per als missatges de màrqueting. Així que tenir accés a aquestes dades podria ser útil per a molta gent.

Qualsevol que sigui la forma del lloc de presa, és fascinant veure les noves i creatives maneres la gent està fent missatges. Estic veient l'art ASCII, Base64 codificat imatges, les parets de la repetició de caràcters per atreure l'atenció; és molt inspirador. Per descomptat també hi ha una mica d'spam i pornografia. Suposo que això és tot part de la diversió. :-p

Notícies relacionades


Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Una col·lecció dels 15 millors dibuixos animats de Bitcoin

Post Dogecoin

7 Heu de veure els vídeos de Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Què és DarkSend?