La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent | Catalan.Lamareschale.org

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent

Liberté Mining ha anunciat el llançament d'un nou servei de la mineria núvol impulsat en la seva totalitat pel 100% d'energia hidroelèctrica renovable basada en el protocol de contrapart.

L'empresa canadenca és operat per un equip de miners experimentats que utilitzen la xarxa minera P2Pool per ajudar a mitigar el risc d'un atac al 51% a la xarxa Bitcoin. Ara, que estan portant la capacitat perquè qualsevol pugui comprar actius miners núvol a través de sistema realment descentralitzat i transparent de Contrapart.

Mitjançant l'emissió d'actius a través del protocol de contrapart, que permeten als actius que es negocien lliurement en l'intercanvi descentralitzat en temps real de Couterparty. Contrapart és una plataforma innovadora per als mercats peer-to-peer i els instruments financers. A diferència d'altres institucions financeres de Wall Street i centralitzats, Contrapart proporciona oberta, assegurar les eines i els mercats financers que no requereixen d'un tercer o intermediari de confiança per al seu ús.

La plataforma està construïda sobre de Bitcoin, i amplia la funcionalitat de la xarxa Bitcoin en formes noves i sense precedents. Amb Contrapart, qualsevol persona amb una connexió a Internet guanys accés als instruments financers que abans eren un cost prohibitiu o no està disponible en absolut.

Els actius de serveis miners núvol poden ser objecte de comerç, però a diferència de serveis de la competència que es realitza a l'instant a través d'un intercanvi descentralitzat que és operat per la pròpia xarxa de contrapart. La naturalesa única d'aquest recurs fa que sigui diferent a qualsevol altre disponible en aquest moment.

Liberté Mineria potencialment podria convertir-se en el líder de la indústria de la mineria "verd". Mentre que els competidors han promocionat les operacions que estan nets i energèticament eficient, Liberté La mineria és la primera operació a utilitzar el 100% d'energia hidroelèctrica. El seu centre de dades s'alimenta amb, lliure d'emissions, fonts d'energia neta gairebé tots completament renovables per a les operacions mineres.

"Un grup miner líder consumeix 159,519,788KW / H de l'energia en el primer any d'operacions. Imagineu si la força que havia estat neta, energia renovable com la que s'utilitza per Liberté mineria. L'energia hidroelèctrica ofereix l'avantatge que no emet gasos d'efecte hivernacle. Utilitzem aigua totalment renovable en lloc de combustibles fòssils limitats el que permet reduir els costos d'energia per a l'operació Llibertat mineria ".

-ryan Scott, CEO, Liberté Mineria

Liberté La mineria és una de les piscines de mineria més transparents de l'existència. L'ús de Contrapart mostra tots els actius venuts i comercialitzats permetent que qualsevol pugui verificar la integritat de l'operador. Amb P2Pool que mostra les estadístiques d'operacions mineres i la informació de contacte clarament publicada, els compradors poden tenir confiança en la seva inversió. He trobat aquesta idea d'una transparència d'extrem a extrem totalment a ser un canvi refrescant del que hem vist recentment amb altres operacions mineres núvol.

P2Pool és un grup descentralitzat de mineria Bitcoin que funciona mitjançant la creació d'una xarxa de nodes miner-peer-to-peer.

P2Pool accions formen un "sharechain" amb referència a cada acció de hash de l'acció anterior. Cada acció conté una capçalera estàndard Bitcoin bloc, algunes dades P2Pool específica que s'utilitza per calcular la transacció generació (subsidi total, l'escriptura de pagament d'aquesta quota, 1 nonce, el hash de l'acció anterior, i l'objectiu actual d'accions), i una Merkle branca que uneix aquesta operació de generació de hash de Merkle de la capçalera del bloc.

La cadena regula contínuament el seu objectiu de mantenir la generació del voltant d'una proporció cada trenta segons, de la mateixa manera que el regula Bitcoin per generar un bloc cada deu minuts. Això vol dir que la recerca d'accions es fa més difícil (que resulta en una major variància) més la gent de Mines el P2Pool, encara que grans mineres tenen l'opció d'augmentar la seva dificultat, i així reduir l'impacte de la seva extracció en dificultat mínima de P2Pool.

A diferència de Bitcoin, els nodes no coneixen tota la cadena - en lloc que només tenen els darrers 8640 accions (valor de l'última 3 dies de). Per tal d'evitar que un atacant treballant en una cadena en secret i després deixant-lo anar, anul·lant la cadena existent, les cadenes són jutjats per la quantitat de treball que tenen des d'un punt en el passat. Per assegurar-se que el treball s'ha fet des d'aquest punt, els nodes miren els blocs Bitcoin que la referència d'accions, establint una marca de temps demostrable.

Descentralitzada posada en comú de pagament resol el problema de piscines mineres centralitzats que degraden la descentralització de Bitcoin i evita el risc de robatori difícils de detectar pels operadors de la piscina. És a causa d'aquesta configuració que aquells que compren en a Liberté Mineria pot saber perfectament que el maquinari de la mineria es troba en execució i veure els resultats i saber que la companyia no està traient la part superior com s'ha al·legat amb altres operacions.

Ryan i els seus socis, Leo i Nick, són ben coneguts i respectats membres de la comunitat Bitcoin. Com a membres actius i de per vida de la Fundació Bitcoin Bitcoin i Aliança del Canadà, l'equip comparteixen la seva passió per ajudar a la comunitat de moltes maneres. Els tres també estan involucrats en la facilitació de reunions en bitcoin locals. Llegeixo i Nick també operen les seves pròpies empreses Bitcoin ATM conegudes com BitSentand BitTeller. Ryan també opera una empresa de joieria en línia anomenat Crypto joier.

La companyia ha anunciat que estarien plantant un arbre per cada actiu venut per ajudar a compensar les emissions de carboni generades a través d'altres operacions mineres.

Liberté mineria ha aprofitat els vasts recursos del carboni Farmer per ajudar-los amb la plantació d'arbres al Canadà per ajudar a compensar les emissions. El granger de carboni és una única organització arbres de plantació en nom d'individus, organitzacions i empreses que busquen ajudar a combatre les emissions de carboni a tot el món.

Liberté Mineria fa tota la mineria en un P2Pool lliure de tarifa que també es tradueix en majors beneficis per als titulars dels actius liberté mineres.

Em vaig asseure amb Ryan de Liberté Mineria per recollir el seu cervell una mica més respecte a l'empresa i el núvol mineria en general.

Llegeixo: Vostès són els miners que semblen estar funcionant algunes operacions reeixides actualment per què estàs posant en marxa una nova oferta amb experiència?

Ryan: Estem llançant la nostra nova companyia minera per atendre algunes preocupacions que veiem emergents en l'espai de la mineria de xifrat. En primer lloc és la centralització de la xarxa amb l'aparició de piscines controlar la potència de hashing substancial. Veiem això com una greu amenaça per a la legitimitat de Bitcoin i és una cosa que s'ha d'evitar a tota costa. Un atac de 51 per cent o fins i tot la possibilitat que podria ocórrer en qualsevol moment té el potencial de fer mal a la reputació de Bitcoin. Perquè el creixement en l'adopció i la inversió, la confiança és un component crucial. Contínua amenaça d'un atac té la capacitat d'impedir greument el creixement bitcoins. Tenim la intenció de mitigar la centralització tant com sigui possible amb l'ús obert i transparent de P2Pool.

Un altre aspecte que s'està tornant cada vegada més difícil de justificar és l'impacte ambiental que Bitcoin ha creat amb les seves pràctiques de mineria. L'impacte de la xarxa es veu més clarament quan es posen en xifres reals.

Actualment amb la xarxa asseguts al voltant de 200 PH l'impacte ambiental de la potència necessària és de l'ordre de magnitud d'al voltant de 192.000 cotxes de gasolina i la seva creixent cada dia. Això necessita ser reduïda, de manera que és el sentit de la construcció d'una nova economia digital a la base destructiva arcaica i la interlocutòria del passat.

Sabem que això no serà canviat durant la nit, però hem de donar el miner mitjana l'oportunitat d'explotar d'una manera que és ecològicament responsable tot i que no poden tenir accés a l'energia neta renovable. També estem prenent un pas més enllà mitjançant l'associació amb una empresa canadenca anomenada compensació de carboni de carboni granger.

Anem a plantar un arbre per cada TeraHash venut a través d'Liberté Mineria. No només estem oferint miners l'oportunitat de fer la seva part per la mineria d'una manera ambientalment responsable, però els estem donant l'oportunitat d'ajudar a compensar el dany fet al planeta pels miners que utilitzen l'electricitat que es crea utilitzant combustibles fòssils.

Llegeixo: Què el va portar a utilitzar Contrapart per emetre actius de Liberté?

Ryan: Sempre hem estat intrigat per les tecnologies descentralitzades. Havia estat seguint el desenvolupament d'una sèrie de projectes que li permet emetre actius o fitxes definides per l'usuari. Ens sentim Contrapart ofert a forma més eficient per a emetre un actiu miner de Bitcoin, que ens permet realitzar pagaments mineres directament a l'adreça dels propietaris d'actius de contrapartida cartera. També ens dóna accés a una plataforma de comerç segur per als clients de comerç del seu actiu en els mercats oberts. La propietat d'actius utilitza la xarxa Bitcoin si, permetent que qualsevol pugui verificar la nostra llista d'actius en contra de les nostres estadístiques d'operacions mineres a P2Pool. Contrapart ajuda a protegir els nostres clients de l'amenaça d'un atac, el robatori dels seus fons / actius a través d'un servidor centralitzat que controlem. Això proporciona un control total dels actius i la propietat al client.

Llegeixo: Quins són els principals reptes que ha enfrontat en l'establiment d'operacions de Liberté?

Ryan: El nostre major repte ha estat sempre la capacitat de potència total. Les coses estan canviant ràpidament en l'espai de la mineria Bitcoin i el maquinari d'avui està arribant a densitats de potència mai abans vists en un centre de dades estàndard. Trobar una solució d'allotjament de baix cost amb alta densitat de potència per rack de servidors no va ser una tasca fàcil. Com vam descobrir ràpidament els centres de dades actuals no estan dissenyats amb Bitcoin en ment. Això va ser per això que vam decidir construir la nostra pròpia instal·lació que hem controlat.

Llegeixo: Alguna vegada té plans de construir els seus propis dispositius?

Ryan: Anem a fer el que és millor per als nostres clients. Hem tingut alguns xips de compra d'experiència per a fins de fabricació, recomano a ningú en el sector de fabricació ja que no és cap tasca fàcil.

Seguirem per construir relacions sòlides amb els nostres proveïdors actuals com ens centrem en els nostres punts forts. Les coses poden canviar ràpidament en l'espai Bitcoin i estem sempre oberts a la idea a mesura que creixen. Jo preferiria invertir en R + D per a les fonts renovables d'energia lliure ja que això proporcionaria un benefici més gran per al món en el seu conjunt.

Crec que el codi obert del disseny seria el primer pas per assegurar-se que va arribar a les masses i no va ser apagat com tants altres en el passat. Prenent una pàgina dels llibres bitcoins aquí.

Llegeixo: ¿Vostè està desplegant una gamma de diferents dispositius de diferents empreses ASIC?

Ryan: Sí, estem desplegant múltiples tipus de maquinari de fabricants de renom.

Això permet que el nostre model de negoci per a mantenir el més flexible possible. Hem conegut a un munt de grans persones en el sector de la fabricació de maquinari i aquestes relacions són les que apreciem i igual que fomentar. Al final, tot es redueix a les matemàtiques. La nostra responsabilitat principal és la dels miners per tractar tan dur com sigui possible per augmentar l'eficiència i mantenir els costos baixos.

Llegeixo: Què va a establir que, a part de molt grans operacions de risc recolzats?

Ryan: Creiem fermament que la nostra operació es destaca com la més ecològica operació de mineria Bitcoin fins a la data. La nostra esperança és construir un futur millor per a tots i que s'inicia mitjançant la fixació dels errors del passat. També oferim la confiança als inversors que som una empresa canadenca registrada.

Llegeixo: Alguna vegada va a buscar fons de risc per expandir les seves operacions?

Ryan: El nostre equip sempre està buscant inversors que tenen valors similars als nostres. Actualment estem en el procés de recerca de finançament de l'empresa a partir de dues fonts separades. Si algú està interessat en involucrar-se estem sempre oberts a les discussions.

Llegeixo: KNC Miner i altres estan començant a entrar en l'espai de la mineria núvol. Com se sent sobre això?

Ryan: Donem la benvinguda a tota la competència en l'espai perquè en el fons som el miner mitjà que busca la millor configuració per a la mineria.

Creiem que en un espai més competitiu hi haurà menys espai per a les persones que busquen desplegar escenaris d'estafa per prendre miners ha costat guanyar Bitcoin. Un dels nostres principis fundadors és ser el més obert i transparent possible. Publiquem vídeos de la nostra mina a mostrar a la gent que som una empresa concreta amb una instal·lació i maquinari real, no només una mosca a la nit va establir que va a fugir amb la seva moneda.

La nostra empresa s'esforça per fer les coses que desitgem que havíem vist en altres operacions quan vam començar la mineria. La sensació de "Això es pot fer millor" és la raó per la qual vam començar Liberté Mineria i la raó per la qual sentim que seguirem sent rellevant en aquesta indústria des de fa algun temps per venir.

Llegeixo: Hem vist una gran quantitat de fraus recentment incloent Lunamine que va ser fins i tot Gavin Andresen operacions mineres qüestionant molt ben executats i. Què tan difícil és que serà per diferenciar les seves operacions a les dels mals jugadors?

Ryan: Jo crec que eren de tangibilitat i la participació del client vénen en En aquest món de la moneda cripto-confiança, irònicament, menys encara cal que hi hagi un nivell de confiança.. Volem involucrar la comunitat i els vam mostrar que som miners de la mateixa manera que ells i si tenen un problema que ens poden donar una trucada.

Si volen veure el nostre lloc tenim vídeos i pensem en fer més. Volem que la gent sigui tan emocionats amb la mineria com som sense deixar de ser amigable amb el medi ambient. També ens sembla més aviat a peix quan altres operacions dir "no" als vídeos i mai surten i diuen que són. Fa que la gent es pregunta i amb raó, els miners tenen dret a veure les instal·lacions i conèixer les operacions són legítimes. Creiem que és hora que els miners s'aixequen i obliguen a la companyia de les regles del joc.

El públic extracció d'or de la companyia als seus clients que ni tan sols poden veure una foto de la seva operació? Si això no et fan sentir bé espantat jo no sé què ho farà.

La gent diu que aquest és el salvatge oest de Bitcoin però creiem que l'únic desert que volem veure en Bitcoin és un que no està afectada per la crema de combustibles fòssils per donar suport a la xarxa.

Liberté La mineria és un dels conceptes més convincents per entrar a l'espai de la mineria núvol fins a la data amb un fort enfocament en esforços conscients transparent, descentralitzada, i de l'energia.

Després d'haver vist personalment els vídeos dels equips, que es parla amb els fundadors i ha animat a mi mateix sobre la idea d'utilitzar la Contrapart dels actius miners Aquesta és una de les primeres operacions mineres en el núvol que he estat entusiasmat des de fa temps.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic

Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures

Post Dogecoin

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Post Dogecoin

10 articles més cars que pots comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Descripció general de Monero