Missatgeria amb gemmes | Catalan.Lamareschale.org

Missatgeria amb gemmes

Missatgeria amb gemmes

Gemsis una nova i emocionant aplicació de missatgeria mòbil per iOS i Android que porta cryptocurrencies a les masses, sense necessitat de coneixements sobre Bitcoin, la criptografia o xifrat.

Aquest és el tipus d'innovació apassionant que he esperat. L'aplicació Gems posa el poder de moneda digital en mans dels usuaris, sense les complicacions habituals que envolten la tecnologia moneda digital avui. Gemmes és una aplicació social missatger que ve integrat amb la tecnologia de pròxima generació Bitcoin. Gemmes ofereix una experiència mòbil a l'estil WhatsApp, però amb la missatgeria privada totalment encriptada i una cartera integrada.

L'aplicació és alhora un missatger i una cartera. Cada usuari rep automàticament Gems una cartera, protegit per una contrasenya triada en el registre. Un nom d'usuari triat Gems també actua com a àlies per a una direcció Counterwallet vinculats, de manera que és simple i fàcil per als usuaris enviar i rebre ja sigui gemmes o bitcoins (i més tard altres actius).

L'aplicació de les gemmes es veu cridaner i és fàcil d'utilitzar. L'usuari simplement descàrrega l'aplicació, configura un compte, i llavors pot començar immediatament l'intercanvi de missatges amb amics i, a l'estar actiu a la xarxa, guanyant gemmes. La introducció de nous usuaris a Gems és només un exemple d'una forma que un usuari pot ser recompensat amb pedres precioses, el valor està directament relacionat amb el valor de la xarxa, ja que sempre hi haurà un subministrament fix i limitat de gemmes.

Mentre que molts apunten a l'opció de Gliph per a una nova plataforma de xifrat de missatges, la interfície de Gliph no és tan atractiu o tan fàcil d'usar com gemmes. Gliph actualment no té les característiques que molts usuaris de missatgeria convencionals els agradaria veure una aplicació de missatgeria diària.

El vídeo promocional dóna una visió simple de com funciona gemmes:

Ens vam asseure amb Daniel Peled de l'equip de gemmes per parlar de les gemmes.

Mike: Per què els usuaris canviar d'aplicacions de missatges regulars a les gemmes?

Daniel: A causa dels incidents recents en què es va filtrar informació privada, els usuaris de tecnologia s'han tornat molt més preocupats per la seguretat de les seves dades. WhatsApp, per exemple, les botigues i no xifra dels seus usuaris comunicacions, missatges, fotos o vídeos. En comparació, les dades d'usuari no és emmagatzemada per les gemmes, que no té manera d'accedir als missatges, i per tant els missatges i les dades són veritablement privades.

Gemmes té altres característiques que el diferencien d'altres aplicacions de missatgeria, incloent la forma en que s'acosta als seus usuaris. WhatsApp ha estat recentment adquirida per Facebook per $ 19 mil milions. Gràcies principalment als seus usuaris, s'ha convertit en una empresa molt valuosa. WhatsApp cobra als usuaris $ 1 per any per utilitzar l'aplicació. Gemmes, per contra, està lliure, i encara més, en realitat es paga als usuaris.

Això funciona gràcies al nostre exclusiu model de la moneda-recompensa en l'aplicació. Aquells que desitgin fer publicitat a la xarxa gemmes gemmes han de comprar fitxes per tal de fer-ho. Gemmes paga les fitxes directament als usuaris als que anuncien. Si l'usuari no desitja rebre publicitat, poden optar a terme fàcilment. Això crea un mercat on els usuaris poden beneficiar-se directament de les seves joies. Som els primers a portar aquest nou model d'economia intercanvi en el mercat.

Mike: Ens pot dir una mica més sobre el xifrat utilitzat per les gemmes?

Daniel: L'aplicació Gems assumeix zero confiança i fins i tot protegeix les dades d'usuari dels propis servidors del núvol de gemmes. Cada missatge de sortida segura es xifra amb una clau que és desconegut per al servidor, fent que el destinatari del missatge l'únic que pot desxifrar-lo. Aquest model de privacitat impedeix qualsevol possibilitat d'espionatge per part de tercers, incloent agències governamentals i corporacions.

Gemmes ofereix una barreja de RSA de 2048 i AES amb claus de 256 bits. L'encriptació es realitza un client a un altre, fent missatges assegurances indesxifrables per la infraestructura de les gemmes. Aquesta és l'única forma real per aconseguir el 100% de privacitat, ja que no confia tercers.

Mike: Des d'un punt de vista tècnic, és el nostre enteniment que els noms d'usuari de les gemmes són essencialment els àlies d'adreces en el sistema de contrapart. Serem capaços de tenir una gran quantitat de diferents monedes a les nostres carteres Gems?

Daniel: El nostre objectiu és desenvolupar una experiència d'usuari molt fàcil i simple; per tant, tot i que és possible tenir un munt de diferents monedes al moneder Gems, creiem que és millor per posar en marxa l'aplicació inicialment amb el suport de les pedres precioses i Bitcoin només.

És important tenir en compte que, atès que aquesta és la primera vegada que els usuaris controlaran el valor central de la xarxa social, és massa aviat per predir quines altres idees noves vindran a l'existència. Prendrem entrada titulars Gems en compte per a futures característiques.

Mike: Com anònima puc estar en aquesta sol·licitud?

Daniel: La majoria de les xarxes socials no fomenten o donen suport cert anonimat dels seus usuaris. Penseu WhatsApp: cada compte ha d'estar lligada a un número de telèfon de treball, complir per un requisit d'enviar un SMS durant el registre. No es pot obrir un compte de WhatsApp sense necessitat de identificar-se. El mateix passa amb Facebook, que, per definició, conté el seu nom real, en lloc d'un àlies en l'anonimat.

Gemmes, a diferència d'altres xarxes, vostè, l'usuari, permet triar el nivell d'anonimat i la privacitat amb la que se senti còmode. Les seves dades mai es comparteix amb tercers, llevat que accepti. Per defecte, una de les gemmes representen només conté un àlies-triat el seu nom d'usuari anònim. L'usuari no ha de reflectir la seva veritable identitat de cap manera.

Els usuaris que se senten còmodes compartint el seu número de telèfon real, pot connectar un número de telèfon al seu compte de gemmes. Els usuaris podran trobar amb més facilitat si no han de saber un nom d'usuari i en el seu lloc poden dependre d'un número de telèfon que ja sap. El número de telèfon és sempre confidencial, però, i només els elegits per l'usuari tindrà accés. Sempre és possible mantenir l'anonimat complet, si així es desitja. Gemmes no requereix cap tipus d'identificació en el món real per tal d'operar.

El mateix nivell d'anonimat s'aplica al seu gemmes cartera. Atès que cada Gems compta també és una cartera gemmes, la seva adreça de la cartera serà tan anònim com el seu compte.

Mike: Ara vostè té una aplicació iOS i Android aplicació en la canonada. Hi ha plans de fer un missatger basat en la web, l'aplicació OS X, aplicació de Windows Phone, i altres varietats? Hem vist que el telegrama ha estat treballant en l'expansió a altres espais ràpidament. Té la intenció de fer el mateix?

Daniel: Tenim altres versions de la plataforma previstes en el nostre full de ruta a llarg termini; No obstant això, en aquesta etapa inicial ens centrem només en mòbils Android i iOS, ja que representen un percentatge major part del nostre mercat objectiu.

Mike: Quins elements de gemmes serà de codi obert, si n'hi ha?

Daniel: Durant les fases de desenvolupament beta, el codi font no estarà disponible al públic. L'aplicació del costat del client serà de codi obert, una vegada que hem realitzat l'anàlisi de control de qualitat i de seguretat necessàries per garantir que el procés no posarà als nostres usuaris en situació de risc.

Això permetrà als desenvolupadors de tercers per auditar i millorar la funcionalitat de l'aplicació Gems. Veiem molt valor a la participació de la comunitat de codi obert. És important destacar que totes les transaccions relacionades amb la moneda a les gemmes es basen actualment en el codi de font oberta (Contrapart), i que el nucli de la nostra tecnologia de missatgeria instantània es basa en el programari de codi obert, així (SignalR).

Més informació sobre les gemmes es pot trobar al lloc web de les gemmes, fil Bitcoin Talk, o per mitjà de @getgemsorg compte de Twitter.

Moneda de foc es mantindrà al corrent de les últimes novetats amb les gemmes i serà segur per compartir amb els nostres lectors!

Imatges cortesia de gemmes.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

10 articles més cars que pots comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia