Syndicoin us permet finançar contingut en línia | Catalan.Lamareschale.org

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Amb tot el drama que s'ha estat desenvolupant en els últims temps sobre els llocs Bitcoin i pregunta payolaone que ha sorgit en diverses ocasions de molts en tots els costats de la qüestió és com podem pagar escriptors de continguts en línia.

Molts dels llocs en qüestió va ser en el registre de dir que no deixarien de la pràctica d'acceptar articles payola, molts usuaris de Twitter també van dir que estaven bé amb la pràctica payola perquè els autors han de menjar, així i que no sabien de una solució millor.

Podria Syndicoinbe una possible solució per a aquest problema i per ajudar a finançar els llocs que estan produint contingut?

Syndicoin és un concepte interessant creada pel desenvolupador de Julian Haight que d'acord amb el lloc web Syndicoin:

A mesura que navega per la web, Syndicoin manté un compte privat de sol·licituds de pagament dels llocs participants.

Quan estigui llest, visiteu Syndicoin per revisar i pagar pels continguts que t'agrada. Eliminar elements que no li agraden, a continuació, feu clic a pagar. Revisar el pagament en la seva cartera Bitcoin abans de transmetre-ho a la xarxa.

En pagar pel contingut, es recompensa editors i animar-los a dependre del finançament directe en lloc dels anuncis.

El concepte certament sona bastant sorprenent. Com a lector de llocs que vostè no ha de prefinançar una cartera, que no ha de registrar-se per qualsevol servei. Simplement navega per Internet com ho fa normalment i permetre que els llocs per enviar consells suggerits per al contingut.

Moneda de foc implementat recentment l'API Syndicoin i quan visita si realment t'agrada el que estàs llegint tenir l'opció d'ajudar a finançar aquest tipus de periodisme. A causa de que alguns editors donen suport directament Syndicoin Julian ha creat una extensió de Chrome per ajudar a tancar la bretxa - que recopila les direccions dels llocs de donació de Bitcoin que els proporcionen, encara que no són compatibles amb Syndicoin directament.

Durant la seva visita a la moneda foc s'hauran adonat de la petita caixa a la cantonada superior dreta en carregar la pàgina. És a dir Syndicoin en acció!

Des del usuari final les coses del punt de vista no podria ser més fàcil. Julián ens mostra com es veu des de l'altre extrem de les coses i com enviar la seva donació és molt senzill amb Syndicoin. Una factura es genera i se li permet pagar pel que vols. Si no desitja pagar per una determinada pàgina pot simplement eliminar-lo de la factura i que desapareixerà.

Moneda de foc es va asseure amb Julian de tenir-lo ens diu més sobre Syndicoin.

Moneda de foc: Gràcies per trobar un temps per parlar amb nosaltres. Què el va portar a crear Syndicoin?

Julian: Per descomptat, en primer lloc, jo sóc un entusiasta de Bitcoin. Crec en ella com un dipòsit de valor i sistema de transaccions. Alhora, el meu treball és webmaster per un productor de continguts, parentmap.com. Aquest treball em té pensant en el model de negoci del productor de continguts. Volia donar creadors de contingut una altra opció per obtenir beneficis econòmics del seu treball.

Moneda de foc: ¿Quin tipus de desafiaments s'ha enfrontat a treballar en Syndicoin?

Julian: Òbviament, el principal desafiament és l'adopció i la massa crítica.

L'altre repte fins al moment és a la feina amb les dues carteres principals (Bitcoin Bitcoin QT i moneder a android), assegurant-se que el meu sistema és compatible amb tots dos.

Els usos de tecnologia syndicoin (bip70 - https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0070.mediawiki) és nou i les carteres que encara no totalment i consistentment donen suport. He arreglat un problema amb bitcoin-qtwhich m'estava donant mals de cap i va desenvolupar un treball al voltant de bitcoin-carpeta a android.

Un altre desafiament es va produir quan la producció d'un codi QR. Originalment, tenia l'esperança de mantenir totes les dades de la transacció en el client. Vaig haver de abandonar aquest objectiu per tal de produir un codi QR (dades de la transacció és sovint més gran que un codi QR pot emmagatzemar).

Moneda de foc: Quins són els seus plans futurs per Syndicoin?

Julian: No té cap grans plans per a millores. En resposta als comentaris que rebo, el suport a la major quantitat de casos d'ús que pugui. Vull mantenir el sistema
senzill i àgil - en línia amb el concepte original.

El meu objectiu principal en aquest moment és la promoció. Vaig a embellir el lloc de - afegir un logotip i una mica més de color.

He creat una extensió de Chrome per ajudar elàstic de bota del sistema. S'afegeix el syndicoin javascript per a cada pàgina visitada, per la qual cosa cap de les adreces bitcoin en aquestes pàgines es guarden en syndicoin com les sol·licituds de pagament.

Moneda de foc: Bitcoin resol molts dels problemes de micropagaments que s'han plantejat en el passat. Què opines que es necessita per fer que els fabricants ofereixen continguts bolqui a través de Bitcoin a escala?

Julian: Crec que els productors de continguts d'adoptar gradualment. En primer lloc la comunitat Bitcoin, però a poc a poc més llocs del corrent principal - si podem provar que els usuaris pagaran voluntàriament. Això segueix sent la gran pregunta. Espero syndicoin i bitcoin farà que sigui bastant fàcil que podem mostrar a la gent a pagar.

Serà interessant veure com ofertes bitcoin amb el tema del volum de transaccions. Gavin ha dit Bitcoin no és realment apropiat per als micropagaments.

Està parlant dels pagaments de menys d'un cèntim i estic pagaments maneig més en el rang $.25- $ 1. Així que potser no es tracta de "micropagaments" en el sentit que està usant. Espero majors ments que la meva resoldrà el problema, fent bitcoin capaç de manejar més transaccions de forma més barata.

Syndicoin està tractant de resoldre el problema mitjançant la combinació de múltiples transaccions que no són sensibles al temps en una de sola. Però això té els seus límits. Bitcoin tindrà una millor resposta en última instància, fins i tot si és tan bàsic com l'augment de la mida de bloc o freqüència bloc.

Serà divertit veure el que passa. És un moment emocionant per Bitcoin i sento que estic Primers passos amb syndicoin en el moment just. Espero i confio que puguem trobar solucions i mantenir bitcoin funcionant sense problemes a mesura que creix. A la lluna!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin