Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre | Catalan.Lamareschale.org

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Recentment hem perfilat BIT-FM i hem cobert Radiosince cadena abans de que es va posar en marxa i ara un altre jugador a l'espai serà el llançament d'1 d'octubre.

CryptRadio es va a anar en viu després d'una sèrie de llançaments suaus i reeixides proves i es va asseure amb Llegeix el fundador de l'estació de parlar sobre el que espera en el futur per CryptRadio.

Mike: Amb Cadena Ràdio i BIT-FMwhat és el que fa CryptRadio únic del que altres estan fent en aquest espai de ràdio?

Llegeix: Per entendre com veiem el nostre servei que necessito per donar-li alguns antecedents sobre mi Lee (fundador i en la personalitat d'aire). Vinc d'una extensa experiència en vendes treballant durant 14 anys en les vendes d'alt nivell / comercialització que vaig treballar amb els revenedors per trobar maneres de fer créixer els seus negocis. La indústria vinc és molt mancada de visió de futur i el risc, que va ser / és el meu treball per ajudar els meus clients a superar això amb la finalitat que s'adonin dels seus objectius, la segona part de la meva experiència és que utilitzar per ser un DJ i tenen un amor per la música res.

Així que aquí és on els fons d'aquests dos s'uneixen per diferenciar el que pretenem fer. CryptRadio.ca vol tirar de forma proactiva el món exterior.

Els nostres programes i continguts mantenint sempre un matís de xifrat també tindran una sensació molt familiar per a la gent de ràdio escoltar diàriament.

Els nostres segments Talk costum només se centren en els aspectes tècnics de la criptografia, anem a tractar de discutir veritable utilització món de la criptografia, i la major diferència és anem a convidar els oients a trucar a viure i compartir els seus pensaments sobre els temes que plantegem, i fins i tot permeten a les persones que criden per moure la discussió en direccions que considerin pertinents.

Mike: Explica'ns una mica més sobre la programació que s'està executant a l'estació. I el futur? Quins són alguns dels seus plans de proporcionar el contingut dels seus oients?

Llegeix: Així que en el moment en què ho han fet 3 llançaments suaus, sobretot per provar els sistemes, la producció i gravació de show en viu. Els que sintonitzarà probable vaig sentir una mena de barreja de talk show / música. Fins i tot vam tenir una de les E / S Dev Team monedes d'acord en unir-se a nosaltres en viu i parlar de la seva nova cartera d'HTML5 que va ser alliberat l'endemà.

Volem ser capaços de tenir alguna cosa per a tots. La nostra música va a variar d'un país a hip-hop al rock, fins i tot tenim un dia per a cantants aficionats, bandes, DJ de presentar el seu treball per a ser reproduïts en els nostres programes de micròfon obert.

El futur depèn de com ens rep.

Igual que molts d'aquest projecte és una cosa a mi mateix i els altres dos membres del meu equip de embarcar-se en la primera ajudar a difondre la paraula sobre Crypto i per descomptat esperem que un dia ho podem fer els nostres treballs a temps complet, de manera que la nostra evolució dependrà de com molta demanda que rebem dels oients, i la quantitat de suport que rebem dels anunciants i patrocinadors potencials.

El nostre contingut serà impulsat des d'un nombre de fonts, tendències de la música i de la música, és clar, populars, notícies de la comunitat i la capacitat de convertir la notícia en la discussió nostres oients voldran participar en, si l'ocasió es presenta, ens encantaria treballar amb persones a tot el món assistir a reunions Crypto es converteixi en una mena de terra dels reporters per a esdeveniments en directe.

Mike: Què passa amb les llicències de música? Sabem que el Bit-FM està treballant per obtenir llicències per a executar una estació de ràdio per Internet i que la cadena Ràdio adquirir una llicència a un cost significatiu. Com és la situació com per CryptRadio?

Llegeix: Gran pregunta!

Aquesta és una àrea difícil, ja que és en gran mesura una gallina o l'ou situació. Per adquirir una llicència pot ser un cost significatiu, però, s'ha treballat amb alguns dels serveis que ofereixen les llicències col·lectives, i les taxes de formar part d'aquest col·lectiu es basa en quantes hores de temps d'aire que produeix, així com els ingressos que generen, la llicència cobreix Amèrica del Nord i Canadà que sentim cobrirà les nostres necessitats.

Aconseguir aquest tipus de llicència és relativament fàcil, però pot requerir alguns canvis en el nostre proveïdor de streaming de nou un interruptor relativament senzill de fer.

Així que per ara estem treballant i esperem que hauríem de tenir que ordenen abans de l'1 de Oct.

Mike: Quin tipus de plans estan al seu lloc per mantenir l'estació sostenible? Hem vist Ràdio Cadena lluitant amb això com el cost de streaming, llicències, i els atacs DDoS constants els hem guanyat cap avall sobre una base bastant regular.

Llegeix: Crec que com en el cas de qualsevol projecte del seu camí per davant és en gran part desconegut, però sí que tenim un pla que esperem generar els fons que necessitem per llicències, producció de llocs web, i totes les coses tradicionals com la hidràulica, maquinari, llogar etc.

Així que al principi si vas veure la nostra pàgina web era bàsica i una part molt semblant a la cadena de ràdio que estàvem demanant donacions, mentre que hi va haver uns pocs que van ajudar donacions / fons de publicitat de la comunitat estava clar que no seria la nostra principal font de fons.

Així que vaig a ser sobre la base de les meves principals habilitats com a professional de vendes i demanar activament per a petites empreses de mida med anunciar-se amb nosaltres, però han d'estar disposats a acceptar Crypto. El que això farà és portar els usuaris de Crypto més llocs per passar la seva moneda, ensenyar nous negocis sobre la comunitat, sinó que també generen el que sentim serà del 60% - 80% dels fons que necessitem, el saldo seria provenen de patrocinadors, i que amb el temps a explorar les donacions de nou, però la comunitat en el moment que ho creguem que no és realment un "donar" un general almenys no fins que pugui aportar valor, el que considerem que no és el nostre lloc de demanar diners gratis del salt.

Així que la bona notícia és que sí tenim alguns assumptes que han accedit a que nosaltres els vam mostrar el fàcil que és acceptar Bitcoin i estaria a bord per fer publicitat dels seus productes i serveis.

Mike: L'estació està posant en marxa l'1 d'octubre? Quin tipus de coses t'han passant per aquest dia?

Així 1a OCT és la data hem programat per a posar en marxa, de nou en espera de tècnic o llicències que podrien ser empès cap enrere però puc dir coses van per bon camí per a l'1 de Oct.

El nostre objectiu per a l'1 de Oct es per portar la major quantitat d'oportunitats d'interacció com sigui possible, tenim 3 I / S de la moneda que es doni basades en gran part en la interacció social mitjana viuen lluny. SO exemple primer tweet en una pregunta per al públic guanyarà, és clar, tindrem una certa gran música que es reprodueix, en ser un llançament que és probable que jugui una mica de tot en els segments de donar-li a la gent una idea de què esperar, fins i tot tenim alguns obrir música original Mic per un gran talent local.

Tindrem anunciants i patrocinadors comercials, i Laura nostra novell resident a introduir el seu segment "de la zona de principiant", que se centra en les persones noves o curiosos a Crypto, per descomptat, hem planejat més que evoluciona cada dia.

Mike: Què va fer vostè interessat en fer una estació de ràdio en línia per moneda digital?

Bé, jo sempre he tingut un amor per la música, i, recentment, una de les principals amor de criptografia. També crec que hi ha un gran futur per a la criptografia, o almenys la idea de fer negoci amb ella. Jo volia trobar una manera d'accelerar el procés d'acceptació per part de la comunitat de negocis corrent principal de la criptografia.

En veure la feina dels serveis com Bitpay i altres empreses similars que estan fent més fàcil acceptant Bitcoin, i pràctic, em vaig inspirar i em vaig sentir gairebé una crida a l'acció. La ràdio era una cosa que combina el meu amor per la música, i Crypto a la crida a l'acció. La ràdio és un gran mitjà que arriba a milions, així que què millor manera de fer una carrera en moviment Crypto en una forma més acceptada de fer negocis.

Mike: Què més vostè i el seu equip sobre moneda digital excita?

Així que la veritable emoció ve de les possibilitats i quant més fàcil fer tot el que podria estar utilitzant aquesta forma de pagament. Com una persona de vendes una cosa que sempre és lluita amb els clients que han tingut problemes per trobar maneres de baix cost per acceptar pagaments.

Per exemple, perquè un negoci que es crearà com un beneficiari amb els principals bancs canadencs per fer banca en línia els documents i la burocràcia legal és al·lucinant.

Així Crypto al rescat.... Configurar una cartera a acceptar el Crypto d'elecció i la seva posada en marxa amb la "banca en línia" per així dir-ho. No hi ha cap cinta vermella, a les comissions bancàries. Així que en breu el que ens excita més és com Crypto pot, i creiem que canviarà la forma en què es desenvolupa l'activitat empresarial, i com aquest tipus de moneda descentralitzada permet més petit als negocis de mida mitjana créixer. El nostre entusiasme és realment en l'aplicació real que veiem possible.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia