Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars | Catalan.Lamareschale.org

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Hem vist algunes idees interessants i conceptes basats en tecnologies blockchain al llarg dels últims mesos i un munt de gent ha estat parlant de videojocs i tecnologies blockchain.

Aquesta setmana marca Kern que va ser membre fundador clau en Red5 Estudis i va ser un dels principals desenvolupadors originals sobre el World of Warcraft va anunciar la seva última aposta del joc MEK-Entertainmentand un joc de realitat virtual Oculus que integrarà les tecnologies blockchain.

El desenvolupador de jocs independent ha treballat en secret en un nou univers de joc que serà impulsat per la comunitat de modding, construït per al Oculus Rift des de zero, i integrat amb la tecnologia blockchain similar a Bitcoin per alimentar jugador impulsat la seva economia.

El joc compta amb un retro de 8 bits i l'estil de l'art inspirat SNES impulsat per la nova traçat de raigs de MEK entreteniment, motor gràfic voxel. Multivers del joc contindrà vasts paisatges de procediment i servidors de seqüència d'usuari.

Kern s'uneix a diversos altres professionals de la indústria del joc, incloent els antics desenvolupadors clau de Oculus Rift, ID Software, Xarxa 5 Studios, Activision-Blizzard i Chucklefish, així com experts de la indústria de cripto-moneda emergent.

Moneda de foc va ser capaç de precisar Mark de desenvolupament pesada per parlar amb ell sobre el nou joc i el que espera en el futur per a les tecnologies blockchain amb jocs.

Mike: Els conceptes de joc es veuen molt bé. Què el va portar a crear un joc de 8 bits per a una plataforma tan poderosa?

Marc: Bé, de 8 bits és més d'un frases de màrqueting per evocar la sensació de joc retro que hem volgut transmetre als jugadors. El motor és en realitat un motor de traçat de raigs molt potent "micro-voxel" que va a velocitats de quadre molt ràpids que són essencials per a la il·lusió de realitat virtual. Podem mostrar 4096 micro-voxels per a cada voxel mida tradicional en un joc com Minecraft.

Però per respondre a la pregunta que, vam fer un enfocament gràfics retro per diverses raons. La primera era que ens encanta els jocs retro, i els dies de SNES. El llibre que va inspirar aquest joc, "Ready, jugador u" d'Ernest Cline és ple de retro dels anys 80 i les referències de joc dels 90. Volíem capturar aquesta sensació. En segon lloc és que som un petit estudi independent, i volíem altres estudis petits per poder crear experiències MMO en el nostre joc. SNES gràfics d'estil estan a punt 30-40x més fàcil i més ràpid per fer que els models de nova generació. Que realment obre les portes per a petits equips modder de 1-3 persones.

Mike: Hem sentit paraula que vostè està buscant en la forma blockchains poden integrar amb els jocs? Ens pot donar més detalls per als nostres lectors del que es veu com amb el seu joc?

Marca: Estem molt emocionats amb el que proporciona una moneda del joc per al jugador a jugador oficis. Això no és gotes d'or en el joc, per cert, és més com una moneda dedicada al transport de valor entre els jugadors. Ja que tenim aquest univers de servidors de joc amb diferents jocs, volíem una moneda universal que podria funcionar "entre els mons" per així dir-ho, i fins i tot, possiblement, fora del joc. El caràcter públic i descentralitzat de la tecnologia blockchain encaixa perfectament amb els nostres objectius.

Però hi ha altres aplicacions. Tenim el concepte de propietat de la terra en el nostre joc, per exemple. Aquest és un gran actiu virtual que es pot seguir a la part superior de blockchains. Bitcoin monedes de colors i del mercat d'actius de NXT són grans maneres de fer això. També hi ha la idea d'una casa de subhastes descentralitzada. La majoria dels jocs tenen una casa de subhastes interna, però alguns blockchains per aquí ja suporten els mercats descentralitzats de béns virtuals i fins i tot reals. Explorar la tecnologia blockchain que ens permeti dir, tenir una casa de subhastes que es negocia entre els jocs és una possibilitat molt interessant.

Mike: Quin tipus de marc de temps estàs mirant per tenir el joc surti?

Marca: Creiem en ràpid desenvolupament i cicles d'alliberament ràpida. També estarem construint per fases, de manera que mentre que no tinc una data de llançament, però, que va a veure pública jugable construeix a partir de nosaltres el proper any.

Mike: Quins són alguns altres conceptes interessants que pots veure amb jocs i tecnologies blockchain?

Marca: he esmentat alguns d'ells ja, però també estic interessat en veure si podem utilitzar el blockchain per a coses com ara reproductor d'assegurança per al jugador en el joc correu electrònic i comunicacions joc creu. Si vostè detecta un tema aquí, és la part "creu joc". Pensem blockchains ofereixen una interessant manera de transferir informació i, finalment, els actius entre els jocs, fins i tot totalment diferents tipus de jocs.

Per què és aquest emocionant? Doncs bé, des del punt de vista d'un jugador, es posa centenars d'hores en un joc de guanyar premis i avançar en el seu caràcter. ¿No és una llàstima que no hi ha manera de portar el seu treball amb vostè per a un altre joc? ¿No seria fantàstic si pogués convertir el seu equip en el mercat d'una moneda universal, descentralitzat, i usar-lo per comprar coses en un joc completament diferent? D'aquesta manera, els seus esforços i temps com un jugador mai es perden o bloquejat en un sol joc.

Mike: Pot vostè veure els jocs on les monedes guanyades en els jocs es negociïn en els mercats, juntament amb altres monedes com Bitcoin?

Marc: És clar. Mira, Bitcoin és d'al voltant de capitalització de mercat A6b, però els jocs tenen l'least14B en capitalització de mercat de béns virtuals per si sols. Tothom diu que la moneda de xifrat no està recolzat per res... Bé, ells estarien en els jocs. Monedes virtuals en jocs ja són ben conegudes i acceptades pels jugadors. Or virtual es compra i es ven a valor determinat pel temps i l'esforç jugadors toobtain or i els objectes en el joc. Podem portar aquest valor a la blockchain, el que podria fer monedes de xifrat més valuós ja que tenen una "vara de mesurar" del valor en funció d'aquests objectes virtuals.

Mentre que els desenvolupadors del joc estan sent bastant hermètic sobre el que ve seran l'alliberament de més detalls i informació en un futur pròxim i estan animant a altres que estan interessats en el joc i la plataforma de registrar-se al lloc web a http: //MEK-Entertainment.com/because els primers inscriure rebran gratificacions i premis addicionals en el joc com un agraïment especial des de l'equip.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

Les 13 criptoconcies més prometedores

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre