Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Un dels aspectes més singulars de Bitcoin és que es pot generar a través del procés de la mineria, que és una cosa que qualsevol amb un ordinador pot fer. Això és a diferència de la moneda fiduciària que només pot ser imprès pel govern. Això fa que Bitcoin alguna cosa similar a l'or i altres metalls preciosos, ja que només poden ser extrets, no imprès sota demanda. La mineria Bitcoin és molt diferent a l'extracció de recursos de la terra, però. En el seu lloc es tracta del seu ordinador per a resoldre equacions complexes. Les equacions resoltes durant la mineria Bitcoin són funcions hash criptogràfiques, que es denominen generalment com hashes.

Per què és important Bitcoin Mineria?

La mineria és important perquè confirma transaccions i assegura la blockchain. Sense mineria transaccions Bitcoin mai es va confirmar i Bitcoin podria quedar inutilitzable. El blockchain és una llista de totes les transaccions en la història de Bitcoin, i es compon de blocs que són grups de transaccions de tot al mateix temps. No és, de mitjana, un nou bloc de Bitcoin cada 10 minuts, però això pot variar molt d'uns pocs segons entre blocs de diverses hores.

Quan la mineria, l'equip es totes les dades de la més recent de les transaccions de blocs en un hash, que és molt més curt que les dades de la transacció original i està composta per una complexa sèrie de lletres i números.

Seria relativament fàcil de resoldre si els hashes Bitcoin convertir una llista de transaccions en un hash era l'únic requisit, però el protocol Bitcoin fa això més difícil a través de requerir una cadena de zeros en el hash. La variable 'nonce' s'utilitza per obtenir la cadena de zeros necessaris, i es necessiten moltes iteracions per obtenir el format de hash correcte.

Cada vegada que el sistema rep un hash mal formatat es canvia la variable nonce i l'equip intenta de nou. En general es necessita MIL MILIONS d'iteracions per tal de trobar la correcta bloc de hash de Bitcoin. Canviant fins i tot 1 lletra en les dades de transacció condueix a un hash completament diferent, de manera que a mesura que més transaccions s'afegeixen a un bloc del hash correcte està en constant canvi. 
Eventualment, l'equip trobarà el hash correcte, i això es diu la recerca d'un bloc. Una vegada que es troba el hash correcte, el bloc pot ser afegit a la blockchain i totes les transaccions en aquest bloc es confirmen. A recompenses bloc es premia a l'equip que resol el bloc, que és actualment de 12,5 bitcoins. Això equival a 1.800 bitcoins generades per dia a través de la mineria, o $ 1.2 milions. És evident que la mineria Bitcoin pot ser molt lucratiu, i de fet molts centenars de milions de dòlars han estat invertits en la mineria Bitcoin.

Com puc començar Bitcoin Mining?

Hi ha molts tipus de maquinari de la mineria Bitcoin. És possible extreure Bitcoin en qualsevol computerusing la unitat de processament central (CPU). No obstant això, la seva taxa de hash serà de l'ordre de MH / s (milions d'hashes per segon), que és un tipus de hash infinitesimalment petita al món Bitcoin. Es necessitarien milions d'anys per trobar un bloc amb un hashrate en la gamma MH / s.

El següent pas després d'utilitzar una CPU està utilitzant la unitat de processament de gràfics de l'equip (GPU). Les GPU més ràpids en existència pot extreure Bitcoin al voltant d'1 GH / s (mil milions de hashes per segon). Es necessitarien milers d'anys per trobar un bloc de Bitcoin però quan la mineria a 1 GH / s. Fins i tot si vostè té un poderós gener TH / s (bilions de hashes per segon) equip de perforació minera, que costa almenys $ 1000, es necessitarien diversos anys per trobar un bloc.

La solució a això s'uneix a un grup de mineria, que és una xarxa de miners que combinen el seu poder la mineria per tal de trobar blocs. Les piscines més grans de mineria Bitcoin són la piscina de l'Ghash.ioand aiguaneu. Quan la meva en una piscina que guanya una part de la recompensa bloc proporcional a la quantitat de hashes de resoldre, i en grans piscines com ghash.io que pot guanyar un tros d'un bloc cada hora més o menys. La mineria Bitcoin per si mateix només es converteix en viable quan es té 1 PH / s (1 mil bilions de hashes per segon) o més, en 1 PH / es que triga una mitjana de 20 hores per trobar un bloc i en l'actualitat no hi ha miners amb un ritme tal de hash.
Tot i que la mineria Bitcoin amb CPU / GPU de l'ordinador és possible, i que guanyaria alguna Bitcoin, es va convertir en un mètode obsolet de fa anys de mineria. Quan la mineria a 1 GH / s en una piscina que guanya en algun lloc entre, 00.001-0,00005 Bitcoin per dia, per un valor aproximat d'1 cèntim. El cost de l'electricitat és molt superior a 1 cèntim per dia quan la mineria Bitcoin amb una GPU.

Així que no és simplement la pena explotar Bitcoin amb una CPU o GPU. Actualment l'única manera rendible mina de Bitcoin és utilitzar un circuit integrat d'aplicació específica (ASIC), que és una màquina dissenyada específicament per a la mineria Bitcoin. Els ASICs més febles tenen hashrates de 1-3 GH / s, que són de la mida del seu dit polze i pot ser connectat a un port USB. En general, aquests costen al voltant de $ 20, el que és assequible per a qualsevol persona que vol entrar a la mineria Bitcoin. Aquests petits ASICS són rendibles però, es necessitarien més d'un any per guanyar els $ 20 que va passar inicialment en l'ASIC, i aquesta estimació ni tan sols tenir en compte els costos d'electricitat.
Bitcoin miners greus necessiten ASIC molt més forts per tal d'executar una operació minera rendible. Aquests ASICs són típicament anomenats equips de mineria, i es componen de xips ASIC, un sistema de font d'alimentació, i un sistema de refrigeració. Els més petits equips de mineria ASIC funcionen a 10 GH / s i costen al voltant de $ 50. Un 10 GH / s minera genera al voltant de 0,0003 Bitcoin per dia, al voltant de 20 centaus, de manera que prendria al voltant d'un any per assolir l'equilibri amb un GH / s plataforma 10.

Per tal d'obtenir beneficis reals quan la mineria Bitcoin és necessari comprar un equip molt més gran, ja que el preu per hashrate cau com més gran sigui la plataforma és. Un costos gener TH / s plataforma de mineria Bitcoin entre $ 200 i $ 500, i generaran 0,05 Bitcoin ($ 30) per mes. Això significa plataforma minera gener 1 TH / s es trencarà fins i tot en 7-15 mesos, però això no té en compte els costos de l'electricitat forts. Després que el punt d'equilibri que faria diversos centenars de dòlars l'any de beneficis amb un 1 TH / s plataforma minera.
Desafortunadament plataformes mineres no sent rendibles per sempre. La dificultat de la mineria Bitcoin està augmentant ràpidament. Des d'octubre de 2013 Bitcoin dificultat per a la mineria ha augmentat de 150 milions d'a 18 mil milions, que suposa un increment de 12.000%. Aquest augment de la dificultat vol dir que guanya menys de Bitcoin per GH / s amb cada mes que passa. 1-2 anys a partir d'ara fins a un 10 TH / s plataforma minera ja no serà rendible, i els costos de l'electricitat és probable que excedeixi els ingressos obtinguts de la mineria Bitcoin.

Per tant, per tal d'executar una operació de mineria Bitcoin rendible que necessita comprar contínuament nous i més avançats equips de mineria amb els seus guanys. Molts miners greus Bitcoin comprar nous equips de mineria de cada mes. Teòricament pot activar una operació minera 1 plataforma en una granja de ple dret miner de Bitcoin en pocs anys si s'inicia amb un potent equip de perforació i reinvertir els guanys en nova maquinària.

Existeix una manera més senzilla per començar Bitcoin Mining?

Una altra forma d'extreure Bitcoin és a través de la compra de contractes miners en un lloc web minera núvol. El lloc més popular de mineria núvol Bitcoin és Gènesi mineria. En comprar els contractes miners en què comenci a rebre els pagaments de Bitcoin immediatament, i el contracte miner dura per sempre. Una de les advertències de les operacions mineres en el núvol és que et cobren tarifes elèctriques i manteniment de maquinari, i aquestes taxes absorbeixen al voltant del 30% dels seus guanys mineres inicialment.

Personalment crec que la majoria, si no tots els llocs de mineria en el núvol ha de ser evitat. La raó és que el 99% d'ells són simplement esquemes de Ponzi i la resta simplement no serà prou rendible.

Quina és la forma més rendible de la mina bitcoins?

Dificultat per a la mineria Bitcoin està augmentant ràpidament, el que significa que obté menys Bitcoin per taxa de hash amb cada mes que passa, mentre que els costos d'electricitat i de manteniment romanen igual. Generalment les plataformes de mineria Bitcoin es tornen obsolets 6-12 mesos després de comprar-los. És crucial per a tornar a invertir els beneficis en nous equips de mineria podeu fer que el operació minera Bitcoin per funcionar a llarg termini, i és comú que els miners per comprar equips nous cada mes. Al accelerat món de la mineria Bitcoin l'única manera d'obtenir una part d'aquests beneficis és comprar la tecnologia de mineria Bitcoin més nou i més potent.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

Què és DarkSend?

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria