Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Aquesta entrada va ser publicada originalment al gener de 2015. Ara, 18 mesos més tard arriba el moment de tornar a examinar els fets:

El pas a una moneda fiduciària és una tasca fàcil, ja que Fiat és "simple". Un banc central emet la moneda, que tenen una xarxa de bancs per manejar les transaccions, i no hi ha necessitat de cap emmagatzematge, el transport, la protecció, l'auditoria o d'un metall recolzant. La paraula del govern, i l'acceptació de la moneda dels impostos, li dóna valor. No obstant això, com la majoria sap, això porta a altres problemes. Tot i així, té els seus beneficis, que han de sospesar contra ella de problemes. Com USD és la moneda fiduciària més utilitzat, s'utilitza com un exemple aquí. No tots els sistemes de moneda fiduciària són exactament els mateixos, però comparteixen la major part de les mateixes avantatges i desavantatges.

Aspectes positius de dòlars

 1. És fàcil de transferir, emmagatzemar i reclam. No hi ha prou dòlars físics en el món per a cobrir la quantitat de dòlars que està "posseït", però si prefereix tenir els seus diners en efectiu en forma física, només es necessita un viatge al banc per aconseguir-ho.
 2. En teoria, hauria de tenir la capacitat d'inflar i desinflar, segons sigui necessari, per a disminuir l'impacte dels problemes econòmics, i accelerar l'economia en èpoques de creixement. (Ja sigui pro o en contra depèn del seu punt de vista)
 3. En no tenir or lligat a la moneda, s'allibera el metall que es feu un ús comercial.
 4. A causa de que no està realment connectat a res físic, que ha de ser molt divisible, flexible i digital utilitzable.
 5. Evita que els bancs col·lapsin causa de l'alt nombre de pèrdues quan la demanda de diners és alta. (De nou, això s'expressa sovint com un professional, però està molt debatuda)
 6. El procés de creació de Fiat, i el sistema de prestar i els deutes que utilitza, també crea el sistema necessari per processar transaccions.

L'economia mainsteam d'avui, que en general donen suport a les accions de la Reserva Federal i el Tresor, es basen en una barreja de l'economia neoclàssica i keynesiana. Sembla, però, que tots ells han perdut el missatge en una de John Maynard Keynes cites més famoses, tot i que és bastant clara, "Per un procés continu de la inflació, els governs poden confiscar, en secret i sense ser observat, una part important de la riquesa de. Seus ciutadans Mitjançant aquest mètode no només confisquen, sinó que confisquen arbitràriament, i, mentre que el procés empobreix molts, el que realment enriqueix a alguns la vista d'aquest reordenament arbitrària de la riquesa vaga, no només en la seguretat, però a la confiança en el capital d'. L'actual distribució de la riquesa ".

 • Quan es tracta de controlar el subministrament de diners, es necessiten períodes d'expansió i la constricció de l'oferta de diners. Aquests períodes són la causa dels "booms" i "busts" veiem amb tanta freqüència. A través d'aquestes pujades i baixades, els que tenen grans quantitats de capital tenen la capacitat de beneficiar enormement durant els auges, augmentant la seva riquesa, així com protegir-se durant els bustos. La persona mitjana, que no té prou capital líquid o crèdit barat, per beneficiar-se del auge és aixafat durant el bust, que generalment provoca una recessió econòmica d'alguna manera. De la moneda Breu Evan Faggarthas escrit extensament sobre aquests "cicles econòmics".
 • USD, o qualsevol moneda fiduciària, només amb el suport de la paraula d'un govern, i el deute. Que pot contenir fins a temps de prosperitat, però pot donar lloc a la hiperinflació o col·lapse econòmic si se'ls pressiona massa.
 • Mentre USD es troba actualment la moneda més utilitzada, almenys en el món dels negocis, que és la sortida del patró or el fa vulnerable. A més d'això, la inflació compost il·lustrat anteriorment és la creació d'una divisió de la riquesa que està destruint qualsevol aparença d'una "classe mitjana", mentre que la creació de la il·lusió del creixement econòmic a través dels números més grans. Un "rècord" per al mercat de valors no significa molt quan aquest punt alt pot atribuir-se gairebé completament a la inflació.

  En realitat, el mercat de valors ha d'arribar a un "rècord" tots els anys que l'economia està encara romania plana. No arribar a això indicaria que l'economia està funcionant malament en comparació amb el període anterior.

  Bitcoin vs Or - L'estàndard d'or

   

  Bitcoin es basa en les idees econòmiques, llibertari semi-austríacs, i estava destinat a ser alguna cosa semblant a una versió digital de diners recolzat per or. Ha tingut èxit en molts aspectes, amb l'excepció de valor estable, però que només pot venir amb l'acceptació i el temps del corrent principal. Ara, sé que hi ha molts economistes austríacs, llibertaris, "errors d'or", etc., que no estan d'acord amb això, però quan es mira en els punts positius i negatius darrere de la moneda d'or o una moneda recolzada per or, sens dubte hi ha marge per millora.

  Els aspectes positius d'una moneda recolzada per or

  1. L'or té valor bàsic per dues raons: És estrany, i és útil per coses que van des de joies a la fabricació de productes electrònics per a sistemes d'alliberament de fàrmacs medicinals.
  2. L'or no pot ser creat (almenys no sense haver de gastar una quantitat prohibitiva de l'energia). L'única manera d'aconseguir "nou" or és el meu ell.
  3. És fàcil comprovar que l'or és autèntic, i relativament pur, que és necessària per a l'auditoria de l'oferta d'or d'una moneda recolzada per or, o en el canvi de la moneda d'or, va dir.
  4. Una moneda recolzada per or (com el dòlar una vegada va ser) permet or per ser utilitzat sense necessitat de transportar l'or en si.
  5. Una moneda recolzada per or és resistent a la manipulació per part d'un banc central, govern o altres grups poderosos.
  6. Moneda recolzada per or manté un tipus de canvi estable. Per exemple, mentre que en el patró or, que era part de la història dels Estats Units, 1 unça troy d'or valia $ 20.67. L'excepció a això va ser durant la Guerra Civil, quan el govern tenia més deute del que podia pagar, i va haver de suspendre els pagaments en or i plata. Això es va invertir després del final de la guerra, i el preu de $ 20.67 es va mantenir fins al 31 de gener de 1934, quan es va signar la Llei de FDR Gold Reserve. Aquest va ser el primer pas cap al dòlar d'avui, i va devaluar el dòlar en un 40% durant la nit, el que resulta en un $ 35 per unça d'or tipus de conversió.

  Ara, aquests punts han estat sempre un cas convincent per a la moneda recolzada per or al meu entendre. Aquests mateixos punts s'aplicarien a les monedes recolzades per altres metalls preciosos, com el platí o plata, també. Dit això, les monedes d'or amb respatller tenen punts negatius que cal acceptar.

  Els aspectes negatius d'una moneda recolzada per or

  1. Una moneda d'or amb respatller ha de ser recolzat per complet per la quantitat d'or que es diu que representa, però no hi ha manera de provar que existeix de manera fiable l'or en una quantitat suficient. Les auditories poden ser realitzades periòdicament, però aquestes auditories encara tenen un punt crític de fallada en els propis auditors. Les persones són corruptibles. Per tant, si bé té la resistència a la manipulació, que s'enumera en els seus pros, encara pot ser manipulat (Hi ha un fàcil veure exemple d'això. Moviment de dòlars de ser recolzat en or a Fiat va ser el resultat de la manipulació de la moneda.)
  2. L'acaparament necessària d'or per recolzar una moneda manté que sigui utilitzat de manera que siguin realment útils. Fins i tot l'or que no està sent utilitzat per recolzar la moneda acaba amb un valor que és més gran que el seu ús en molts casos, i per tant no és rendible utilitzar. Això és més d'un problema avui en dia, amb l'augment de la fabricació i usos medicinals de l'or i altres metalls preciosos, del que era en el passat.
  3. El cost d'emmagatzemar i protegir l'or que dóna suport a la moneda és un malbaratament, i encara hi ha la possibilitat de robatori, encara que és probable que tingui èxit.
  4. L'or és molt divisible, però no prou divisible. Fins i tot si tot l'or que s'hagi extret, el qual, en 2013, es creu que entre 155.000 i 171.000 tones mètriques, es va utilitzar per donar suport a una moneda (la qual cosa seria impossible), llavors cada persona només seria capaç de posseir una petita quantitat. Posant de banda distribució de la riquesa, si cada persona a la Terra posseïa la mateixa quantitat, anava a sortir a ~.7.8 unces d'or per persona. En realitat, la gran majoria de la gent només tindria una reclamació en una petita fracció d'aquesta quantitat.
  5. En el món digital en què vivim avui en dia, fins i tot amb una moneda recolzada per or al seu lloc, encara hi ha una necessitat d'una xarxa de processament de transaccions gegant. Aquesta xarxa, construïda sobre una moneda centralitzada, recolzat en or, augmenta el cost de tots els béns i serveis.
  6. En moments d'extrema necessitat, com durant la guerra, l'economia d'un país pot ser completament paralitzat pel deute és més gran del que les reserves d'or. Poso això en la llista negativa, ja que generalment es considera com a tal, però fora de circumstàncies molt rares, com la guerra inevitable, no hi ha cap raó per la qual un país ha de tenir més deute del que pot pagar.
  7. Tan boig com sona, hi ha una possibilitat legítima que l'or, juntament amb la plata, el platí i altres elements rars, aviat serà obtenible en quantitats molt més grans. Diverses companyies, com Planetary Resources, estan recolzats per individus molt rics, i el pla d'asteroides de mines. Sí, la mina asteroides. Mentre que la majoria de la gent pensa en els asteroides com a grans trossos de roca, i que majoritàriament són, ells també estan plens de metall. Fins i tot una, S-tipus petit asteroidaround 10 metres d'ample ha de contenir, de mitjana, 1.433.000 lliures de metall, amb ~ 110 lbs d'aquest ésser metalls rars. S'espera que alguns asteroides més grans que han estat examinats per tenir bilions de dòlars en metalls rars.

  Quant als aspectes negatius d'una moneda recolzada per or, és fàcil veure per què és popular Fiat. L'or era un sistema monetari molt eficient durant gran part de la història humana, quan va ser utilitzat directament, però en un món cada vegada més interconnectat, és extremadament molest. A més, com es va esmentar anteriorment, les guerres posen sovint en els països del deute que no poden pagar. Diverses petites guerres de finals de 1800 i principis dels 190ss, així com la primera guerra mundial, van fer això a països d'Europa. Fiat era el seu "solució" a això, i els EUA va fer el mateix durant la Gran Depressió.

  Bitcoin, el Blockchain, i el futur dels diners

   

  Bitcoin és una revolució

  No importa el que succeeix en un futur pròxim, a causa de la blockchain. El blockchain ofereix la possibilitat de digitalitzar diners d'una manera que no necessita una autoritat central per crear-lo, ni necessita una tercera part perquè actuï com un intermediari per a les transaccions. Per descomptat, fins que Bitcoin, o alguna altra moneda digital, s'accepta àmpliament suficient per eliminar el risc de l'acceptació directa, llavors romandrà lligat a altres monedes, el que porta la necessitat d'un processador de pagaments, o canviador de divises, per facilitar la transacció. Tot i així, això és un problema que s'abordarà amb més adopció i el desenvolupament de la xarxa.

  Els pros i els contres de Bitcoin són molt diferents dels d'or i dòlars. Presa el millor d'ambdues monedes, i talla la dolenta:

  Aspectes positius de Bitcoin

  1. Bitcoin ha construït en l'escassetat i utilitat que, al meu entendre, supera la d'or. Mentre que l'or té molts usos industrials, la qual cosa li dóna un valor inherent, l'ús de l'or com una moneda, o dipòsit de valor, pot limitar la forma rendible és utilitzar en molts productes. Bitcoin té una utilitat que no resta valor a la indústria. Capacitat de processament de la xarxa Bitcoin, combinat amb la blockchain, ofereix un llibre de comptabilitat pública que es pot utilitzar fàcilment per a fins comptables, es verifica automàticament la validesa de cada transacció, evita la falsificació, i proporciona una plataforma per construir estructures més complexes successivament. Aquestes habilitats només es poden obtenir amb una moneda tradicional mitjançant l'ús de les empreses que venen els serveis, o, per a les empreses, mitjançant la contractació de personal per a manejar-los.
  2. Bitcoin no pot ser realment manipulat. Mentre que el valor actual de Bitcoin pot estar subjecte a la manipulació per persones riques, com la "capitalització de mercat" total és encara prou baix com per permetre això, el subministrament real de bitcoins no es pot. Això vol dir que no es canviaran les regles bàsiques, ni es donarà certs grups avantatges especials sobre la moneda. En lloc d'una moneda que està controlat per un petit grup d'individus, és una moneda que està controlat per consens de tots els involucrats.
  3. Transaccions Bitcoin són instantanis. Quan s'envia un bitcoin, la transacció immediatament comença a propagar-se a través de la xarxa. El destinatari pot veure que han rebut la transacció a l'instant, o en uns pocs segons. Llavors, una vegada que ha estat totalment confirmada, seria estadísticament improbable perquè sigui vàlid. Jo diria que impossible, però això no és del tot cert. No obstant això, després d'unes confirmacions, té més probabilitats de guanyar la loteria que té una transacció arribar a ser vàlida.
  4. Transaccions Bitcoin són irreversibles. Aquest és una arma de doble tall, almenys actualment. Tot i que elimina el risc de rebuig de dèbit, que afecten actualment als comerciants en línia, i eleven el cost de tots els béns per a tothom, sinó que també permet als comerciants deshonestos que accepten bitcoins, llavors no proporcionen el servei, o de béns, va prometre. No obstant això, el desavantatge d'això es limita sobretot als comerciants menys coneguts o anònims, ja que encara és il·legal fer això, i els comerciants més grans tenen una reputació que mantenir. Diversos grups estan treballant en solucions a aquest problema, amb la resposta probable de ser un escrow descentralitzada i / o sistema d'arbitratge.
  5. Bitcoin és transparent. La raó per la qual pot fer que algunes de les afirmacions anteriors és simplement perquè no hi ha res ocult amb Bitcoin. A diferència d'USD, en què el funcionament intern de la Fed i el que van a fer amb la moneda, o fins i tot l'or, ja que és difícil fer un judici precís sobre com es troba actualment disponible tant or, o poden estar disponibles en el futur, els paràmetres de Bitcoin són coneguts. El codi que la xarxa Bitcoin es basa és de codi obert, de manera que qualsevol persona amb la capacitat de llegir el codi és lliure de fer-ho, i que governa tot el relacionat amb el codi de Bitcoin. El nombre total de monedes, com es manegen les transaccions, o el que passarà en qualsevol escenari hipotètic pot ser examinat. Fins i tot els canvis en el codi poden ser proposats i adoptats, si tota la xarxa arriba a un consens, com es va esmentar anteriorment, i aquests canvis poden ser proposats i provats fora de la xarxa, per qualsevol persona.
  6. Bitcoin és el sistema de processament de transaccions més eficient mai creat. A causa de que el llibre està a càrrec dels ordinadors, i la forma en què es processen les transaccions i gravat es basa en les matemàtiques, sempre és verificable, i no està subjecte a errors. Aquest procés automàtic és més eficient que qualsevol sistema de processament de pagaments que es basa en els éssers humans per a analitzar, ja que no ha de pagar per la feina tradicional. Només els miners han de ser pagats, i les persones són en general disposats a executar màquines de mineria, sempre que els seus ingressos és fins i tot lleugerament per sobre dels costos de manteniment i energia. Aquesta és la raó per la blockchain i moneda digital, seran el futur, fins i tot si se substitueix Bitcoin. L'eficiència del sistema no pot ser igualada excepte, possiblement, per un altre sistema descentralitzat, automàtic.
  7. Bitcoin és infinitament divisible. Actualment, 1 bitcoin només pot ser dividit en 100.000.000 d'unitats més petites, conegudes com satoshis. No obstant això, aquest límit no està escrit en pedra. Si, en algun moment, més de 2.100.000.000.000.000, o 2100 bilions, es necessiten unitats de la moneda, llavors no seria difícil permetre que la moneda es pot dividir a un altre punt o dos decimals.

  El punt de tot això és assenyalar els defectes fatals que veig en la moneda fiduciària, així com una moneda basada en l'or, mentre que també mostra per què penso Bitcoin, o una altra moneda digital, amb el temps es convertirà en la norma.

  Gran defecte de Fiat està en control central i la inflació. Les persones són corruptibles, i aquells en el poder han convençut la majoria del món que lleu inflació cada any és una bona cosa. Això és cert a meitat de camí. La inflació lleu és normal per a una moneda, de vegades, i la deflació és normal per a una moneda, en altres moments. La inflació, agreujada any rere any, és simplement robatori. És una manera de robar la riquesa de la població, l'ús de les matemàtiques, d'una manera que no és fàcilment perceptible en el curt termini. No obstant això, és increïblement poderós en el temps.

  Gran defecte d'or és també la seva força. És útil, pesat, divisible, resistent, i no pot ser produït de manera eficient. En un món no digital, amb economies que són menys interconnectat, és una moneda increïble. Hi ha una raó que era la moneda de la seva elecció, juntament amb la plata i altres metalls útils, valuosos, des de fa milers d'anys. Per desgràcia, no pot mantenir-se al dia amb la tecnologia... O potser la tecnologia no pot mantenir-se al dia amb les necessitats de. Sense una manera de transportar l'or a l'instant de persona a persona, cosa que és impossible sense algun tipus d'increïble avanç que resulta en el teletransport, a continuació, els costos de transport, o la dependència de les voltes centrals per emmagatzemar l'or, segueixen sent un problema. Llavors, l'or en si és tan útil per a molta de la tecnologia ens basem en l'actualitat, així com la tecnologia que s'està desenvolupant, que la nostra oferta d'or és realment necessària per a usos industrials. Per primera vegada en la història, els éssers humans són en realitat "consumint" or.

  Bitcoin evita aquests defectes, per ser descentralitzada i transparent, així com proporcionar una utilitat al blockchain i el miningpower bitcoin fer còpia de seguretat de la xarxa. Té un llarg camí per recórrer? Segur. Molts temes han de ser abordats. Afortunadament, els problemes amb Bitcoin no són inherents al sistema, o la moneda, a si mateixos. En canvi, els problemes es poden resoldre amb major desenvolupament i la innovació. D'una manera o altra, moneda digital, o alguna cosa semblant, seran el futur. Excepte alguna catàstrofe increïble que estableix la humanitat, la tecnologia i la civilització posterior considerablement, llavors hem de digitalitzar moneda. Amb un sistema tan eficient desenvolupat que és capaç de fer precisament això, els vells mètodes de manipulació de la moneda semblen propensos a seguir el camí del cavall i el cotxe.

  Notícies relacionades

  
  Post Dogecoin

  22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

  Post Dogecoin

  Missatgeria amb gemmes

  Post Dogecoin

  8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

  Post Dogecoin

  7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

  Post Dogecoin

  7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

  Post Dogecoin

  Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

  Post Dogecoin

  Els fonaments de Dogecoin

  Post Dogecoin

  Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

  Post Dogecoin

  Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

  Post Dogecoin

  Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

  Post Dogecoin

  18 increïbles memes bitcoins

  Post Dogecoin

  Top 13 aixetes Bitcoin