Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014 | Catalan.Lamareschale.org

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

 Avís: Aquest és un comunicat de premsa proporcionat a la moneda Breu per BitcoinExpo 2014.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is la galleda reunió de la potència emergent de creixement de la Xina i les tradicions occidentals i innovacions en la tecnologia.

Els organitzadors de l'europea Bitcoin Expothat central es va celebrar a Viena a finals de maig ja ha demostrat que tenen una gran capacitat per connectar a les persones globalment en la indústria de Bitcoin. Ells van crear un ambient molt agradable i informal que va donar com a valor afegit i ajudar a crear i donar suport nous projectes empresarials en la indústria. Aquests són només alguns dels molts efectes positius. Els organitzadors van prometre que BitcoinExpo 2014will sigui encara millor i encara diferent d'altres conferències. Xina és el major mercat amb els volums més alts de canvi, el major productor dels miners i domina també en molts altres camps. Després hi ha la part occidental del món, que, d'altra banda, ofereix les més grans personalitats. El 2014will BitcoinExpo combinen aquestes dues característiques úniques de l'Est i l'Oest.

Expo de Xangai farà una diferència

BitcoinExpo 2014will ser un esdeveniment de tres dies que començarà el divendres setembre 19thwith una festa. "Serà la millor oportunitat per a la creació de xarxes, la construcció de relacions i també ajudarà a tots els assistents gaudir de tot l'esdeveniment més que qualsevol altre", diu principal gestor d'esdeveniments Andrej Sebesta i conclou que "serà una gran oportunitat d'introduir i de conèixer la Xina cultura millor ". Dissabte començarà amb tant conferència i exposició. Després de l'obertura de la sessió plenària i la sortida oficial, els assistents podran gaudir de discursos molt inspirador que cobreixen gairebé tots els aspectes i la majoria fins a la data els temes que seran presentats pels experts locals, així com pels de les altres parts del món. Segona part inevitable de l'esdeveniment és l'exposició eren tots puguin gaudir de la presentació de la marca de productes i serveis nous o molt innovadors i parlar amb una gran quantitat d'interessants representants de l'empresa. Així que quan vostè vol unir-se i tenir l'oportunitat de conèixer als representants de les empreses més respectades o simplement vol tenir informació fiable sobre la comunitat xinesa Bitcoin dels seus membres molt ben reconeguts i molt més, compra les entrades ara per als preus Earlybird aquí.

Qui, quan i quant?

Enrepreneurs, inversors, Startups, professionals legals, assessors, aficionats, estudiants i tothom és benvingut.

Conferència tindrà lloc a Xangai el 19-21 de setembre de 2014.

Tens temps fins al 8 d'agost per comprar un dels primers Bird 2 dies bitllet complet per només 169EUR / 1488 RMB o VIP 03:00 bitllet d'un dia per només 299 euros / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will no només ser un dels majors esdeveniments relacionats amb Bitcoin, però un dels més accessibles de tots els esdeveniments amb molt a oferir a tota la comunitat cripto així que no dubti, unir-se i ajudar al creixement de la comunitat en tot el món. Bitcoin Expo 2014will tenen lloc a Xangai els dies 19-21 de setembre de 2014.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement