5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats | Catalan.Lamareschale.org

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

24th2009 d'agost vaig rebre un correu electrònic d'Amazon, aquests són els vostres aspectes més destacats:

Hem trobat els seus enllaços associats estan apareixent com enllaços patrocinats en els motors de cerca sota el terme de "Kindle" i variacions d'aquest terme. Aquesta activitat està prohibit pels termes de l'Acord d'Explotació...... Podem retenir qualsevol taxes de referència... També demanem que prengui mesures preventives, com l'addició Termes de propietat d'Amazon a les paraules clau negatives. A més, no rebrà el pagament de les taxes de referència obtinguts mitjançant l'ús d'aquestes paraules clau.

En aquest punt, estava gairebé 1 any en la comercialització en línia i ser el meu primer gran èxit en màrqueting d'afiliació. Aquest va ser el meu primer pagament que es rebi d'Amazon i que va invertir fortament en la comercialització de PPC per tal d'arribar-hi, aquí són les meves despeses durant els 3 mesos que estava promovent activament la meva pàgina web.
Adwords campanya de la xarxa de cerca:

Campanya de la Xarxa de Display d'AdWords (en el moment que es diu la "xarxa de contingut"):

Afegir una altra $ 2K de Yahoo i Bing i s'obté al voltant de $ 12K en les despeses de PPC. El meu pagament havia de ser només una mica més de $ 21K, així que em vaig sentir que estava en un rotllo. Tot el temps hi va haver una veu a la part posterior del cap que estava preocupat que em gasto els diners i encara no estan pagant (Amazon paga més de 60 dies després d'haver fet una venda).

No tenia idea del que el correu electrònic es referia. He llegit detingudament les condicions de servei del programa associat i hagués sabut que no puc fer una oferta en termes de decòrum, així que no ho va fer. La meva única suposició era la KWS en concordança ampla podria haver desencadenat anuncis amb aquests termes. Així que si, per exemple, que una oferta en "revisió lector de llibres electrònics" KW "Amazon ebook lector d'opinió" seria també criar els meus anuncis.

Per fer una llarga història curta, he intentat tot el possible per evitar-ho (e-mails, trucades de Skype, l'enviament d'informes KW per mostrar el que estava fent una oferta en) però al final he rebut la següent resposta:

He revisat el seu historial de compte de nou i va confirmar que els seus anuncis apareixien en Yahoo.com per a les recerques utilitzant les paraules clau "dispositiu de lectura Kindle", "revisió Kindle", "lector de llibres Kindle," "comentaris Kindle," i "llibre electrònic Kindle" entre el 19 de juny i 21 de juliol de 2009...

Si bé entenc que no està d'acord amb aquesta decisió, que és definitiva basant-se múltiples comentaris del seu historial de compte. Qualsevol missatge respecte a aquesta qüestió no rebran una resposta.

Estava petrificat. Vaig passar gairebé tots els meus estalvis en el temps en això, i ara, no només al fet que no se'ls paga, també he de diners a la gent que em va prestar la finalitat d'invertir en els meus diferents campanyes de màrqueting.

A l'extrem al voltant de 2 / 3de la quantitat es va pagar a mi, així que va fer potser només una mica més de $ 1k en aquests 3 mesos. Aquest incident va ser només un de molts que he tingut en els darrers 5 anys he estat una filial de comercialització. Cada incident m'ensenya una valuosa lliçó sobre com diversificar el risc implicat amb aquesta ocupació i això és el que m'agradaria compartir amb vostès avui.

EReader central en aquest llavors:

EReader central després d'alguns detalls de disseny:

  

Regla # 1 - Proveu cada programa d'afiliats abans d'invertir esforços en la promoció de la mateixa.

Avui dia, cada vegada que trio un programa d'afiliats per treballar amb Sempre provar primer. Significat inverteixo tan poca quantitat com sigui possible per posar a prova les següents coses:

  • Els informes estan arribant amb precisió (bàsicament que els clics estan mostrant)
  • Les conversions es registren i hi ha una taxa de conversió raonable
  • Els pagaments es van reunir el temps

Això vol dir que abans que comenci realment posar-se a treballar amb la promoció d'un determinat producte vaig a tenir almenys 2-4 setmanes de proves d'això. I ja que el meu incident Amazon MAI invertir el meu propi diners abans que em paguin per primera vegada. És sempre un moment dolorós per a una empresa (fins i tot Amazon) per treure diners de la seva butxaca, de manera que volen veure que són bons per a ell.

Regla # 2 - Mai confiï en gran mesura d'un sol proveïdor

Quan jo estava promovent lectors de llibres electrònics al voltant del 92% de les meves guanys venien d'Amazon. És per això que jo estava completament aixafat quan això va succeir. Avui en dia, tan aviat com poso a prova a terme un programa d'afiliats i veig que està funcionant, immediatament començar a buscar un altre amb un producte similar perquè pugui diversificar el meu risc.

Per exemple, avui promoc diverses empreses de la divisa. Així que, encara que és probable que pugui obtenir més beneficis mitjançant la promoció d'una sola empresa, trio activament per promoure 2, tot i que un d'ells és menys rendible. D'aquesta manera sempre tinc poder per negociar termes i el més important no estic molt fiable en qualsevol d'ells.

Regla # 3 - Mai confiï en gran mesura d'un producte

Cada vegada que vostè està venent un producte a una altra s'orienta a una persona específica. En el meu cas va ser rics tecnologia vells tipus, coneixedors (sorprenentment la majoria dels meus clients eren de 50-60 anys d'edat). I si vostè sap la persona, vostè sap quins altres productes que els interessa.

Per exemple, podria haver fàcilment també ofereix diverses pastilles diferents que sortien en aquell moment. He esmentat ja que és necessari diversificar corre el risc? Això no vol dir que vostè necessita per perdre el focus i signar fins a 10 diferents programes d'afiliats, sinó com va dir el general Tolwin en Wing Commander 4 "El preu de la llibertat és l'eterna vigilància".

Regla # 4 - Construir una bona relació amb el seu gerent d'afiliats

Els programes d'afiliats que tenen directors de socis dedicats em va tranquil·litzar. Això generalment significa que l'empresa respecta la seva filial i que va a tenir algú amb qui parlar quan ho necessito. També, és important ser notat per la seva gerent d'afiliats perquè sàpiga que respondre quan es necessita.

El que sòl fer quan em registre per a un programa és enviar un correu electrònic a la meva gerent d'afiliats amb una breu introducció sobre mi mateix i algunes preguntes sobre el programa per demostrar que parla de debò. Això també l'ajudarà encara més en el futur quan és el moment de renegociar els seus termes.

Regla # 5 - Sempre utilitzeu diverses fonts de trànsit

Aquest que he après no des de l'incident de l'Amazones sinó més aviat d'un projecte diferent. Veig massa afiliats que se centren només en SEO o PPC o edifici de la llista. Un cop més, cal diversificar el risc, i si això significa que s'embruti i aprendre una mica de màrqueting social o la comercialització de continguts Llavors és només una cosa que haurà de fer.

En l'última actualització de l'algoritme de Google que he patit un dur cop al tràfic de SEO (va perdre al voltant de 2/3 de la mateixa), i això em va aconseguir esbrinar diferents maneres en que puc portar trànsit al meu lloc web que no sigui de SEO (però tot això en un post diferent).

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

Les 13 criptoconcies més prometedores

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!