Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement | Catalan.Lamareschale.org

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement

Hi ha hagut molta xerrada a la comunitat Bitcoin darrerament sobre la matèria com un "forquilla", "segwit" i "Bitcoin il·limitat". Moltes persones no entenen el que tot això es tracta, però no aconsegueix crear una gran quantitat d'estrès a causa de la informació enganyosa o parcial que s'està difonent.

En aquest post vaig a tractar d'aclarir la incertesa i donar una millor visió del que està passant sobretot per als novells i persones no tècniques. Amb sort, una vegada que acabi de llegir aquest post van a saber el que està passant a la comunitat Bitcoin en aquests dies i serà capaç de preparar-se millor per als diferents resultats.

Un breu renúncia de responsabilitat abans que comenci - No sóc una persona tècnica i tinc poca experiència tècnica. La informació que portem avui aquí és el que he aconseguit reunir després de setmanes d'investigació de tot el web. A vegades es em permet simplificar les qüestions tècniques per tal d'explicar fàcilment.

Crec que només hi ha un grapat de persones que entenen aquest problema i els seus aspectes tècnics completament. Si trobeu un error en aquest post us animo a que em faci saber a la secció de comentaris i vaig a mirar-hi. Anem a començar…

Què diables és una forquilla?

Una forquilla és una paraula tècnica utilitzada pels desenvolupadors que treballen en projectes de codi obert. Bàsicament, significa una "actualització de programari". Cada vegada que s'actualitza un programa en el seu telèfon o ordinador que hagi bifurcada de la versió anterior.

Bitcoin ha introduït dos nous conceptes de forquilla:

1. Forquilla dur

# 8211; Una actualització de programari obligatori que entra en conflicte amb la versió anterior. El seu programa no s'executarà si no s'actualitzi. Un exemple pot ser la recerca d'un error crític que permet a les persones explotar el programari per a això es requereix a tots a actualitzar el seu programa amb la finalitat de seguir utilitzant-lo.

Si no actualitza - no es pot utilitzar el programa. A més, no hi ha manera de revertir una forquilla difícil una vegada creat, en el cas que alguns errors inesperats o qüestions es presenti. Si aquest és el cas que només haurà de fer un altre forquilla dur i tornar a la versió anterior. (Font)

2. Forquilla suau

# 8211; Una actualització de programari que no entri en conflicte amb el programari existent, no és obligatòria i permet a la xarxa per adaptar-se a les noves característiques implementades en el camí. Mentre que una forquilla suau està al seu lloc, fins i tot els equips que executen el programa d'edat encara serà capaç d'utilitzar el programa.

Després d'un temps quan la majoria dels equips que executen el programa s'han actualitzat per al nou programari d'una forquilla dura s'implementa per a la minoria restant, si cal. Si el tenidor suau no funciona, té errors o les persones no adopten - és completament reversible i es pot tornar a la versió anterior. (Font)

La majoria dels programes que utilitza avui en dia són controlats per una sola entitat. Així que cada vegada que vulguin "forquilla" del seu programa original que emeten una actualització en la forma d'una forquilla suau. Per exemple, quan Apple publica una actualització d'iTunes - és probable que no hagi de actualitzar, però és aconsellable que ho fa. Després d'un cert període de temps, però vostè no serà capaç de seguir usant iTunes si no ho ha actualitzat.

Bitcoin per contra es decentalized i no té cap autoritat central. És per això que quan es té algun tema controvertit que requereix una actualització, com veurem en breu, la gent pot discutir sobre com l'actualització s'ha de fer. Sempre que els usuaris de Bitcoin no arriben a un ampli consens sobre quin és el camí correcte a seguir, no es produirà l'actualització (o forquilla).

El que aquest bloc de mida debat tothom està parlant?

Les transaccions a la xarxa Bitcoin s'afegeixen a la Blockchain a través de blocs. Cada bloc té un nombre finit d'operacions. Diguem que un bloc pot ser només d'1 MB (1.000.000 bytes) de grandària, i la transacció mitjana és de 500 bytes, a continuació, de mitjana cada bloc serà capaç de mantenir ~ 2000 transaccions.

Això pot crear un problema ja que es van creant blocs de mitjana cada 10 minuts. Això vol dir que en una hora se li confirmi una mitjana de 12.000 transaccions. Si es compara això a les companyies de targetes de crèdit que confirmen 2000 cada segon llavors es pot entendre per què la xarxa Bitcoin es considera que és lent en confirmacions.

És important tenir en compte però - que si una transacció de targeta de crèdit passa a través encara hi ha 6 mesos en què aquesta operació es pot invertir, mentre que a Bitcoin, una vegada que una transacció es confirma 6 vegades (es triga una hora de mitjana) és irreversible.

Sigui o no Bitcoin ha de processar més transaccions en un període determinat de temps no és la qüestió aquí - tothom vol això. La pregunta és com fer això. Dos camps han format al voltant d'aquest tema amb dues solucions diferents:

Un campament (també conegut com Bitcoin Core)

# 8211; Vol mantenir el límit de mida d'1 MB de bloc. Proposen per optimitzar el codi d'una manera que farà que les transaccions més petit i utilitzar altres diverses tècniques per tal d'augmentar el volum de transaccions Bitcoin mitjançant l'ús d'una forquilla suau.

La principal solució que proposa aquest camp es diu "segregada Testimoni" o Segwit en curt. És una actualització que corregeix un munt d'errors Bitcoin i també obre la possibilitat per al futur d'escala a través de la xarxa raig (que jo no vaig a entrar en aquest post). Heus aquí un breu vídeo que vam prendre sobre Segwit fa un temps - però, només se centra en la reducció de la mida de la transacció i no en moltes altres qüestions importants Segwit resol:

Camp de B (Bitcoin Il·limitat) - Wants blocs més grans. Proposen augmentar el límit de mida de bloc al que sigui necessari (inicialment 2mb) per tal d'agilitzar les confirmacions a la xarxa. No obstant això, si es decideix augmentar la mida dels blocs de més d'1 MB que estan causant una forquilla dur per definició (ja que canviarà les regles de Bitcoin).

Això vol dir que si vostè necessita per obtenir tots els que volen seguir utilitzant Bitcoin per actualitzar el seu programari - i, com es pot deduir de la quantitat de "actualitzar aplicacions-requerit" que té en el seu telèfon - que no sempre passa.

Per acabar:

Pros Segwit

 • Soluciona un problema important que es diu mal·leabilitat error en el protocol de Bitcoin
 • Encongeix mida de la transacció de manera que és igual a tenir una mida de bloc 2-3mb
 • Avenços en seguretat i eficiència addicionals per al protocol Bitcoin
 • Els iniciats a través d'una forquilla suau

Contres Segwit

 • No és una solució a llarg termini (amb el temps necessitarem blocs més grans)

Bitcoin il·limitades Pros

 • Augmenta la capacitat de les transaccions Bitcoin
 • Solució a llarg termini - la mida de bloc a bàsicament il·limitada

Bitcoin il·limitat Contres

 • Requereix una forquilla dura = irreversible
 • Posa més control en mans dels miners (que reben la decideixen sobre la mida de bloc)
 • Equip de desenvolupament petit amb un historial qüestionable
 • No s'ha provat encara

Tot i que tractaré d'exposar els fets el més objectivament possible pot observar que sembla com si Segwit té la paella pel mànec. Vaig a abordar que en el personal, al final d'aquest post però en el interí, si alguna partidaris il·limitades Bitcoin senten que tot el que està escrit aquí no reflecteix la veritat si us plau m'ho saber.

També és important tenir en compte que aquest debat no és nou i que ha estat passant a la comunitat Bitcoin gairebé des dels seus inicis. Fins i tot Satoshi es va referir a això en els seus escrits anteriors al fòrum Bitcointalk el 2010.

Segwit està representat per l'equip de Bitcoin Core

# 8211; l'equip que ha estat a càrrec del manteniment i l'actualització del protocol de Bitcoin des que va començar. Aquest equip està format per 25 desenvolupadors a temps complet i més de 100 col·laboradors, que està finançat en part per una companyia anomenada Blockstream. Per descomptat, aquest equip ha canviat amb el temps i alguns dels primers desenvolupadors fins i tot han deixat l'equip a causa d'aquest debat i altres qüestions (per exemple, Mike Hearnand Gavin Andresen).

Bitcoin il·limitat està representat per Roger Veure

Roger és dels primers inversors Bitcoin i s'ha dit que tenen al voltant de 300.000 bitcoins (això mai ha estat confirmat). Es va invertir en empreses com Blockchain.info, Bitpay, Kraken i més.

Com serà la comunitat triar - Segwit o Bitcoin il limitat?

Aquesta és una molt bona pregunta. És tan bo que en realitat no podem respondre-hi perquè la comunitat es divideix per la meitat. Alguns pensen que hauríem d'anar amb Segwit de Bitcoin Core (BTC) i altres amb Bitcoin il·limitat (BTU). Però mentre que no es pren la decisió de Bitcoin blocs estan quedant sense capacitat i avui has d'esperar hores i de vegades dies per a la seva transacció per aconseguir confirmat.

Un altre "efecte secundari" és que la transacció honoraris són cada vegada més i més alt ja que la gent està disposada a pagar més per obtenir les seves transaccions confirmades més ràpid. Això està causant menys gent a adoptar o fer servir Bitcoin sobre una base diària, i això és una cosa que es necessita per tal d'obtenir Bitcoin per convertir-se en el corrent principal.

Tot i que el debat ha estat succeint des de fa diversos anys, sembla que per primera vegada hem arribat a un punt d'ebullició. Bitcoin il·limitada ha guanyat el suport notable i podria simplement dir "estem activant Bitcoin il·limitat i crear la nostra pròpia versió de la Blockchain" i això és el que tothom té por de (la temuda forquilla).

Per tal de comprendre millor com i quan aquest forquilla succeirà vull abordar en primer lloc els diferents jugadors que tenim en l'ecosistema Bitcoin:

Miners

# 8211; Les persones que operen els equips costosos que confirmen les transaccions Bitcoin. Sense ells cap transacció mai s'inseriria al Blockchain (és a dir, no hi ha blocs serien extret). En canviar el protocol de Bitcoin els desenvolupadors solen esperar per al 95% dels miners per arribar a un acord sobre els canvis de protocol i només llavors els canvis entrin en vigor. De moment Segwit i Bitcoin són il·limitades tant lluny d'aquest fita.

Com es pot veure, en el moment d'escriure el 37,2% dels miners estan donant suport (també conegut com senyalització) Bitcoin il·limitat i el 31,2% estan donant suport Segwit.

Si aquests 37.2% que donen suport Bitcoin il·limitat de sobte decideixen iniciar la mineria Bitcoin blocs il·limitades una forquilla dura es produirà i dues Blockchains estarà ara disponible - el blockchain Bitcoin Core (BTC) i el blockchain il·limitat Bitcoin (BTU).

Carteres, bosses i nodes complets

# 8211; Els miners només s'estan validant les transaccions que els nodes de la xarxa creen. Quan dic nodes, em refereixo als equips que executen carteres Bitcoin totalment independents que estan enviant, rebent i transmetent les transaccions Bitcoin.

Aquests nodes pertanyen a Bitcoin carteres, els intercanvis i les persones que volen verificar i difondre les seves bitcoins sense cap dependència d'una tercera part independent. Mentre que els miners confirmen les transaccions, els nodes creen transaccions - pel que un no pot viure sense l'altre.

18 Les principals borses han signat un documentstating que van a etiquetar com Bitcoin il·limitat BTU i Bitcoin Core com BTC o XBT si una forquilla succeeix. Les dues monedes es tracten per separat, però crec que la part més interessant del document d'una pàgina és la següent:

No obstant això, cap dels signants pot enumerar BTU llevat que puguem executar les dues cadenes de forma independent sense incidents. En conseqüència, insistim que la comunitat Bitcoin il·limitat (o qualsevol altra aplicació de ruptura de consens) s'acumulen en una forta protecció de repetició de dues vies. De no fer-, impedirà la nostra capacitat de preservar BTU per als clients i, o bé retardar o impedir la pura i simple enumeració de BTU.So això dóna Bitcoin Core, almenys, l'avantatge tècnica inicialment (vaig a discutir l'atac de repetició que es cita més amunt en breu).

Avui 82.84% dels nodes de la xarxa són nodes centrals Bitcoin, d'aquests nodes de suport Segwit 71,11%. D'altra banda només 11,17% dels nodes de suport de Bitcoin il·limitat.

Els nodes decidir per si mateixos el que el programari s'executi independentment dels miners. El que en teoria podria haver-hi una situació en què una majoria dels miners s'inicia la mineria Bitcoin il·limitat, però la majoria dels nodes continuen utilitzant BTC. Si això arribés a succeir, per exemple, un intercanvi (és a dir, node) que s'executa només BTC no acceptarà monedes creats a partir de la cadena alternatiu.

D'altra banda, si un gran percentatge dels miners caure fora de la xarxa, la dificultat a la meva BTC augmentarà dramàticament a mesura que una gran quantitat de miners han desaparegut de sobte. Això crearà temps de confirmació encara més lent i les taxes més altes fins que la dificultat s'ajusta la mineria.

Cada 2016 blocs que s'extreuen del protocol ajusta la dificultat perquè els blocs s'extreuen cada 10 minuts de mitjana. Això vol dir que amb el temps la xarxa tornarà a l'hora "normal" bloc de 10 minuts, però pot trigar setmanes o fins i tot mesos per aconseguir això.

Per resumir les coses - en la situació actual d'una forquilla és molt dolent per a Bitcoin i crearà una gran confusió.

Si es produeix una forquilla, el que passarà amb:

Els meus bitcoins

Depenent d'on vostè té els seus bitcoins un de cada tres coses poden succeir:

 1. Tots els seus bitcoins es convertirà en BTC només
 2. Tots els de la seva Bitcoin es convertirà en BTU només
 3. Se li han duplicat les seves monedes i tenir la mateixa quantitat de BTC i BTU

La raó per la qual no puc dir amb certesa el que succeirà amb les seves monedes específiques es deu al fet que depèn de la cartera que els espera. Si no posseeix les claus privades a la seva cartera i permetre que alguna altra cartera per contenir les claus per a vostè - que són bàsicament permetent que triïn el que succeirà amb les seves monedes.

Per exemple, recentment Coinbase announcedthat només donaran suport BTC inicialment. D'altra banda Breadwallet va declarar que van a seguir per connectar-se a la cadena que és el més popular entre els miners. No veurà l'equilibri en la cadena menys popular, i el seu saldo Bitcoin com es mostra en l'aplicació breadwallet no canviarà. TREZOR va anunciar que van a mostrar tant BTC i BTU.

Cada carpeta té una política diferent, si vostè vol assegurar-se que té tant BTC i BTU disponibles vostè ha de mantenir les seves monedes en una cartera local que permet el control sobre les claus privades. Vaig a elaborar una mica més sobre això més endavant.

Els intercanvis són similars a les carteres en el sentit que no té control sobre les seves claus privades - pel que és probablement el millor per obtenir els seus diners de la borsa si no ho necessita per al dia a dia de comerç.

Atac de repetició

Una cosa que val la pena esmentar, encara que no entraré en això en detall és una cosa que es diu un "atac de replay". En cas que una forquilla passa i s'obté tant BTC i BTU que un hacker pot utilitzar la informació d'un dels seus monedes per robar l'altra.

Per exemple - Vostè té 4 bitcoins, se'ls mantingui en una cartera independent, es produeix la forquilla i ara té 4 BTC i 4 BTU. Vostè decideix vendre BTC, però després descobreix que el seu BTU també s'ha anat. Això pot ser el resultat d'un atac de resposta. La forma d'evitar-ho és:

 1. Comproveu que les mesures contra l'atac de repetició de la cartera que utilitzeu ha implementat
 2. Punt de no gastar cap bitcoins fins que hagi verificat # 1

Preu de Bitcoin

Suposant Bitcoin forquilles i es divideix en dues monedes, BTC i BTU, llavors el preu de cadascuna d'aquestes monedes serà probablement val molt menys que el preu actual. Què tan baix pot anar? Ningú ho sap. Però imagina que has acaba de doblar l'oferta de bitcoins tothom té.

Una de les hipòtesis és que molta gent va a començar a vendre les monedes que no manté, que al seu torn baixar el preu. Roger Veure, per exemple, d'acord a tradeup a 130K BTU per BTC d'un usuari anònim Bitcointalk.

En resum, ningú sap realment el que el preu serà després d'una forquilla per BTC o BTU, però sembla que hi ha un acord general que el preu es reduirà substancialment (almenys al principi).

Altcoins

Una altra pregunta que tothom es fa és què passarà amb el preu de Altcoins com Etereum, Dash o Monero si es produeix una forquilla. Algunes persones pensen que és millor per obtenir els seus diners de Bitcoin i en un altcoin que no plantegi tot això el drama i el risc potencial.

Sento decebre't, però no crec que pugui respondre a aquesta pregunta. En les últimes setmanes altcoins han anat guanyant una gran quantitat de tractionas l'opció que es bifurquen Bitcoin sembla més real que mai, però això no vol dir que seguiran augmentant i que són valorats adequadament de moment.

Aahhhhh estic confós! Què he de fer amb els meus monedes?

No importa que vostè dóna suport (BTC o BTU) vostè ha d'assegurar que les seves monedes es troben en un acte allotjat cartera (que permet controlar les claus privades a). Exemples de tals carteres són Electrumand Èxode.

Si vostè té una quantitat substancial de bitcoins utilitzar TREZORor Ledgerfor màxima seguretat. D'aquesta manera, si una forquilla passi, propietària de les dues monedes i no haurà de sucumbir a qualsevol desig de canvi o cartera.

Ara que els seus bitcoins són segurs aquí estàs opcions:

 1. No fer res - Si creu que la forqueta no passarà o que en les coses de llarg termini es redreçarà a si mateixos a través de les forces del mercat que només pot sortir de la tempesta. Una vegada que la pols s'assenti encara tindrà totes les seves monedes (suposant que els va moure a una cartera acte allotjat).
 2. Convertir els seus bitcoins a altcoins - Si no vol ser part del drama, però encara necessita utilitzar cryptocurrencies pot convertir els seus bitcoins en altcoin de renom com Etereum, Moneroor litecoin.
 3. Vendre la totalitat dels seus bitcoins - Si té a les mans una quantitat en Bitcoin que no es pot permetre el luxe de risc a qualsevol preu potser seria millor per vendre tots ells en aquest moment i no pren cap part en això. Una vegada que el drama és més podrà comprar bitcoins nou. No obstant això, ningú sap realment quan el drama va a acabar o quin serà el preu quan això succeeix.

Personalment vaig per l'opció # 1. Aquesta és la meva pròpia opinió i si us plau no ho prengui com a consell d'inversió, formar la seva pròpia opinió educant. Estic fent segur d'obtenir tots els bitcoins de carteres com Coinbase i fins i tot Blockchain.info (que Roger Veure és un dels seus inversors) i els estic emmagatzemant en diverses carteres de maquinari.

No crec que una forquilla passarà, però si va a acabo s'aferrarà a ambdues monedes fins que vegi que el mercat decideix és el guanyador. Personalment, després de veure hores de debats i la lectura de nombrosos articles sobre el tema que estic a favor de Segwit.

Per què?

Perquè em sembla que el seu equip té més experiència, la seva solució és menys arriscat i sobretot perquè no crec que hem de resoldre tots els problemes futurs de Bitcoin en el moment. Bitcoin il·limitat està dient que és una solució a llarg termini, però, no se sap molt bé el que es convertirà en Bitcoin però,

Bitcoin està encara en les seves primeres etapes. Hem de permetre que creixi, però no decidir sobre el seu futur de moment. El veig molt similar a Facebook en la forma en què se li va permetre evolucionar i no limitar-se a només una xarxa social per als estudiants.

El costat lleig de la forquilla

Ara que ja sap sobre els aspectes tècnics de la forquilla, i Segwit Bitcoin il·limitat que és temps d'abordar els aspectes polítics de la mateixa. Tot el tema és bastant lleig i ambdues parts portar part de la culpa al meu entendre.

El costat fosc de Bitcoin del nucli:

El centre de coneixement Bitcoin Comunitat és principalment el seu subreddit (r / bitcoin) i el fòrum Bitcointalk. Atès que tots dos llocs són administrats per moderadors que no estan d'acord amb la solució d'augment de mida de bloc, que han començat a moderar les discussions discutint aquesta opció.

D'aquesta manera es pot veure els missatges i comentaris que s'eliminen regularment sota l'afirmació que una moneda que utilitza blocs més grans no és el "veritable" Bitcoin i ha de ser considerada com una altcoin. Com que aquests llocs no discuteixen altcoins s'esborra el missatge.

Això ha enfurismat molts usuaris (i jo) ja que no van de la mà amb la resistència censura Bitcoin representa. Tu pots

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses