10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

El finançament de projectes de la novetat pot ser un repte quan es tracta de reunir partidaris, però Bitcoin podria ser de gran ajuda. En aquests casos, quan els projectes sonen massa extravagant per a la inversió financera convencional, moneda digital intervé per canviar el joc. Fer una ullada a aquests 10 exemples.

1. El Projecte Un Mart

La fundació sense ànim de lucre i el projecte Mars Onehas recentment van començar a acceptar donacions Bitcoin prendre els éssers humans al planeta vermell a 2023. L'objectiu és establir un assentament humà permanent a Mart.

Fons de defensa 2. Edward Snowden

Wikileaks va crear el Fons de Defensa de la protecció d'origen periodístic i no perdi massa temps pensant en el seu primer projecte: la recaptació de fons per ajudar a Edward Snowden, l'home que va revelar la veritat sobre el prisma i el programa de vigilància nord-americà. La campanya accepta bitcoins.

3. Erowid

"Erowid accepta donacions a través de Bitcoin, un geek moneda digital anònima", es pot llegir a la pàgina web del projecte, que estudia la complexa relació entre els éssers humans i psicoactius.

4. LewRockWell

Pot ajudar a aquest "únic anti-guerra, anti-estat, el lloc pro-mercat" per créixer amb el seu cripto-contribució.

5. L'Acadèmia Khan

Ja és possible donar suport a aquesta sense ànim de lucre organizationthat ofereix educació gratuïta per a les persones de tot el planeta amb els seus bitcoins.

6. Partit Llibertari

Ja que "molts llibertaris han començat a fer servir Bitcoin". El partit va decidir començar a acceptar moneda digital també.

7. Electronic Frontier Foundation

Aquest reúneuna tot sobre la defensa dels drets i la llibertat dels usuaris en el món digital, especialment en contra dels programes de vigilància gestionades per les autoritats com la NSA.

8. El Projecte Metge Virtual

Aquest projectuses Internet per ajudar a salvar vides en zones rurals d'Àfrica. El Projecte Metge virtual està acceptant bitcoins per impulsar l'atenció primària de salut en llocs remots.

9. El Projecte d'Educació Bitcoin

Aquest projecte va ser creat per a resoldre dos problemes en l'ecosistema Bitcoin: reduir les barreres de coneixement i permetre que tothom pugui entrar en el món Bitcoin Bitcoin i fer més fàcil identificar-se amb les activitats del corrent principal.

Grup 10. La SETH

0

Aquest projecte té a veure amb un grup de científics que exploren la "veritat" en el camp de la sanació. Vostè pot donar bitcoins per ajudar al Grup SETH i el seu equip interdisciplinari de científics.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

Què és DarkSend?

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia