11 advocats populars de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

11 advocats populars de Bitcoin

11 advocats populars de Bitcoin

Després d'exposar els seus majors rivals, avui canviem de marxa i volem mostrar una llista de les persones i institucions que han avalat cryptocurrencysince del principi. Al capdavall, Bitcoin té una enorme base de fans i aquests propers 11 defensors populars són només alguns d'ells.

1. Paul Graham

Paul Grahamis actualment el tercer major inversor tecnologia per mostrar suport a Bitcoin. És un dels defensors de Bitcoin més respectats i influents des de l'etapa primerenca de la història de la moneda digital.

2. El Ministeri de Finances d'Alemanya

Germanytook un munt de passos per ajudar a moneda digital créixer fins al moment, sent l'última la nova regla que diu que Bitcoin és "diners privats" i una "unitat monetària".

3. Frank Schäffler

És impossible parlar d'Alemanya i ignorar el nom de Frank Schäffler. El conegut membre del Comitè de Finances del parlament fa tot el possible per promoure la seva estimada moneda digital.

4. Jason Calacanis

L'empresari d'Internet i blogger nord-americà va ser una de les primeres persones que parlen de Bitcoin a la web, difusió de la paraula i la sensibilització. "Estem 100% segurs que els governs començaran la prohibició de bitcoins en els propers 12 a 18 mesos", va escriure el 2011.

5. Wikileaks

Després del cas de Julian Assange, Wikileakshad per superar un bloqueig financer. I suposo que el va ajudar? Bitcoin, és clar.

6. Expensify

  

A principis d'aquest any, el servei de pagaments Expensifyenabled Bitcoin, tenint un gran pas per ajudar i avalen moneda digital.

7. Nassim Taleb

Aquest assagista libanès, acadèmic i estadístic - que sempre es va centrar el seu treball en els problemes de l'aleatorietat, la probabilitat i la incertesa - és un partidari important de Bitcoin. Al començament de l'any, va escriure a Reddit: "Bitcoin és el començament d'alguna cosa gran: una moneda sense un govern, una cosa necessària i imprescindible".

8. David Friedman

El conegut economista és una de les persones que ha tractat de crear consciència sobre Bitcoin explicant a la gent en termes senzills, com ho va fer en aquesta anàlisi.

9. Ashton Kutcher

El famós actor de Hollywood es va lliurar al poder de Bitcoin al maig, quan va anunciar que estava invertint en moneda digital. En aquell moment, va dir "bitcoins són, evidentment, cada vegada més rellevant (...) El més important amb Bitcoin Bitcoin no és en si, sinó el que fa que la tecnologia descentralitzada realment?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose és un conegut partidari moneda digital des del camp de les finances. "Comprats uns més bitcoins $ 95 ahir... Alguna cosa súper addictiu sobre Bitcoin", que twitted al maig.

11. Kevin O'Leary

0

El banquer d'inversió de les empreses Kevin O'Leary, dels Fons O'Leary, recentment va mostrar quant li agrada bitcoins, dient que el creixement de la moneda digital va fer guanyar-se un lloc entre les monedes del món.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin