13 grups més actius de trobada de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Bitcoin pot ser descentralitzada i un mitjà de mantenir l'anonimat per a molts usuaris. No obstant això, per a molts d'ells també és una cosa que uneix a les persones. A tot el món, els entusiastes moneda digital s'han unit per formar locals groupsthat Meetup Bitcoin, de tant en tant, organitzar esdeveniments impressionants. Fer una ullada a alguns dels grups més actius de sota!

1. Israel

Les Tel Aviv Bitcoin Meetup Grouphas 483 membres i ja ha organitzat vuit esdeveniments anteriors. Hi ha un més en camí, prevista per al 15 d'agost, a les 19:00. Es passarà a la Torre Electra, 98 Yigal Alon.

2. Tòquio

El Bitcoin Grup Meetup Tòquio, al Japó, va ser creat el 2011 i ha promogut 21 Meetups abans. Té 119 membres i un esdeveniment programat el 6 de setembre, de 19:30, a la Nishimura Fruit Parlour (Shibuya-ku Udagawacho 22-2 2F, Tòquio).

3. Washington DC

El DC Bitcoin Grup Meetup de Washington, als Estats Units, té 118 Bitcoiners i 33 esdeveniments anteriors organitzats en el passat. La propera reunió passarà a Northside Social (3211 Wilson Boulevard, Arlington, VA), el 6 d'agost, a partir de les 19:00.

4. Londres

Tot i que els Bitcoin London Meetup Grouphas cap esdeveniment programat, l'equip va organitzar recentment una reunió al final de juliol. Amb 394 membres i 17 esdeveniments anteriors, aquest és clarament un dels grups més actius en l'univers Bitcoin.

5. Toronto

Els Toronto Bitcoin Meetup Groupis gairebé aconseguint una marca important: l'equip aviat organitzar el seu desè meetup, el 7 d'agost, a les 19:00, a la sala de Charlotte (19 Charlotte St, Toronto, ON). Hi ha 173 Bitcoin entusiastes d'aquest grup.

6. Miami

L'Internacional de Miami Bitcoincommunity té 83 membres, que s'han reunit set vegades abans. Aquest grup va ser creat al febrer passat.

7. Suïssa

El nou punt - a Kasernenstrasse 77, Zürich - serà l'amfitrió de la propera quedada organitzada pel grup de Bitcoin Suïssa, que té 73 membres. Després de sis esdeveniments amb èxit, la següent està passant el 6 d'agost, a les 18:30.

8. Nova York

Nova York té un dels grups Meetup Bitcoin més actius en el món. Bitcoin ciutat de Nova York, que té 463 "Satoshi cibernètic Apòstols", promou discussions sobre moneda digital tots els dijous a les 18:00.

9. Silicon Valley

Silicon Valley Bitcoin Usersgroup, a Califòrnia, (EUA), ha existit des de 2011 i compta amb 161 membres. El grup ja ha organitzat 14 reunions en anteriors.

10. L'Índia

0

El principal grup de l'Índia Bitcoin es divideix en dos grups més petits Meetup: Bangalore i Ahmedabad. En combinació, tenen 193 membres i 26 esdeveniments organitzats en el passat.

11. Argentina

1

Meetup Fundació Bitcoin Argentinais sens dubte un dels més grans grups al voltant de cripto-: Tenen 460 Bitcoiners i nou experiències prèvies en el seu calendari. El seu següent Meetup passarà el 15 d'agost, a les 19:30, a Duarte (Godoy Cruz 1725, Buenos Aires).

12. Sant Francesc

2

San Francisco ha estat una de les ciutats Bitcoin més actius des del començament de l'onada moneda digital. És per això que el seu grup meetup diu Sant Francesc Bitcoin Socialhas 406 membres i ha organitzat 16 esdeveniments. També hi ha una quedada a l'horitzó: que passarà el 27 d'agost, a les 19:00 hores, en un lloc que és exclusiva per als membres.

13. Budapest

3

Bitcoin Budapestgroup, a Hongria, té 206 membres, encara que només s'ha organitzat un esdeveniment anterior fins al moment, probablement perquè és un grup recent format el maig d'aquest any.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

7 Heu de veure els vídeos de Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia