14 increïbles startups de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

14 increïbles startups de Bitcoin

14 increïbles startups de Bitcoin

La influència i el poder de Bitcoin és bastant òbvia a tot el món amb el naixement de diversos nous empresaris i empreses que cada dia decideixen abraçar moneda digital.

Benvingut al món dels negocis Bitcoin, on empreses sorgeixen exclusivament a causa de l'existència d'aquesta nova tecnologia sorprenent. Aquí està una llista de 14 noves empreses d'increïbles molt diferent fieldsof l'univers moneda virtual.

1. TruCoin Tecnologies

Aquesta plataforma li permet operar en Bitcoin a través de múltiples intercanvis durant l'ús d'un sol servei. "Creiem que els individus autònoms estan en la millor posició per decidir on els seus propis ingressos i actius han de ser desplegats", es pot llegir a la pàgina web de TruCoin.

2. Muntanya gox

Tot i que està passant per molts problemes últimament, Mt. Gox segueix sent l'intercanvi de Bitcoin que opera el major nombre de transaccions.

3. Alydian

La posada en marxa Alydian, que està sent recolzat per la incubadora d'empreses de Bitcoin Coinlab, "està revolucionant la indústria de la mineria Bitcoin amb escala empresarial".

4. Laboratoris papallona

Papallona Labsproduces diversos dispositius de mineria, entre altres aplicacions. La companyia ha estat tractant amb alguns retards en l'enviament dels seus dispositius pre-ordenada i llargament esperades.

5. Bitpay

BitPaywas fundada el maig de 2011 i és avui dia el processador líder en el camp dels pagaments de Bitcoin. "La nostra missió és fer que Bitcoin forma preferida de tots els comerciants de pagament", segons la companyia.

6. Coinbase

L'empresa amb seu a San Francisco va crear una cartera digital internacional que li permet utilitzar de forma segura, compra i accepta Bitcoin. La missió de Coinbase és fer moneda digital fàcil d'usar en tot el món.

7. Bitinstant

Bitinstant també està passant per un mal moment: en l'actualitat no funciona a causa d'un procés de millora gran i està sent acusat de delictes com l'enriquiment injust. Tres usuaris recentment va presentar una demanda contra la companyia. L'objectiu principal de la posada en marxa és proporcionar transferències ràpides de fons entre i dins dels intercanvis Bitcoin.

8. Coinsetter

Aquesta plataforma de comerç Bitcoin fa que la vida dels comerciants de divises més fàcil. Coinsetter es descriu com "una plataforma fiable i fàcil d'usar".

9. Tradehill

Tradehill primer afirma ser una "solució d'intercanvi de divises segura i fiable virtual per a inversors professionals, empreses i governs". El servei està dirigit a les persones i organitzacions que busquen intercanviar $ 10.000 o més.

10. BTCE

0

Aquest intercanvi moneda digital basada a Bulgària permet als usuaris al comerç bitcoins, Litecoins i Namecoins per US Dòlars, euros i rubles.

11. Revista Bitcoin

1

Bitcoin Magazinewants a ser "la font d'informació més exacta i actualitzada d'informació, notícies i comentaris sobre Bitcoin i cripto-monedes". Actualment, la revista arriba a centenars de milers de lectors mensuals.

12. BTC Jam

2

BTC Khamis un punt a punt Bitcoin xarxa de préstecs, on "els inversors poden obtenir majors rendiments i els prestataris poden triar les taxes que poden pagar".

13. Gliph

3

Gliphwas presentat recentment a 99Bitcoins, ja que l'empresa ofereix un servei que combina les transaccions de comunicació i Bitcoin.

14. BtcTrip

De tots els comerciants que tenen a veure i accepten Bitcoin, BtcTripis especial. Aquesta plataforma ofereix la possibilitat de comprar bitllets d'avió amb moneda digital i nous serveis són molt aviat.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes