7 increïbles miners de Bitcoin ASIC | Catalan.Lamareschale.org

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

ASIC minersare el més proper que haurà de ser a una màquina de fer diners! Aquestes bèsties de potència i l'eficiència són el tipus més popular de dispositiu de la mineria en aquest moment i la seva popularitat i la demanda segueixen sent tan alta com en el dia en què es van presentar.

Una vegada que arribem a la aplicació era Specific Integrated Circuit (ASIC), sabíem que no podíem tornar. No, no volíem tornar! No hi ha res millor que amb els xips ASIC, la tecnologia especialment dissenyada per extreure bitcoins.

Es rumoreja que un d'aquests miners va ser venuda recentment per $ 20.000 dòlars a eBay. És cert? No sabem. Ot podria ser només la xafarderia, però la veritat és que els miners ASIC són la cirereta del pastís. Avui en dia, ASIC significa negoci i el benefici i estem aquí per mostrar-li alguns dels millors miners per aquí.

Equip de perforació minera BitForce 500 GH / s 1. Laboratori de la papallona

Amb un sorprenent 500 gigahashes per segon de l'eficiència, aquest equip de mineria ASIC de la papallona dels laboratoris va ser vist per primera vegada al juny de treball.

Miner 2. Bitforce SC 60 Bitcoin

El nou single Bitforce SC (Super Computer) pot produir 60 gigahashes per segon, que consumeix al voltant de 270 W mentre s'executa a la part superior de la seva velocitat.

3. El Avalon V1

Aquest sistema modular amb processadors ASIC va ser el primer maquinari de la mineria Bitcoin ASIC de ser enviats per BitSynCom LCC. La placa base Avalon V1 té quatre unitats de hash, que representen aproximadament el 89 gigahashes per segon.

Maquinari de la mineria 4. 5 GH / s ASIC Bitcoin

Aquesta plataforma minera ASIC creat pels laboratoris de papallona va prendre un temps per ser lliurats, però una vegada que va arribar finalment va resultar ser una bona inversió. Aquesta unitat de revelatge pot aconseguir 5 gigahashes per segon.

Mòdul 5. Fast-Hash-One 256 GH / s

Aquest equip de mineria, desenvolupat per Active Mining Corporation, serà un dels cavalls més ràpids en la carrera amb 256 gigahashes per segon. El fabricant ho diu el "més ràpid Bitcoin Minnig encenall del món".

6. KnCMiner

Els creadors d'aquest KnCMiner van amb un prometent un disseny ASIC 28 nm en aquesta plataforma minera, anomenat projecte Júpiter. La màquina pot anar fins a 400 gigahashes per segon.

7. ASICMiner USB Bloc Erupter

Aquest miner ASIC podria no ser de gran abast com els seus "germans", però té alguna cosa que els altres no ho fan: és portàtil. Comprovi la nostra infografia sobre aquest dispositiu mineria.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

10 articles més cars que pots comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món