7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Bitcoin és un fenomen mundial i no evencelebrities i famosos personalitiescan escapar de l'onada moneda digital. Anem a esbrinar què algunes persones molt famoses han de dir sobre la nostra moneda digital favorita.

A Gore

"Quan Bitcoin la moneda es converteix de la moneda en diners en efectiu, que la interfície ha de romandre sota certes garanties reglamentàries. Crec que el fet que dins de l'univers de Bitcoin un algoritme reemplaça les funcions de [el govern] és en realitat molt bé", va dir l'ex vice -El president dels Estats Units.

Ashton Kutcher

Un veritable amant moneda digital i inversors, van dir que el famós actor en la conferència TechCrunch Disrupt que "la revolució Bitcoin està duent a terme".

Drew Carey

L'actor nord-americà és un ventilador de Bitcoin. Ell va revelar que quan twitteó a l'abril: "Només va tractar de comprar l'esmorzar amb bitcoins va negar.".

Bill Gates

"Algú que estigui interessat en les finances pot ajudar a les innovacions d'unitat com la moneda digital que redueixen els costos de transacció perquè els pobres poden demanar prestat a un cinc per cent a l'any en lloc del 15 per cent", va dir el fundador de Microsoft.

Roseanne Barr

"Deixi els seus passadissos estrets. Deixa tot pensament limitat. Somni dels somnis de poetes i pirates. Ahoy jo mateys! YE R watchin 'Bitcoin B Born", l'actriu i comediant va escriure a Twitter.

Jim Cramer

La presentadora del programa d'inversió de la CNBC "Mad Money" no sap què fer: "He donat suport Bitcoin a The Good Wife, el que més es pot demanar", que twitteó.

Jeffrey Tucker

L'editor executiu de deixar fer Llibres dir fa un temps que "Bitcoin fa que el dòlar s'assembla a un dinosaure". Durant una conferència, Jeffrey Tucker ha afegit que Bitcoin "va ser una gran innovació (...), una moneda per a l'era digital" i "el millor és que els governs no estan involucrats, que va ser creat pel propi mercat (...), és brillant ".

Via coindesk.comand thebitcointrader.com

Notícies relacionades


Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone