7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Ja milers de minoristes en línia, bars i hotels accepten Bitcoin, però un altre sector està començant a abraçar moneda digital favorit de tots: sense ànim de lucre. A la recerca d'una causa noble per donar suport? Una consulta de Google és probable que et submergirà en un fang de les comunitats amb monedes ànsia - des anarquistes polítics als moviments de la pirateria a Internet. Fes una ullada a set de les iniciatives socials més notables que poden ser digne dels seus diners durament minat.

1. Khan Academy

Una acadèmia de línia gratis per als alumnes desitjosos d'aprendre gairebé qualsevol cosa - matemàtiques, la biologia, la física, les humanitats, la programació d'ordinadors i molt més. El coneixement ve d'una sèrie de lliçons en vídeo i es prova a través d'exercicis en línia. Creixent en un lloc d'aprenentatge global i multilingüe, Khan Academy bé podria canviar la vida de milions de nens a tot el món.

2. Lloc avançat de Sean

 

El Homeless Outreach Pensacola converteix en bitcoins àpats gratuïts en una proporció 1/40 - és a dir 1 BTC compra de 40 menjars per a les persones sense llar. Fins i tot li envien la foto de cada àpat que el seu Bitcoin va comprar per als menys afortunats.

3. BitGive

Bitgive va disposar a pastar milions de dòlars en bitcoins i donar suport a causes benèfiques de tot el món. Per ara, el punt de mira se situa en projectes ambientals i de salut pública, pel que si vostè se sent compromès amb la investigació del càncer de crowdfunding o desenvolupament sostenible, aquesta caritat és la millor opció. BitGive està dirigit per peixos grossos Bitcoin com Patrick Murck (Assessor General de la Fundació Bitcoin) i Stephen Parell (cofundador de BitPay).

4. Ajuda FR33

Un equip de voluntaris teachordinary ciutadans coneixements de primers auxilis. També aconsellen professionals de la salut sobre com educar el seu entorn sobre primers auxilis i RCP ús de la màquina. Recentment, FR33Aid ha plantejat una quantitat forta per ajudar els pobles Typhoon-colpejat a les Filipines.

5. Free Software Foundation 

És la llibertat cosa que apreciem digitals? Free Software Foundation és una organització que pot canalitzar el seu entusiasme (i bitcoins) en acció. Que gestionen i defensen el programari GNU lliure, el fons de la sabana (el repositori de codis font, programari lliure) i assegureu-vos que la gamma de programari lliure disponible en línia continua creixent.

6. Institut Seasteading

Obtenir aquesta: ciutats disperses per tot l'oceà, on les persones experimenten amb noves formes més obertes de govern flotant. Gosh. Aquest és l'objectiu a llarg termini de l'Institut Seasteading que ja ha procedent $ 200.000 per a la primera fase del projecte.

7. Wikileaks

Aquest no necessita presentació. PayPal i Mastercard ja no s'ocupen de Wikileaks. Així bitcoins són un salvavides per les filtracions de veritats inconvenients.

1. Donar al fons d'ajuda Typhoon Filipines

 

Fundadors Bitme Avish Bhama i Sean Lavine han fet una crida a l'acció per recaptar fons per a les comunitats devastades a les Filipines. L'huracà més poderós de la història va deixar almenys 12.000 morts, ja que va arrasar poblats sencers. El fons ha recaptat més de 60 bitcoins fins ara i encara està oberta per a les donacions. El fons d'ajuda dóna suport directament a les operacions de la Creu Roja de Filipines.

La llista d'organitzacions sense ànim de lucre està destinada a ampliar encara més a mesura que més i més persones comencen a fer servir bitcoins. Així que trobar la seva causa i seguir donant!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Post Dogecoin

Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose