8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Si fa un any a penes es podia trobar qualsevol negoci que es va dur a Bitcoin, que ha canviat per complet. No només es pot comprar menjar, pagar per les seves begudes al pub i fullfil les seves necessitats diàries en les principals botigues com Walmart o Target, però també es pot prendre la cura de la seva salut amb moneda digital.

Estem parlant d'aconseguir una cita amb el metge real amb un especialista i pagar amb diners digital. Fer una ullada a aquests vuit metges i clíniques innovadores que no tenen por de moneda digital.

1. Nordorthopaedics a Lituània

Nordorthopaedics, una clínica de cirurgia ortopèdica a Vilnius, capital de Lituània, està acceptant Bitcoin. A canvi, es pot obtenir una nova genoll o una cirurgia artroscòpica.

2. La cirurgia cosmètica Vanitat, Florida

La cirurgia cosmètica vanitat és el nom d'un grup de clíniques amb seu a Florida que s'han d'acceptar pagaments amb Bitcoin per a la cirurgia plàstica des de novembre.

3. El meu doctor Medical Group a San Francisco

Per protegir la privacitat dels seus clients, la pràctica privada del Dr. Paul Abramson, trucada al meu doctor Medical Group amb seu a San Francisco, ara està permetent als pacients pagar amb Bitcoin.

4. Profident a Polònia

La clínica dental i equip fabricant Profident, que es troba a la ciutat polonesa de Kielce, ja s'accepta diners digital i té un descompte del 10 per cent per Bitcoiners.

5. Cos Elite escultura a Beverly Hills

Body Sculpture Elite va ser probablement el primer centre de cirurgia estètica per unir-se a l'univers Bitcoin, al juny. El grup compta amb clíniques a Beverly Hills i Sagrament.

6. MindSci de Psiquiatria a Nova York

El Dr. Pradeep Atluri és un psiquiatre certificat per la junta que dirigeix ​​la pràctica privada MindSci de Psiquiatria, que es troba al centre de Manhattan, a Nova York. S'especialitza en ús combinat de medicaments i la psicoteràpia psicodinàmica i accepta Bitcoin.

7. Cura de la Fertilitat a Califòrnia

Dr. C. Terence Lee és l'especialista en fertilitat conegut que va produir el primer nadó Bitcoin (a la imatge) quan va acceptar moneda digital a canvi d'un tractament de fertilitat. La consulta del metge, anomenat fertilitat cura, es troba a Brea, Califòrnia.

8. Vetco a Albuquerque

Doncs bé, aquest no és exactament per als Bitcoiners, però per als animals domèstics els Bitcoiners '. La clínica veterinària Vetco, a Albuquerque (Nou Mèxic), és la primera clínica veterinària als Estats Units a acceptar activament Bitcoin pels serveis veterinaris.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

7 Heu de veure els vídeos de Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia