8 Exploració de la ment Bitcoin heists | Catalan.Lamareschale.org

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

La naturalesa intangible de moneda digital fa que sigui relativament protegida contra robatori, almenys en comparació amb altres elements de valor. Això fa que Bitcoin, el més famós moneda digital de tots els temps, un dels més segurs tipus de diners que hi ha. No obstant això, tan bo com això pot sonar, Bitcoin també ha tingut la seva part de l'acció del llunyà oest, com li mostrarem avui.

1. El truc Linode

A principis de març de 2012, l'empresa d'allotjament web i el núvol basada a Nova Jersey Linode era sospitós de robar molts serveis Bitcoin populars. Una vulnerabilitat en el sistema d'atenció al client s'utilitza per obtenir accés d'administrador als servidors. Una vegada que es van veure compromesos els servidors Linode, van ser atacats 08:00 comptes s'ocupen de bitcoins. El cop més dur va ser la plataforma de negociació de Bitcoin, Bitcoinica. Això va resultar en la transferència no autoritzada de BTC de les carteres calentes, un terme usat per descriure carteres d'abstinència operatius, dels serveis afectats. Més de 46.600 BTC van ser robats!

Robatori 2. El Bitcoinica

Al juliol del 2012, un lladre veu compromesa la Bitcoinica Mt. Compte gox, el robatori de 40.000 BTC i $ 40.000. El lladre es va sortir amb al voltant del 30% dels actius de xifrat de Bitcoinica, que són propensos als reclamants del deute Bitcoinica costar.

El robatori 3. Allinvain

La víctima era un Bitcoiner conegut com "allinvain", un dels primers que s'extreu moltes monedes a un baix cost. No obstant això, en 2011, quan el seu cripto-fortuna va guanyar més valor, que va ser robat i va perdre més de 25.000 BTC, un valor aproximat de $ 500,000 en l'el temps. S'especula que una falla de seguretat de Windows podria haver permès a l'atacant obtenir accés a la seva cartera digital, la recuperació dels bitcoins. Quan va compartir la història en els fòrums, alguns usuaris van expressar escepticisme sobre la història de allinvain, però la majoria van creure. Un d'ells fins i tot van dir que havia perdut alguns bitcoins a la mateixa adreça.

El robatori 4. Bitfloor

"Ahir a la nit, alguns dels nostres servidors van ser compromesos. Com a resultat, l'atacant va tenir accés a una còpia de seguretat sense xifrar de les claus de cartera (les tecles reals viuen en una zona xifrada). L'ús d'aquestes tecles que van ser capaços de transferir les monedes. Aquest atac va tenir la gran majoria de les monedes BitFloor sostenia a la mà. Com a resultat, m'he detingut totes les operacions de canvi ", així era com romana Shtylman, el fundador de Bitfloor, va anunciar el major atracament que va tancar el seu projecte el 2012. En aquest moment, 24.086 BTC val al voltant de $ 250.000 van ser robats. Encara Bitfloor breument tancat després de l'incident, ho ha fet des operatiu reinicia i s'ha compromès a pagar els seus deutes.

5. El truc Bitcoinica

Sí, Bitcoinica va ser robat més d'una vegada. Aquest cop, al maig de 2012, Bitcoinica un intrús va irrompre en Bitcoinica a través d'un compte de correu electrònic compromesa, i va procedir a aixecar 18.547 BTC de la carpeta calent de Bitcoinica. Zhou Tong, fundador del servei, va descobrir una entrada al servidor d'espai de rack de Bitcoinica a través d'una adreça de correu electrònic compromesa excessivament privilegiada. El robatori es va dur tot el contingut, mentre que no hi ha còpies de seguretat es van mantenir.

Robatori 6. El Cdecker

Un usuari suposadament de llarg termini de Bitcoin va trobar la seva cartera personal buidatge d'una quantitat significativa a finals de setembre de 2012. En aquest cas, el lladre va sortir amb la BTC 9222. Perquè molt més greus robatoris personals havien ocorregut en el passat, el robatori va passar sense gaire incident.

7. El robatori Betcoin

Betcoin.net, un lloc web de jocs d'atzar i els seus clients van perdre una gran quantitat de diners. Aquest cop, el propietari es va prendre tan gran en un èxit, ja que tots els dipòsits i l'emmagatzematge no van ser robats en directe, per un total de 3.171 BTC. Avui dia, encara hi ha aproximadament 2.900 BTC que romanen per ser reemborsat als creditors.

8. El Mt. Incident gox

Al juny de 2011, la muntanya Gox, el principal servei de canvi / USD BTC de moment, va patir una violació greu com a conseqüència d'un canvi de propietari. Compte d'administrador del venedor va ser hacker per un procés desconegut. Els privilegis van ser abusats per generar quantitats Humungous de BTC, però cap de les monedes van ser recolzades per la muntanya Gox. L'intercanvi resol el hack tornant oficis a una versió anterior, però l'embolic ja estava feta. Molts clients diuen que han perdut diners d'aquesta reversió, però Mt. Gox afirma que ha reemborsat tots els clients plenament d'aquest robatori. L'escala de l'esdeveniment va ser àmpliament debatuda: mentre que alguns van reportar un robatori de gairebé 500.000 BTC causa al compte relacionada pirateria, una inspecció més propera posa les pèrdues de prop de 2.500 BTC ??.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Una col·lecció dels 15 millors dibuixos animats de Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

Darrere de les escenes a BetMoose

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

10 llocs petits o remots que han agafat Bitcoin