8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics | Catalan.Lamareschale.org

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Són joves, són rics, que són els milionaris Bitcoin! Ja hem parlat d'alguns d'ells en el passat en Bitcoin examinador, però anem a fer una ullada més de prop en el món dolç dels milionaris moneda digital.

1. Charlie Shrem

Charlie Shrem és només 23 anys d'edat, però ja és un milionari. Ell és el co-propietari de EVR, un dels més famosos pubs gastrointestinal en Manhatan i un dels pocs establiments que accepten Bitcoin a la zona, i el fundador de la Bitinstant plataforma d'intercanvi. Per saber més sobre la seva història aquí.

2. Roger Veure

La gent diu "Bitcoin Jesús" a Roger Vérand que no és per casualitat. És el més fort defensor de Bitcoin per aquí i un dels grans inversors en el camp de la moneda digital. L'expert, que viu a Tòquio (Japó), està actualment involucrat en nombrosos projectes relacionats amb Bitcoin. "Bitcoin és l'invent més important en la història del món des d'internet", diu.

3. Els bessons Winklevoss

Els bessons educat a Harvard, sempre vinculats a la creació de Facebook, es diu que són els propietaris d'un 1 per cent de tots els bitcoins existents. A més, els Winklevossbrothers estan llançant el seu nou fons cotitzat Bitcoin.9 dels millors i més populars quadrats de SatoshiMonedes convencionals van aconseguir els districtes de negocis de la ciutat de Wall Street i. Però moneda digital té una versió més creativa d'ella, coneguda com quadrats Satoshi, on Bitcoiners poden reunir-se i comerç al carrer. Aquí està una llista d'algunes de les places més populars Satoshi!

1. Unió Square Nova York

Bitcoiners de Nova York es reuneixen cada dilluns a la nit a la Unió Squareto comprar i vendre cripto-monedes.

2. L'obert d'intercanvi d'aire Bitcoin

La plaça La Satoshi sol ocórrer al Gran Parc de difondre la consciència sobre Bitcoin.

3. Satoshi Plaza Bratislava

Plaça Major Satoshi d'Eslovàquia passa a Bratislava, a Michalská 581/3.

4. Buttonwood Meetup a San Francisco

Bitcoiners a San Francisco es reuneixen en els passos de Yerba Bona Gardens, davant de l'església de St. Patrick al carrer Missió.

5. Satoshi Plaça Tel Aviv

La primera quedada Plaça Satoshi a Tel Aviv, Israel, va succeir fa un mes i els Bitcoiners locals volen més!

6. Plaça Satoshi Miami

Miami Bitcoiners va triar un bon lloc per celebrar els seus quadrats Satoshi: el mercat de Bayside.

7. Canvi de Boston Buttonwood

La primera i probablement només està obert d'intercanvi d'aire de bitcoins a Boston, organitzat pel restaurant Bitcoin-amigable Veggie Galaxy.

8. Bitcoin Canvi de Berlín (BXB)

Una de les ciutats que estima Bitcoin la major quantitat a tot el món té un intercanvi moneda digital que en general passa al Platoon Kunsthalle.

9. Plaça Satoshi: Toronto Edició

Des de Canadà li agrada les seves monedes virtuals tant, res més natural que té les seves pròpies quadrats Satoshi: Torontois només un exemple.


Un mapa de Bitcoin: descàrregues pel sistema operatiu Infografia99Bitcoins va publicar recentment un articleabout els sistemes operatius favorits de Bitcoiners a tot el món. Inspirat per la mateixa informació, el lloc Visual.ly va crear aquesta infografia colorit.

Els colors d'aquesta "Nacions Unides de Bitcoin" representen la distribució de les descàrregues del client original Bitcoin pel sistema operatiu.

Feu clic aquípara veure els diferents mapes i tota la presentació.


Una Setmana de lInfografia Mad SurgeMoltes coses poden canviar en set dies i Bitcoin és el millor exemple d'això. La capacitat d'aquest increïble moneda digital manté sorprenent a la comunitat, de manera que l'equip de Bitcoin examinador va desenvolupar una infografia amb una anàlisi sobre l'última setmana. Fes un cop d'ull!


Bitcoin ATM a Canadà InfografiaBitcoin pot ara seguir el corrent principal amb l'ajuda dels nous caixers automàtics Bitcoin? Bé, que no podem dir amb certesa, però els quioscos Bitcoin construïts per l'empresa RoboCoin basada a Las Vegas sens dubte augmentarà algun tipus de revolució a través de Canadà. S'espera que al país per obtenir cinc d'aquestes màquines, que es distribueixen a través de cinc grans ciutats: Vancouver, Toronto, Mont-real, Calgary i Ottawa.

El caixer automàtic només va confirmar fins al moment és el que està arribant a Vancouver, a principis d'octubre, gràcies a la botiga local de moneda digital Bitcoiniacs. La resta dels quioscos Bitcoin estan a l'espera de confirmació. Per ara, fes un cop d'ull a la nova infografia portat a vostè per Bitcoin examinador i aprendre més sobre aquesta innovació.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

10 Símptomes de tenir un soci obsessionat amb Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic