Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents | Catalan.Lamareschale.org

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

L'adopció massiva de Bitcoin va animar a molts empresaris coneixedors de la tecnologia per invertir en nous tipus de programari i maquinari i els molts moneda digital ATMsspread a tot el món confirmar aquesta tendència.

Bitcoin examinador va recollir informació sobre vuit caixers automàtics diferents. Alguns són més cars, alguns ofereixen menys possibilitats, algunes tenen una marca impressionant darrere d'ells... No obstant això, al final, una cosa és segura: l'elecció de la millor és una tasca difícil!

1. Robocoin

El caixer automàtic Robocoin permet als usuaris comprar i vendre Bitcoin. És una de les màquines més famoses del món i la companyia està prenent el següent pas mitjançant la transformació d'aquests caixers automàtics en branques Bitcoin amb característiques i serveis similars als oferts pels bancs.

Robocoin basada a Las Vegas: Fabricant

Preu: 

18500

Fet

Robocoin s'actualitza seves màquines amb noves funcions bancàries com a mitjans de 2014. La voluntat màquines permet als usuaris enviar directament els fons digitals per a qualsevol persona que utilitzi un número de telèfon simple.

On es pot trobar un d'aquests? Vancouver (Canadà) o Seattle i Austin (Estats Units).

2. Lamassu

El Lamassu no es considera un caixer automàtic, ja que només permet als usuaris comprar moneda digital. Això significa que el dispositiu se sol anomenar 'màquina expenedora'. Tot i això, l'empresa va ser un dels primers en el món per arriscar en l'ecosistema Bitcoin i la Lamassu ha estat un èxit a tot el planeta.

Fabricant: Lamassu

Preu: $ 6.500

Fet

 Aquesta màquina compacta accepta notes de més de 200 països.

On es pot trobar un d'aquests? Londres (Regne Unit) o ​​Nou Mèxic i Geòrgia (Estats Units).

Lloc web

3. Genesis1

La plataforma Genesis1 "representa el pinacle de la tecnologia ATM", segons el seu fabricant, Genesis1. Permet als usuaris a comprar i vendre Bitcoin i altres cryptocurrencies (com litecoin i dogecoin) per a la moneda fiduciària.

Fabricant: GenesisCoin

Preu: $ 14.500

Fet

Amb característiques com un lector de targetes magnètiques / EMV, un sistema de dispensació d'efectiu de 1700-6800 Banc nota de grau i un lector d'empremtes digitals opcional, la Genesis1 és un dels caixers automàtics més avançats del mercat.

On es pot trobar un d'aquests? Whistler i Quebec (Canadà) o Tijuana (Mèxic).

Lloc web

4. Coinplug

No es requereix identificació per utilitzar aquest ATM Bitcoin, el qual està connectat a la central Coinplug, però hi ha un límit de 100.000 won (al voltant de $ 100). No obstant això, cada adreça es pot utilitzar fins a tres vegades.

Fabricant: Coinplug i Nautilus Hyosung

Preu: N / A

Fet

 La primera plataforma de dues vies per a ser fabricat per un productor de caixers automàtics regulars, Nautilus Hyosung. Permet als usuaris a comprar i vendre Bitcoin a canvi de moneda fiduciària.

On es pot trobar un d'aquests? Seül (Corea del Sud).

Lloc web

5. Umbrellab

La posada en marxa que s'està desenvolupant aquest curiós ATM Bitcoin té com a objectiu integrar la tecnologia relacionada moneda digital-300 en quioscos de serveis electrònics existents que actualment opera a diferents establiments a través dels Emirats Àrabs Units.

Fabricant: Umbrellab

Preu: N / A

Realitat: Tot i que és només un dispositiu d'una sola via, el que permet als usuaris comprar Bitcoin amb la moneda fiduciària, aquesta màquina ja és un èxit als Emirats Àrabs Units, la qual cosa contribueix a la popularitat de Bitcoin.

On es pot trobar un d'aquests? Dubai (Emirats Àrabs Units).

Lloc web

6. PayMaQ

La manca de regulació en relació amb cryptocurrencies espanyols ha fet que sigui molt més fàcil per a les empreses com PayMaQ i Bbank per produir i instal·lar els seus propis caixers automàtics Bitcoin. Aquestes dues empreses tenen previst difondre 100 màquines a tot el país en els pròxims tres mesos.

Fabricant: Umbrellab

Preu: N / A

Fet: PayMaQ llança dos dispositius Bitcoin diferents, que seran gestionats pel seu soci Bbank. La primera versió permetrà als usuaris comprar Bitcoin amb euros, utilitzant exclusivament comptes entre € 20 i € 500. D'altra banda, la segona versió permetrà als clients a comprar i vendre moneda digital.

On es pot trobar un d'aquests? Barcelona (Espanya).

Lloc web

7. BTM

La posada en marxa local de BitTeller va posar en marxa la primera màquina BTM durant el recent esdeveniment CoinFest.

Fabricant: BitAccess

Preu: N / A

Fet: Igual que altres caixers automàtics Bitcoin al Canadà, BTC permet als usuaris comprar Bitcoin amb la moneda fiduciària i també per convertir moneda digital en diners en efectiu.

On es pot trobar un d'aquests? Winnipeg (Canadà).

Lloc web

8. BTC-O-MATIC

Les màquines Bitcoin produïts per BTC-O-MATIC estan totalment automatitzats caixers automàtics de recàrrega i prendre només uns minuts de configurar. A més, els dispositius de la companyia estan optimitzats per al funcionament dins d'una cadena.

Fabricant: BTC-O-MATIC

Preu: Entre $ 4,000 i $ 7,500.

Fet: La companyia està desenvolupant 04:00 caixers automàtics diferents: el Flyex, DualFly i minimosca - totes les màquines expenedores considerades i no pròpiament caixers automàtics -, així com la FLYMASTER, l'únic que executa operacions bidireccionals.

On es pot trobar un d'aquests? Amsterdam (Holanda).

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

7 Heu de veure els vídeos de Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

SEC Investigació de GAW Miners en marxa

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin