Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago | Catalan.Lamareschale.org

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Un nou bidireccional Bitcoin ATM fabricat per Gènesi Coinwas vist avui al barri de negocis de Chicago. El dispositiu es pot trobar en O'Neil a Wells, en 411 S Wells St.

Font: InstagramBitcoin per a empreses: el bo, el mal i el futur InfografiaDesprés d'aquest any Divendres Negre i el Cyber ​​Monday, parlant de la creixent connexió entre Bitcoin i empreses a tot el món és gairebé obligatòria. El fet que els consumidors es van trencar totes les despeses moneda digital recordsduring les compres "vacances" està atraient a més comerciants que mai per al món dels diners digital.

El futur només pot ser brillant. Però anem a veure aquesta infografia per a més informació.

Font: FindMyShift.com


Els clients de Bitcoin Accidentally Crash Network de comerç electrònic més gran del mónUna tempesta de clients dissabte al matí va fer caure inadvertidament major xarxa de serveis de comerç electrònic del món, Shopify, a pocs minuts de l'alliberament de Hashlet de GAWMiner.

GAWMiners

Un proveïdor líder mundial d'equips que s'especialitzen en moneda digital mineria bitcoin com a líder, announcedits producte molt esperat nou vaixell insígnia de la nit de divendres. Amb la promesa de canviar el món de moneda digital per sempre, L'alliberament Hashlet va provocar una allau de clients a tot el món per inundar Shopifyhosted de VAG emmagatzemar matí següent, amb l'esperança de ser el primer a la fila per ordenar el nou i revolucionari miner moneda digital. L'augment en el tràfic de Shopify era tan massiu que va fer caure tota la seva xarxa de més de 100.000 botigues en qüestió de minuts de la VAG acceptar primeres vendes.

"Sabíem que la resposta havia de ser gran, però que no sabia el gran que aconseguiria", va dir el CEO de l'VAG miners Josh Garsa. "Ens han demanat amablement per donar avís anticipat la propera vegada."

Tuits van començar a aparèixer en els moments de la parada, "@GAWMiners acaba de portar a baix tot l'ecosistema Shopify. Impressionant.", "@shopify Això és gairebé segurament a causa d'una afluència massiva de trànsit al lloc @GAWMiners. DDoS naturals ".

Els GAWMiners compte oficial també tuiteó:

"Sabíem Hashlet podria sacsejar a la nostra indústria. No sabíem que seria sacsejar tota la Xarxa de @Shopify. Ho sento per portar a les seves botigues de sota !!"

Shopify del van actuar ràpid a les notícies, la restauració de servei dins d'una hora, però no abans que els clients GAWMiners 'van deixar la seva empremta en la història moneda digital com la primera vegada que la indústria va fer caure la xarxa Shopify colossal.


Bitcoin fa un chapuzón al CES 2015 a Las VegasEl CES 2015, l'esdeveniment gegant també conegut com Consumer Electronics Show, tindrà una secció dedicada a Bitcoin. L'esdeveniment és una fira d'electrònica de consum globals i tecnologia de consum que té lloc a Las Vegas, als Estats Units.

L'espectacle, que s'inicia aquest dimarts (6è) i acaba el dissabte (9è), ha garantit la presència de coneguts companiessuch Bitcoin com l'intercanvi d'Kraken i Blockchain.info. Fes una ullada a les imatges a continuació.

Font: Imgur.com


Piscines mineres Bitcoin: qui és qui? InfografiaDesprés que la possibilitat d'un atac '51 per cent 'recentment suportat per la comunitat Bitcoin, val la pena saber més sobre les piscines mineres disponibles a l'espai de Bitcoin.

Tot i els diversos miners que van deixar a la piscina, mentrestant, Ghash.io segueix sent el grup miner més gran en l'ecosistema, amb el 33 per cent de la taxa de hash en el moment de la creació d'aquesta infografia. El nombre representa una clara disminució de la potència minera de la piscina després que el 42 per cent va tenir lloc la setmana passada.

Després que la possibilitat d'un atac '51 per cent 'viscut per la comunitat Bitcoin durant la setmana passada, val la pena saber més sobre les piscines mineres disponibles a l'espai de Bitcoin.

Ghash.io segueix sent el major grup en l'ecosistema, amb el 33 per cent de la taxa de hash en el moment de la creació d'aquesta infografia. El nombre representa una clara disminució en el poder després de la mineria conquerit el 42 per cent la setmana passada.


Bitcoin: una febre dor moderna? InfografiaQuè passa quan algú decideix comparar febre de l'or de Califòrnia i la febre del més recent Bitcoin? Bé, s'aprèn un munt de dades interessants, per dir el menys. Heus aquí una infografia fantàstic que compara els dos fenòmens, de manera que aprendre molt i divertir-se!

Font: WhoIsHostingThis.com

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC