Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig | Catalan.Lamareschale.org

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Bitcoin també pot ser funand els usuaris saben. Així, 99Bitcoins van trobar aquesta foto divertida sobre Bitcoin publicada a Reddit (per serversidesandwich) i no va poder resistir-se a mostrar.

(Mitjançant LittleVisuals.com)

Igual que en qualsevol fòrum, el debatestarted immediatament, amb un altre usuari dient que no estava d'acord amb la composició. Aquest era molt millor per a ell:

I, pel fet que encara no podia estar d'acord, un usuari diferent registrar una tercera i més completa opció:

Quin s'adapta millor?Bitcoin: les estadístiques dInfografia més interessants i actualitzadesLa pàgina web de Comptabilitat-Degree.orgrecently va publicar aquest increïble i completa infographicwith alguns grans fets i les estadístiques sobre Bitcoin.

Sabies que, en l'actualitat, hi ha al voltant de 11,3 milions de monedes digitals que circulen a través del web? I, amb el creixement del mercat, esperem que aquest nombre creixi encara més.

Via thebitcoinnews.co.uk


Bitcoin contra la banca infogràficaBitcoin està canviant definitivament la forma en què veiem els diners, però sobretot la manera com veiem el sistema bancari i el mercat financer. Però hi ha molt espai per a més famós moneda digital del món a créixer! Per ara anem a aprendre més sobre les diferències entre Bitcoin i el sistema bancari.

Font: CryptoCoinsNews


Bitcoin contra lInfografia dOrDurant milers de tot el món, no hi ha res més emocionant que Bitcoin... Ni tan sols l'or. La moneda digital més famosa del món ha crescut i actualment és una opció freqüent entre els nous inversors.

Fes una ullada a aquesta infografia per entendre les diferències més grans entre Bitcoin i or.

Font: Mining.com


Bitcoin apareix a Qui vol ser milionari?Així que després dels Simpson, Bitcoin ara ha aparegut al famós programa "Qui vol ser milionari?". I la pregunta no era tan bàsic! Bé, almenys no per a un total desconegut per moneda digital. Fes una ullada a la imatge de sota.

Font: Imgur.com


Col.lecció de bloc de joies de bloc de 2014Probablement tinc waaaayyy a molt temps lliure a les mans, però vaig començar a jugar una mica amb Photoshop ahir pensant en el bé que seria si les marques de joieria superiors posarien a terme una col·lecció de joies cripto-moneda. Naturalment vaig pensar en el collaret de cadena de bloc. Així que en lloc d'esperar que Bvlgari Cartier o per actuar, vaig decidir crear alguns anuncis concepte de mi mateix.

Aquí està el primer exemple de Bvlgari, excel·lent perquè totalment elegant aspecte alguna cosa extravagant.


El següent pas en la nostra col·lecció de joies bloc de cadena per al 2014 és el més extremista "M'importa un rave" mirada, bloc de cadena de Cartier.

I per últim però no menys important, l'aspecte minimalista de només una poma....El Gènesi Bloc per Tiffany & Co.

Tens més idees per anuncis frescos per a crear Bitcoin? Deixa un comentari més avall o simplement vam enviar un correu electrònic aquí.

Ah, i també, si us plau tingui en compte que això és una broma bé? No vagi corrent preguntant quan són els nous collarets bloc de cadena que surten, no crec que la gent de Bvlgari li ho agrairan....


BTC per a novells: comprendre Bitcoins i com minar-los InfografiaL'ecosistema Bitcoin... Un lloc que és alhora fantàstic i complex, especialment per als nouvinguts. Bitcoin és un concepte difícil d'entendre per si mateix, butit torna encara pitjor quan les accions com el comerç o la mineria vénen al llarg.

Via Mining.com


Celebrant el cinquè aniversari de Bitcoin al voltant del món i al voltant de la webÉs l'hora de la festa! Bitcoin està celebrant el seu cinquè birthdaythis divendres, el molt esperat l'1 de novembre i en tot el món cada Bitcoiner està gaudint del dia en la seva pròpia manera.

Fa cinc anys, Satoshi Nakamoto va publicar un llibre blanc original que va canviar el món. Així, Bitcoin examinador va prendre un ràpid recorregut per la web per esbrinar com aquesta fita significativa està sent celebratedby la comunitat moneda digital.

1. Un doodle

La pàgina web Mercat Bitcoinhas va crear un "Doodle" per celebrar aquest dia. Es pot comprovar a la seva pàgina de Facebook.

2. Càmping

Lloc avançat de Sean, el Homeless Outreach Pensacola, està organitzant un campament a Satoshi Bosc.

3. Bitcakes

Una encantadora dona va fer aquestes delicioses d'aspecte Bitcakes per celebrar la data, d'acord amb aquesta redditor.

4. Una promoció

El productor de Bitcoin físic segur carteres Trezor està oferint dos productes pel preu d'un, però només per unes poques hores.

5. Curiositat

Sembla que una gran quantitat de novells volen saber el que Bitcoin és, d'acord amb les estadístiques revelades per Wikipedia. Aquest redditor diu que les vistes diàries d'articles en Wikipedia Bitcoin han superat 100.000 vistes diàries, per primera vegada des del passat mes d'abril. Com a mínim, aquest gràfic mostra un enorme creixement en l'últim mes.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

Què és DarkSend?

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent