Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Començant el dia amb una tira còmica divertida protagonitzada pel famós Dilbertcan't ser dolent. Però pot ser encara betterif aquesta banda s'inspira en Bitcoin!

En aquesta ocasió, l'autor de Scott Addams va decidir fer Dogbert sembli una mica Satoshi. Com sempre, la seva naturalesa "lleugerament" groller i controlar apareix. Però, bé... Ell ha creat Bertcoin, així que el perdonés.

Si no sap Dilbert fins ara, no se sap el que es troba a faltar. Fer una ullada a la websiteand oficial de passar-ho bé amb tires de Dilbert.Feathercoin: podria ser aquest petit canvi de criptografia? InfografiaAmb un total de 336 milions de monedes i una recompensa de 200 monedes per bloc, Feathercoin té moltes diferències quan es compara amb Bitcoin. Aquest moneda digital es va inspirar en Litecoinand segons el seu lloc web, que "no competeix amb Bitcoin o litecoin, els complementa".


Cinc anys de Bitcoin InfographicHa passat gairebé un mes des del cinquè aniversari de Bitcoin. La fita se celebra l'1 de novembre, el dia en què Satoshi Nakamoto va llançar el paperthat blanc original era a l'origen de moneda digital.

El 2008, el fundador de Bitcoin va canviar el món i avui volem celebrar aquesta fita amb la millor prova de l'èxit de la moneda: els números!


GAW Aumenta els preus dHashlet de nouNota de l'editor: primer missatge de Leo aquí a la moneda de foc originalment contenia un enllaç d'afiliat als miners de la VAG. He parlat personalment a Leo respecte a aquesta pràctica i que la moneda foc no s'involucra en l'ús d'enllaços d'afiliats en les notícies. Ell s'ha compromès a no fer-lo avançar i he eliminat personalment aquest enllaç d'afiliat. Prenem la integritat editorial molt important en la moneda de foc i aquest tipus de pràctica no està en l'esperit de les nostres directrius editorials, tot i que es va donar a conèixer com un enllaç d'afiliat en la història. - Mike

Els miners de la VAG serà l'augment dels preus de la SAM Hashletonce altra vegada a un nou preu de $ 24.95 per 1MH / s de $ 19.99 (enfront del preu original de $ 15.99) en un esforç per frenar la demanda de compres per la qual cosa l'empresa té temps per mantenir-se al dia amb les exigències cada vegada majors que estan veient pel servei.

Moneda de foc tindrà un examen en profunditat del servei Hashlet finals d'aquesta setmana.


Aquesta gegantesca mina xinès Bitcoin revela tots els seus secretsPrepareu-vos per veure imatges rares d'una operació de mineria Bitcoin situat al nord-est de la Xina. Les fotografies van ser publicades recentment per TheCoinsman.com i mostren una gegantina operació de mineria a una antiga fàbrica reutilitzats.

L'operació inclou 2500 màquines de hash de distància en 230 Gh / s, cada un, el que significa 230 miliard de càlculs per segon, per unitat. Òbviament, el lloc consumeix una enorme quantitat d'energia que costa una mena de operadors ¥ 400.000 per mes (al voltant de $ 60.000).

Font: El Coinsman


Els resultats de la cerca de Google ja mostren el preu de BitcoinEl fet que Yahoo i Google - a través del seu servei de Finances - va decidir afegir dades Bitcoin a les seves pàgines de les finances durant el mes passat. No obstant això, els resultats de cerca de Google mostren ara el preu del moneda digital.

La notícia sens dubte posarà un somriure a la cara de milers de Bitcoiners repartides per tot el món.

Una recerca de paraules clau com 'preu de Bitcoin' proporcionarà els resultats habituals, juntament amb un nou quadre que mostra el preu d'un dels BTC. La moneda per defecte és de dòlars, però es pot canviar sense sortir de la pàgina principal.

Font: NewsBTC


Com es compara Bitcoin amb altres criptoconciesAmb un preu actual de voltant de $ 600, Bitcoin és definitivament el moneda digital més important en el món. Hi ha molts altres altcoins per aquí, però anem a recordar que cap s'acosta al poder de Bitcoin. Més informació sobre les diferències entre la CTB i altres cryptocurrencies, sinó també en comparació amb altres mètodes de pagament.

Font: Època i Statista


Com es fa servir Bitcoin a ÀsiaTots sabem Bitcoin s'utilitza de manera diferent d'un lloc a un altre i d'un continent tan gran i diversa com Àsia no és una excepció. Per tant, el lloc TechInAsia.com va decidir fer algunes preguntes relacionades amb moneda digital-a alguns dels més prominents empreses Bitcoin a la regió amb la finalitat de crear un codi de colors mapthat representa com s'usa BTC a cada país asiàtic.

D'acord amb la investigació del lloc, Bitcoin s'observa principalment a Àsia com una inversió amb moltes Bitcoiners doblegant com miners moneda digital. "La majoria dels usuaris de Bitcoin en aquests països es van pujar al carro per fer diners de Bitcoin en si", segons TechInAsia.com.

El segon ús més famós és la moneda i dels productes bàsics

El lloc reconeix que "es tracta de quantes persones Envision Bitcoin sent utilitzat" a tot el món.

"És un reemplaçament de la moneda fiduciària utilitzat per comprar i vendre béns i serveis. Això es pot fer en línia o fora de línia en qualsevol comerç que ho accepta ".

El lloc notat que les nacions asiàtiques que veuen BTC sobretot com una moneda o mercaderia són els més desenvolupats, els que tenen suficients comerciants Bitcoin-amigable "per fer ús de Bitcoin que valgui la pena."

D'acord amb TechInAsia, "préstecs i finançament col·lectiu també cauen sota aquest paraigua." No obstant això, "tot i ser la intenció original de la moneda, que és probablement l'aspecte menys desenvolupat d'Àsia".

Finalment, el tercer i últim ús més popular per Bitcoin a Àsia està relacionat amb els serveis financers i les remeses. En aquest cas, es tracta de "el mitjà, no els diners", ja que els usuaris no tenen a veure amb el preu de Bitcoin. "Per a aquells que necessitin enviar diners a l'estranger, Bitcoin és típicament molt més barat, més transparent, i tan convenient com una agència de notícies tradicional."

TechInAsia.com diu el mapa, a qui li falta informació sobre alguns països, és un treball en progrés.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

5 Coses que he après de Amazon negándome $ 21K en comissions dafiliats

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

Top 25 llocs web de Bitcoin i Criptocurrency a tot el món

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics