Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner | Catalan.Lamareschale.org

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

La majoria de les persones tenen la sort de tenir un heroi molt especial al món, algú que diu pare. No hi ha dient el molt que el nostre pare ha fet per nosaltres, ja que ens convertim en el que som en gran mesura gràcies als nostres pares. Amb el Dia del Pare a Austràlia s'acosta ràpidament (7è setembre), la pregunta inevitable telers: Què s'obté del seu pare per un present en el Dia del Pare (o en qualsevol altre dia)? I si li toca estar entre les persones que prenen part activa en el moviment de l'adopció de Bitcoin, pot ser que es pregunti, quin tipus de regal es pot comprar el teu pare aquest any amb moneda digital més popular del món.

No es preocupi, hem investigat el tema i arribar a un munt de diferents idees i activitats de regal per a tots els tipus de pares!

1. El ganivet fet a mà

Un tipus a l'aire lliure del regal sembla ser el clàssic a l'hora de dia del pare. Així que si el seu pare gaudeix d'excursió o de campament o almenys fent el seu camí cap a l'interior de tant en tant, per què no considerar obtenir d'ell un plegat més aviat freda o un ganivet fet a mà? Les peces més modernes són increïblement ben dissenyats i sortir com espectaculars obres de disseny industrial modern. Es pregunta on pot aconseguir un d'aquests per Bitcoin? No busqui més, Knives4Bitcoin, que ofereix una impressionant selecció de ganivets per a totes les aplicacions i els gustos estètics.

2. L'art modern

Igual que els pares, però, els regals poden variar en gran mesura. Per tant, si el seu pare és el tipus de gaudir l'atractiu visual de l'art modern que realment pot fer nowrong pel control d'Cointemporary, una galeria d'art modern que accepti pagaments estrictament de Bitcoin. Situat a Vien, Àustria, aquesta galeria està comissariada per incondicionals del moviment de la moneda digital, Valentin Ruhry i Andy arrencada. Cal reconèixer, tant en l'art i la galeria es veuen tremendament espectacular. Per tant, d'una manera Cointemporary ja ha tingut èxit i que és pionera en un nínxol completament nou i sorprenent dins el moviment de Bitcoin. Així que si t'agrada l'art allotjada en Cointemporary, considerar la compra d'alguns amb Bitcoin!

3. Cartera de cuir

Ja sigui per protegir els seus targetes de crèdit, una mica de diners en efectiu o una quantitat moderada de línia Bitcoin, un regal de aleather walletis tant d'un clàssic com activitats a l'aire lliure o un regal relacionat amb l'esport. Un veritable essencial per a gairebé qualsevol home, una cartera de pell és una cosa que pot envellir realment bo, especialment si Feta a mà material selecte, exquisit, com és el cas dels articles que s'ofereixen per Bitcoin per HandAndSew. Així que si vostè està buscant un regal útil i saber del cert que vella cartera del seu pare està en la necessitat d'un reemplaçament, donar a aquesta idea del regal d'una bona consideració, ja que no és només una declaració d'estil, sinó també una pantalla fiable de funció pràctica.

4. Mànigues de cuir IPADE i l'iPod

Una cartera de cuir no és l'únic regal fet a mà fresc que vostè pot aconseguir al seu pare aquest any per Bitcoin. Joli Originalssells alguna espectacular de cuir italià i holandès woolfelt mànigues per iPad Aire, mini iPad, iPad, iPhone, MacBook Air i MacBook Pro i l'iPod. Si el seu pare és amo de qualsevol d'aquests dispositius, tenir en compte que pot complementar-per a ell amb accessoris d'última moda fets a mà.

5. Cordó de cuir tac

Parlant d'accessoris, maneguins no són l'únic accessori interessant que podria obtenir al seu pare per als seus aparells. Així que si el seu pare és un ventilador de mantenir les coses netes, ordenat i organitzat, alhora que regularment ús d'un cable USB o auriculars en el camí, un cable de Tac podria ser una bona opció per a un regal. Una ordre inclou tres Tacs espinal, amb destinació a netejar l'interior de la seva bossa al passar de desordenat refredar. Tacs de cordó estan disponibles en diversos colors.

Si voleu ampliar les seves opcions d'articles fets a mà, per què no navegar a través de la comunitat Bitcoin d'Etsy? Disposat al pas a un nivell superior, mentre es busca no trivials, interessant, modernes regals per a un pare del maluc? Llavors vostè hauria de veure la secció d'Homes de BitDazzle, que ha estat cridat amb encert la Etsy de Bitcoin. A partir de la barba del sabó de vincles amb bessons, BitDazzle té el que sigui que vostè està buscant en termes d'un regal impressionant per la seva pare fresc!

6. Aparells electrònics

De vegades només vull anar a per totes i hi ha un regal categoria perfectament ben adaptat per a això. Estem, de fet, parlant d'aparells. Mentre que les mares poden no trobar nova tecnologia atractiva, hi ha molts pares per aquí que realment fer! Així que si el seu pare gaudeix de la navegació per Internet en un dispositiu de mà o d'altra banda té un telèfon intel·ligent passada que necessita una actualització extrema, que sens dubte podria buscar perquè li donés un nou telèfon intel·ligent, amb HTC Onebeing entre els principals candidats més obvis.

7. Un deliciós menjar

Com a part del regal i una mostra d'agraïment, per què no portar al seu pare a donar un mos d'heroi Subsif estàs a Melbourne, oa un restaurant per a una copa de vi en un altre lloc! Aquesta és l'activitat perfecta per mostrar el seu pare que es preocupa, així com per posar-se al dia sobre els esdeveniments de la vida, mentre que compartir alguna cosa impressionant per menjar. Encara que, la llista de llocs que accepten Bitcoin no és tan llarg, sent el AirBitz directoryis un dels millors i més fàcil d'utilitzar que trobem a Internet fins a la data. Per què no fer una ullada, qui sap, potser hi ha un lloc ben adequat per sortir a pagar amb Bitcoin i prop de vostè!

Aquest article va ser publicat en associació amb ShopJoy

Imatge destacada: Wikimedia

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Qui és Satoshi Nakamoto? Infografia

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

11 increïbles anuncis de Bitcoin

Post Dogecoin

Nou ATM de Bitcoin detectat al districte financer de Chicago

Post Dogecoin

Una col·lecció dels 15 millors dibuixos animats de Bitcoin

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

Lúltima tira còmica de Dilbert està inspirada a Bitcoin

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic