Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Bitcoin ha fet el seu camí en el món polític en diferents països de tot el món. Això no és exactament una notícia, ho sabem. Però Té prestat prou atenció al que els nous candidats polítics Bitcoin ambient han estat dient sobre la moneda digital més famosa del món? Aquí està una llista!

1. Martillarán

Qui és ell? candidat llibertari de la càmera d'Estats Units de representants de la Comunitat de Sisè Districte de Virgínia, Estats Units.

El que ha de dir:

# 8220; he tingut Bitcoin per més d'un any, així com alguns litecoin i dogecoin. Al principi em van donar alguns Bitcoin i no vaig fer molt amb ella. Però a principis d'aquest any vaig comprar dues galledes bloc erupter a la meva meva. (...) Bitcoin ha obert un sector completament nou en l'economia encaminades a la innovació posada en pràctica del que és el futur, així com per permetre que l'usuari pugui negar-se a terme essencialment d'un sistema que no estan d'acord. És una cosa bella ".

Font: CoinTelegraph

2. Michael Glenn

Qui és? Candidat al seient del consell Districte 1 de la península de Balboa, l'Ajuntament de Newport Beach, a Califòrnia (Estats Units).

El que ha de dir:

# 8220; Com la gent gasta els seus diners ha de ser el seu negoci. (...) Veig el paper de la tecnologia com la resolució de problemes del món real, com la creació d'ocupació, de manera duradors, com ara proporcionar passarel·les comerciants rendibles en el comerç electrònic i els mercats en línia ".

Font: Bitcoin examinador

3. Andrew Hemingway

Qui és ell? candidat republicà a governador de New Hampshire (Estats Units), el candidat a governador més jove en la història de l'estat.

El que ha de dir:.. "Cada candidat té la seva base i la seva xarxa crec que per la naturalesa de les tendències de la moneda significativament joves i coneixedors de la tecnologia, de manera que és la meva base (...) Els meus amics utilitzen Bitcoin, els seus amics utilitzen Bitcoin, que és una part d'una comunitat ".

Font: CNBC

4.Ossian Smyth

Qui és ell? Candidat a Dun Laoghaire, una ciutat costanera suburbana al comtat de Dublín, Irlanda.

El que ha de dir:

# 8220; crec que és una de les formes més transparents de recepció de donacions. Ningú sabria quants diners poden ser donats en un compte bancari, però amb Bitcoin qualsevol pot anar al bloc de la cadena i buscar a la cartera ".

Font: Bitcoin examinador

5. Jared Polis

Qui és? Representa el segon districte del Congrés de Colorado i és candidat a la reelecció a la Cambra de Representants.

El que ha de dir: em sento orgullós de ser un dels primers membres del Congrés per promoure la llibertat financera personal mitjançant l'acceptació d'una moneda digital per a les contribucions.

Font: CNBC

6. Blaine Richardson

Qui és ell? córrer conservadora independent Belfast pel segon districte del Congrés de Maine, Estats Units.

El que ha de dir?

# 8220; [moneda digital] és d'avantguarda. La nostra campanya està experimentant amb la tecnologia i avingudes que cap campanya en la història de Maine mai hagi tractat. BTC no està lligat a un banc central i que és molt bo ".

Font: Bitcoin examinador

Notícies relacionades


Post Dogecoin

12 increïbles plaques de llicència Bitcoin

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

10 Pastissos i galetes de Bitcoin saboroses

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC