Les 13 criptoconcies més prometedores | Catalan.Lamareschale.org

Les 13 criptoconcies més prometedores

Les 13 criptoconcies més prometedores

Aquí a Bitcoin examinador, el nostre objectiu és mantenir informat sobre el món moneda digital. Per tant, avui en dia, hem decidit publicar una llista dels principals actors en aquest món financer digital de nou i valent. Alguns són àmpliament coneguts, com el nostre estimat Bitcoin o el seu "relatiu" litecoin, mentre que altres no són tan famosos. No obstant això, des del més recent fins al més antic, una cosa és segura: tots són importants en el món de moneda digital.

1. Bitcoin

Nascut el 2009 gràcies al geni de la Satoshi Nakamoto anònima, aquesta moneda digital descentralitzada és un dels més grans avenços en el món de la tecnologia en els últims anys. Bitcoin permet realitzar pagaments instantanis a qualsevol persona, en qualsevol part del món, utilitzant la tecnologia peer-to-peer per operar sense una autoritat central. Bitcoin va ser una de les primeres implementacions del concepte moneda digital i segueix prosperant, quatre anys després de la seva creació.

2. Litecoin

Litecoinis sovint vist com un membre de la família de Bitcoin. Igual que la nostra moneda digital favorita, aquesta moneda peer-to-peer també permet realitzar pagaments instantanis a qualsevol persona al planeta. Creat el 2011, litecoin es basa en el protocol de Bitcoin, però és diferent en alguns aspectes, ja que pot ser extret de manera eficient amb el maquinari de nivell de consumidor. Confirmacions de transaccions de litecoin són també més ràpid i el moneda digital utilitza ' "una, minera amb seu a scrypt memòria de disc algoritme de prova de treball per apuntar als ordinadors normals i les GPU majoria de les persones ja tenen", explica el lloc web oficial.

3. Namecoin

Namecoinis altre sistema de nomenclatura descentralitzada també es basa en la tecnologia de Bitcoin. Aquesta alternativa distribuït sistema de noms de domini (DNS) que s'expandeix el programari original per tal de donar suport a les operacions de registre, actualització i transferència de dominis. "Igual que Bitcoin, Namecoin és un sistema peer-to-peer, que, assumint una majoria honesta dels participants, no pot ser controlat per un sol estat o una empresa", es pot llegir aquí.

4. PPCoin

PPCoin- també anomenat peercoin o una moneda Peer-to-Peer - va ser la primera moneda digital conegut basat en la implementació d'un sistema combinat prova de participació i de prova de treball. Va ser introduït a l'agost de 2012 i és considerat el tercer major moneda virtual, juntament amb Namecoin.

5. PhenixCoin

Phenixcoin "es basa apagat de litecoin usant scrypt com una prova de l'esquema de treball", explica la pàgina web de la moneda oficial. Aquest moneda digital va tenir un principi diferent de les altres monedes virtuals, ja que va ser desenvolupat com una moneda de proves internes d'alguns llocs web. Phenixcoin s'utilitza actualment a la pàgina PhenixPoker.com pòquer, però hi ha diversos projectes en desenvolupament que tenen l'objectiu d'utilitzar aquesta moneda com a moneda principal.

6. Feathercoin

Feathercoinis basat en la segona moneda en aquesta llista, litecoin. El moneda digital tindrà un total de 336 milions de monedes i té una recompensa de bloc de 200 monedes, protegint-la dels efectes de la mineria Bitcoin ASIC. D'acord amb la pàgina web de la moneda, Feathercoin "no competeix amb Bitcoin o litecoin, els complementa".

7. Worldcoin

"La moneda del món" o "la moneda del futur": aquesta és la forma Worldcoin vol ser conegut. Aquest moneda digital es "surt el protocol scrypt popular que li permet tenir estabilitat per als primers usuaris i usuaris mitjançant l'operació del maquinari existent normal", afirma la pàgina web de la moneda. Els creadors d'aquesta moneda afirmen que és súper ràpid, amb la confirmació de cada transacció ocorre en aproximadament 60 segons o menys. "El nostre objectiu principal és convertir-se en el moneda digital d'elecció per als comerciants i els consumidors per a la seva operació quotidiana", afegeix la pàgina web.

8. Devcoin

D'acord amb la pàgina web de Devcoin, la moneda és "un projecte ètic inspirat en la base de la moneda digital Bitcoin i creat per ajudar els projectes de codi obert fons creat pels programadors, desenvolupadors de maquinari, escriptors, músics, pintors, artistes gràfics i directors de cinema". El Bitcoin Wiki descriu Devcoin Devcoin com "la moneda, on el 90% de la generació va obrir els desenvolupadors de codi i 10% als miners".

9. Freicoin

Igual que Bitcoin, Freicoinis també una moneda peer-to-peer basat en el concepte de comptabilitat de la blockchain prova-de-obra creada per Satoshi Nakamoto. No obstant això, a diferència de la més famosa moneda virtual, Freicoin té una tarifa d'estada - proposat per Silvio Gesell per eliminar la posició privilegiada en poder de diners en comparació amb els béns de capital - que "garanteix la seva circulació i portadors de la moneda pagar aquesta quota automàtica", explica el la pàgina web de la moneda.

10. Terrracoin

0

Una altra d'igual a igual moneda digital descentralitzada amb cap emissor central que té l'objectiu d'alliberar el comerç per Internet de la càrrega de les institucions financeres. Terracoin li permet "enviar i rebre pagaments electrònics a tot el món gairebé a l'instant", prenent "avantatge d'un procés de validació de transacció distribuïda fort" i prevenir el frau.

11. BBQcoin mod

1

Descrit com una versió encara més ràpid de litecoin i sobre la base del codi font original de Bitcoin, BBQCoin havia estat creixent en els últims mesos des que va ser creat al juliol de 2012. La gent al voltant de la web diuen que el moneda digital va començar com una broma, però ara s'està fent el seu camí en saló de la fama de les monedes virtuals. El seu límit no modificable de monedes és molt més gran que altres monedes: 4.2 mil milions, una quantitat que teòricament no pot arribar.

12. Mincoin

2

També anomenada "la moneda d'un minut", Mincoin és també un moneda digital peer-to-peer basat en un algoritme de prova de treball. El moneda digital - que en té un objectius de blocs minuts, sent 10 vegades més ràpid que Bitcoin i 2,5 vegades més ràpid que litecoin - tindrà un total de 10 milions d'unitats generades. Cada bloc Mincoin val dues noves monedes i la dificultat es retargeted amb cada 720 blocs.

13. Primecoin

3

La gent en el món moneda digital criden la propera gran cosa. Primecoinis la primera moneda digital computació científica, un projecte derivat de Bitcoin, però amb el treball de prova de la no-hashcash nou que les mines nombres primers i és realment útil.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses estranyes que podeu comprar a Silk Road

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

La mineria Liberté està intentant alguna cosa diferent

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures