Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir | Catalan.Lamareschale.org

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Bitcoin no es tracta només d'anonimat, almenys ja no. Això és especialment vàlid quan els famosos comencen a parlar-ne. Després de cinc anys d'activitat potent, aquest moneda digital ha conquerit els cors i les carteres virtuals de diverses personalitats conegudes i algunes d'elles, si són Bitcoiners o no, estan twittejant sobre ell.

Si tens curiositat sobre el que Snoop Dogg o Richard Branson han de dir sobre la moneda digital, comprovar aquests sis últims tweets Bitcoin examinador es van reunir per a vostè.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay no sé quin nom tindrà al costat, però l'artista de la música no té dubtes sobre el futur. Pel que sembla, el seu pròxim disc serà "disponible a Bitcoin i lliurats en un avió no tripulat".

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcheris 1 Bitcoin partidari i inversors famosa. L'actor fins i tot es va prendre el seu temps per promoure Bitcoin Divendres Negre a través de Twitter, un esdeveniment que va ocórrer el 29 de novembre.

3. Max Keiser

Doncs bé, ¿què podem dir sobre Max Keiser? Òbviament, ell tuiteja molt sobre Bitcoin. L'amfitrió de la famosa sèrie de "Informe de Keiser" i va defensar Bitcoin aficionat moneda digital amb aquest tweet impressionant fa un parell de dies.

4. Richard Branson

L'empresari multimilionari Richard Bransonrevealed ell és un Bitcoiner fa unes setmanes quan va anunciar que Virgin Galactic podria començar a acceptar moneda digital a pagar els viatges a l'espai. D'acord amb Branson, Bitcoin és "una moneda futurista".

5. Jeffrey Tucker

El famós editor executiu de deixar fer llibres, Jeffrey Tucker, ha donat suport públicament Bitcoin moltes vegades. Ell està constantment parlant de moneda digital al seu compte de Twitter, al·legant que la moneda digital és un sinònim de "canvi".

6. Mark Hughes

Marc Hughesmight el menys famós d'aquestes personalitats, però el seu tuit mereix tenir un lloc en aquesta llista. El membre del Parlament Europeu per l'est d'Anglaterra i el planificador financer molt conegut diu Bitcoin és "la major innovació de l'efectiu en 6.000 anys".

Notícies relacionades


Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Syndicoin us permet finançar contingut en línia

Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

Les 13 criptoconcies més prometedores

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin