10 Símptomes de tenir un soci obsessionat amb Bitcoin Infographic | Catalan.Lamareschale.org

10 Símptomes de tenir un soci obsessionat amb Bitcoin Infographic

10 Símptomes de tenir un soci obsessionat amb Bitcoin Infographic

És el seu nuvi o núvia un veritable Bitcoiner? No hi ha una manera fàcil d'esbrinar d'una vegada per totes: acaba de prendre aquesta prova i descobrir si la seva parella està realment addicte a moneda digital.

Font: Imgur.com a través d'Raphaela Lucsok i Zivile Antukaite50 dades errònies sobre Bitcoin InfographicBitcoin és encara un misteri per a molts de nosaltres, fins i tot per als que posseeixen alguns dels més famosos moneda digital del món. Podem llegir les notícies, estudiar els processos i fins i tot experimentar amb la tecnologia, però sempre existirà algun detall fosc ignorem. Fins ara!

Aquí és l'últim cripto-infografia, el que revela els secrets 50 de Bitcoin més boges i ben cuidades.

Infografia publicada per WhoIsHostingThis?


6 Llocs on pots comprar cotxes amb BitcoinAliments, roba, cases... Es pot comprar gairebé tot amb Bitcoin per ara, fins i tot els cotxes. Sí, els cotxes! I no estem parlant de petites joguines que es poden recollir, estem parlant de cotxes reals.

Fer una ullada a aquesta llista de Bitcoiners feliços que va usar els seus diners digital per comprar un nou passeig, i també dels concessionaris o plataformes virtuals que accepten moneda digital per als seus vehicles.

1. Tesla i Lamborghini a Orange Country

Un concessionari de Lamborghini, al Comtat d'Orange (estat de Califòrnia), recentment va vendre el seu primer cotxe per Bitcoin: un model de Tesla SFOR 91,4 BTC, un valor aproximat de $ 103.000. També s'està processant Una segona venda a un usuari Bitcoin.

2. Ford a Dallas

Sam paquet de cinc estrelles Forddealership a Dallas està acceptant Bitcoin per als vehicles nous, sinó també vehicles usats certificats i no certificats de Ford.

3. Les diferents marques en Bitcar

Aquest 2007 Dodge Charger SRT8 pot ser teu per 260 BTC i només ha de visitar el Bitcar plataforma per aconseguir-ho. El lloc reuneix dotzenes de diferents vehicles, tot a canvi de moneda digital.

4. Tomcar a Melbourne

El Tomcar d'Austràlia, un venedor de vehicles tot terreny amb seu a Melbourne, ha estat la venda dels seus cotxes per Bitcoin des del començament de novembre.

5. Un munt de marques de luxe a BitPremier.com

Els BitPremier.comhas lloc estat venent luxe i cotxes clàssics de munts i munts de BTC per un temps. Aquí podeu trobar Ferrari, Bentley i fins aquest Hennessey Venom GT, pel preu de baix cost de 1.769,99 BTC.

6. Chrysler, Dodge, Jeep i Ram a Kansas

El concessionari de Overland Park Jeep Dodge Ram de Chrysler a Overland Park, Kansas, recentment va anunciar que està acceptant Bitcoin.


7 targetes postals de Bitcoin que pots enviar als teus companys de BitcoinersSabem que sona una mica estrany pensar que les persones que utilitzen i donen suport diners digital podrien estar interessats en l'enviament de targetes postals a través dels serveis postals tradicionals, però en realitat és original de fer-ho en aquests dies. Aquí està una llista de Bitcoin increïbles postals!

Targeta de Bitcoin Dia 1. Del pare


9 belles il·lustracions de BitcoinLa comunitat Bitcoin està compost per persones de ment lliure i creatiu, que ja sabíem. Però aquests nou il·lustracions realitzades pels aficionats moneda digital estan al cim!

El monjo 1. Bitcoin

Podria ser això Satoshi i els seus seguidors? Un dia, milers o potser milions de Bitcoiners podrien adorant aquesta imatge.

2. Bitcoin ardent i ferotge

Hi ha una expressió que implica tenir "el cor d'un lleó" és ser valent i sense por. I això és exactament el que Bitcoin és!

3. Holandesa Bitcoin

Un Bitcoin especial billfrom els Països Baixos inspirat en l'esperit del Nadal.

4. És un petit pas per a Bitcoin

La imatge utilitzada per celebrar major milestoneso de Bitcoin ara: superant la barrera del preu $ 1,000!

5. Bitcoin, la "lluna"

Bitcoin és la completa moonand els Bitcoiners són els llops que udolen en honor a ella.

6. Graffitis Bitcoin

Un artista de graffiti va decidir retre homenatge a Bitcoin amb aquest moneda digital cigne negre.

7. Bitcoin en 3D

Què passa quan una il·lustració Bitcoin es transforma en alguna cosa real gràcies a la tecnologia 3D? Doncs bé, aquest és un bon exemple.

8. Pagament amb Bitcoin

La paraula dels carrers exigeix ​​que pagui per coses amb les seves bitcoins. Jo!

9. Crea a Bitcoin

És un ocell? És un avió? És un objecte volador no identificat? No, és Bitcoin!

Notícies relacionades


Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

7 + 1 Notables guanys que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes