Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic | Catalan.Lamareschale.org

Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic

Xina regula lintercanvi de Litecoin al món infogràfic

Xina no només és el mestre i comandant de les operacions de Bitcoin en tot el planeta, també està en el poder litecoin, d'acord amb aquesta infografia portat a vostè per 99Bitcoins.

En aquest cas, el canvi més gran en l'escena és la OKCoin xinès. El volum total de la plataforma asiàtica és tan gran que supera el volum combinat de tots els altres intercanvis.Actualització del resum de monedes a HTTPS i altres actualitzacionsHola a tothom,

Ens disculpem si les coses semblen una mica apagat, o difícil de navegar pel moment. Estem en el procés d'habilitar el xifrat SSL complet en breu la moneda, que tindrà una mica de temps per perfeccionar. No obstant això, el resultat final valdrà la pena, ja que tot el domini serà portat a HTTPS, i proporcionarà un nivell addicional de seguretat per als nostres usuaris.

Desafortunadament, algunes de les nostres aplicacions no estan manejant l'interruptor molt bé, i s'ha de reparar un a un (que és més notable en aquest moment amb el format de la nostra pàgina principal). La nostra pàgina d'inici està sent redissenyat de moment, però això no és el nou disseny.

Vostè pot esperar que totes les qüestions que sorgeixen del nostre canvi a HTTPS per a ser resolts dins d'un dia o dos, i és d'esperar es donaran a conèixer la nostra nova pàgina d'inici (potencialment costat d'una nova característica interessant que hem estat treballant en).

Un cop més, ens disculpem per qualsevol desordre o confusió que això està causant. Prometem és només temporal!

Atentament,

L'equip de la moneda Breu


Coin Fire per a minersLa mineria pot ser un assumpte seriós per a molts entusiastes bitcoin.

Moneda de foc ha estat un dels meus llocs preferits per visitar per les notícies bitcoin general, però quan es tracta d'explotar el lloc no sempre ha tingut els millors informes, notícies, editorials, o revisions.

A partir d'ara, tot i que estic esperant per canviar això.

El meu nom és Lee i he estat un miner per a l'any passat. M'he unit al personal de la moneda de foc com el miner nou resident i vaig a haver de portar l'últim en notícies de mineria moneda digital, comentaris i molt més.

Tinc diversos comentaris a la canonada i no puc esperar per compartir amb vostès. La nova secció de la moneda / miners foc es va iniciar en els pròxims dies i esperem a compartir l'últim en el món de la mineria moneda digital amb vostè.

Imatge cortesia de BKeychain.com


CoinTerra comença comandes per a miner 16nmCoinTerratoday va anunciar la seva pròxima generació de Bitcoin Miner - el AIRE Miner ™. En un rendiment esperat per watt de 5x dels miners generació actual, l'ASIC 16 nm basat AIRE Miner ara està disponible per limitat temps de pre-ordre amb entrega prevista en Q1 2015.

Després d'un exitós llançament de TerraMiner IV ™ Bitcoin Miner al gener de 2014, CoinTerra està acceptant pre-comandes per a la seva pròxima generació de Bitcoin Miner, el revolucionari AIRE Miner.

El AIRE Miner, que actualment està previst per al seu lliurament als clients en el Q1 de 2015 és una alta eficiència Bitcoin minera basada en la nova ASIC ™ 16 nm Shiva CoinTerra prevista per a la cinta a terme a finals de setembre de 2014.

El AIRE Miner porta al mercat no només millores significatives en el rendiment en un factor de forma petit, sinó també ofereix una eficiència energètica sense precedents.

El AIRE Miner ja està disponible per pre-ordre a un preu introductori de $ 2499 per unitat + S / H per un temps limitat. Els clients poden


Trituració BTC Xina InfografiaLa vida de BTC Xina en l'últim mes no ha estat fàcil. Una vegada que la major Bitcoin exchangein el món, la plataforma va rebre un cop dur al desembre, quan el govern xinès va anunciar mesures restrictives pel que fa a Bitcoin.

Aquesta infografia, portat a vostè per Bitcoin examinador, detalla com BTC de la Xina va descarrilar de les vies d'èxit.


Va aconseguir que Bitcoin acabés de vèncer a PayPal? InfografiaBitcoin ha celebrat diversos noves fites diàriament en els últims mesos i, durant el començament d'aquesta setmana, hem estat testimonis d'una nova gran moment: quan Bitcoin "beat" PayPaland es va convertir en la cinquena xarxa de pagaments més gran del món.

Però els números són el més clar i simple com això? Potser no, però aquesta infografia portat a vostè per Bitcoin examinador l'ajudarà a donar una mica de llum sobre aquest assumpte.

Afegir aquesta infografia al seu lloc web, copia i enganxa el següent codi:

Bitcoin no acaba de vèncer Paypal? [Infografia] per l'equip de Bitcoin examinador

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

7 Heu de veure els vídeos de Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

Avui ha estat lenta, però aquí és el que esperar durant el cap de setmana

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

LATM de Taiwan, Dorian Nakamoto i un parell de caricatures

Post Dogecoin

Actualització del lloc breu de la moneda: grans avenços en venir

Post Dogecoin

Missatgeria amb gemmes

Post Dogecoin

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic