Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia | Catalan.Lamareschale.org

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Actualment hi ha dotzenes d'organitzacions benèfiques i organitzacions de tot el món ia l'acceptació de Bitcoin i hi ha cada vegada més persones donant compte del potencial de moneda digital. Però per què la seva organització sense ànim de lucre acceptar donacions digitals? Aquesta infografia mostra els avantatges d'acceptar la CTB i la forma de fer-ho.

Algunes de les organitzacions que ja estan acceptant Bitcoin realment coneguda com Acadèmia Khan o el projecte d'aigua. Així que si estan disposats a donar-li una oportunitat, per què no a la seva organització (o fins i tot una organització benèfica que dóna suport a) fer el mateix?

Font: WhoIsHostingThis.comCom funciona el cryptocoins físic InfografiaAlgunes persones podrien preguntar-se per què la gent que lloen monedes digitals volen transformar-les en senyals físics. Bé, hi ha alguns avantatges a la mateixa, depenent de la vostra opinió respecte a aquests cryptocoins.

No obstant això, avui en dia no es tracta de la seva utilitat o valor, avui volem ajudar a entendre com funcionen aquestes monedes. És l'hora de l'última infografia de Bitcoin examinador.


Què tan segurs són els Bitcoins? Infografia¿No és curiós que algunes de les qualitats que fan Bitcoin tan segures són també les característiques que fan més famós moneda digital del món tan atractiu per als hackers?

Aquesta infografia, publicat per Whoishostingthis.com, revela el grau de seguretat són els seus bitcoins.

Font: WhoisHostingThis.com


Com sobreviure a una caiguda dInfografia BitcoinCom vostè ja sap, Bitcoin segueix sent una moneda volàtil, pel que el seu valor pot pujar i baixar moltes vegades en un sol dia. En general, aquests canvis són molt subtils, però un gran accident mai està fora de la imatge.

Per aquesta raó, hem creat aquesta infografia increïble i complet amb totes les instruccions necessàries per ajudar a lluitar amb un accident de Bitcoin. El millor consell? Mai deixi que les seves emocions prenen el control. Fes un cop d'ull!


Com explicar Bitcoin als teus avis InfografiaSi Bitcoin pot donar mals de cap als joves que tracten d'entendre els conceptes bàsics de moneda digital, com anem a explicar els misteris de pagament digital als nostres avis?

No, no és una tasca impossible... Si més no, si vostè té l'ajuda d'aquesta infografia impressionant.

Infografia publicada per TechFaster.com


Piscines mineres de Litecoin: qui és qui? InfografiaMoneda digital segon major del món segueix creixent a un ritme constant i volem dedicar algun temps a litecoin, especialment als grups que extreuen la moneda digital.

Per això avui Bitcoin examinador li aporta una anàlisi visual de la 'qui és qui' en el món de les piscines mineres LTC. El coneixement pot ser divertit... Però també valuosa.


Litecoin contra Bitcoin: qui guanya la cripto-batalla? InfografiaSi això fos una pel·lícula occidental, aquesta comparació seria molt diferent: en lloc d'una infografia, tindríem Bitcoin en un costat i en l'altre litecoin, tant armat i perillós amb els seus barrets de vaquer i botes sorolloses esperons. Quin seria el més ràpid per pressionar el gallet?

Bé, això no ho sabem, però tenim una bona infografia per mostrar que posa les dues majors cryptocurrencies al worldface a cara. A punt per a l'enfrontament?


Max Keizer afirma que Bitcoin és la Creu Roja de les monedesMax Keiser no pot tenir prou de Bitcoin. El conductor del programa "Informe de Keiser", va escriure de nou sobre el més famós moneda digital aquest dimecres (18).

Després d'un tweet polèmica relacionada amb Bitcoin, aquest cop Max Keiser va parlar sobre l'augment de descàrregues Bitcoin a Argentina, com una manera d'escapar dels enormes problemes d'inflació i econòmics que estan afectant el país.

L'expert financer va dir que la moneda virtual és "la Creu Roja de les monedes", sobretot perquè "quan hi ha pànic, hi ha Bitcoin".

Via maxkeiser.com


Max Keizer: si Black America anés 100% Bitcoin podrien controlar leconomia nord-americanaEl famós conductor del programa "Keiser Report" (transmès per RT), Max Keiser, twitteó sobre Bitcointhis Domingo (14). L'emissora nord-americana i expert financer van escriure "Si Amèrica del negre va ser 100% bitcoin que podien controlar l'economia dels Estats Units dins dels 10 anys. Whitey és massa maleït estúpid per aconseguir-ho. Aquest és el nostre temps". Ni tan sols és una mica afroamericà, però això no importa...

I no s'atura aquí, va continuar estenent la seva teoria en la secció de comentaris: "(Aconsegueix-) si tots els d'Amèrica negre havien comprat Bitcoin quan was.50 cent que havien controlen més riquesa que la Amèrica blanca".

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency

Post Dogecoin

7 increïbles miners de Bitcoin ASIC

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

17 Petites empreses que accepten Bitcoins

Post Dogecoin

14 increïbles startups de Bitcoin

Post Dogecoin

22 Els objectes més estranys que podeu comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria

Post Dogecoin

15 llocs on es pot comprar cervesa amb Bitcoins

Post Dogecoin

Una col·lecció dels 15 millors dibuixos animats de Bitcoin