Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia | Catalan.Lamareschale.org

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

La competència entre cryptocurrencies s'està escalfant, ja que el món és cada vegada més i més curiositat pels avantatges que ofereix aquesta innovació. Bitcoin podria ser encapçalada per les estrelles, però les altres monedes digitals no es va a caure de bona gana enrere. Mira exampleand de litecoin va a entendre el que estem parlant.

Per ara, anem a enganxar-se a la polivalent Namecoin, prenent uns moments i un bon infogràfiques per comparar-lo amb Bitcoin. Va a trobar algunes diferències, però sobretot afinitats entre aquestes dues monedes digitals. Però estigueu atents perquè tenim molt més infografia per a vostè!La nova infografia interactiva de Bitcoin explica els fonaments de la criptocurrency duna forma divertidaMolts infografia s'han fet sobre Bitcoin, però pocs com aquest que estan a punt de mostrar. La pàgina web FXCM.com va publicar recentment una nova Bitcoin interactiva infographicthat canvia completament la forma en què veiem aquestes eines informatives.

La infografia es divideix en tres seccions: quin és Bitcoin, la història de Bitcoin Bitcoin i avui. A diferència de la majoria de la infografia, vostè no ha de desplaçar-se cap amunt i cap avall per veure una secció específica, pot fer clic a la icona i la infografia va mostrar la informació que desitja veure.

Tot i ser bastant complet, aquesta infografia es compon principalment de les icones i els curts períodes de text, el que simplifica el procés d'aprenentatge sobre Bitcoin. I la millor part és que molts icones o paraules al llarg de la infografia estan vinculats a altres pàgines web, per exemple, el que fa encara més interactiu.

Per comprovar aquesta visita infografia FXCM.comand divertir-se.


Novacoin: el nen polèmic de Peercoin i Litecoin InfographicInfografia d'avui és sobre Novacoin, la segona moneda digital basat en una implementació d'un sistema combinat prova de participació o de prova de treball. La moneda virtual, considerada la setena major moneda digital a l'agost de 2013, combina elements de peercoin i Bitcoin. Se li pot anomenar un híbrid.

Probablement la diferència més gran en comparació amb Bitcoin és l'absència d'un límit de monedes que es poden produir, entre altres detalls que es poden trobar a terme amb l'ajuda d'aquesta infografia.


Un any dimatges de Bitcoin: les 10 millors imatges de Bitcoin subRedditLa gent diu que "una imatge val més que mil paraules". Però què passa amb 10 imatges molt populars? Vam reunir les millors imatges Bitcoin que van arribar a la part superior de Reddit / r / Bitcoin (la sub-Reddit dedicada a moneda digital) durant l'any passat.

1. En els Estats Units capitalistes...

Això és el que succeeix quan el seu amic rus li envia una broma.

En 2014, manifestants de Hong Kong utilitzen una xarxa de malla P2P (firechat) per coordinar la seva acció col·lectiva sense ser tancat per les autoritats.

Western Union va presentar una reclamació de drets d'autor contra aquesta Redditor per publicar un anunci de la paròdia a la seva pàgina de Facebook.

Aquest moment impressionant quan va fer Bitcoin La intro Simpsons.

En alguns països, vostè ha de pagar per "comprar" els seus propis diners. No amb Bitcoin!

Aquesta imatge va venir directament de Buenos Aires. Aquests nois van obrir una botiga de cafè Bitcoin-acceptar anomenat Bitcoffee a Argentina, on moneda digital és ara una solució per a la inflació i la crisi econòmica.

Xbox començar a acceptar Bitcoin any passat i la bona notícia va rebre una resposta molt positiva.

En 2014, el núvol d'Apple va ser hacker i diverses imatges íntimes pertanyents a celebritats com Jennifer Lawrence van ser publicats en línia. Si no podem confiar en l'empresa amb les nostres imatges privades, llavors com podem confiar en ells amb els nostres diners?

Bitcoin és tot sobre la simplicitat, facilitat d'ús i comoditat.

0

Finalment, un Redditor va deixar dos regals diferents - de dòlars i bitcoins - dins d'una cartera que va construir fa uns mesos. Esperem que algú algun dia trobar aquest tresor, però que (moneda fiduciària o moneda digital) serà més valuós?


Peercoin: el batidor Bitcoin denergia baixa? InfografiaPeercoin, anteriorment conegut com PPCoin, va néixer amb el somni de millorar el sistema establert amb anterioritat per Bitcoin. Aquest moneda digital va ser el primer basat en la posada en pràctica d'un joc de prova de combinat i el sistema de prova de treball, el canvi d'un dels principis essencials originals de moneda virtual.

Aquestes dues monedes digitals tenen molt en comú, així com diferències importants. Fer una ullada a aquesta següent infografia per cortesia de Bitcoin examinador i veurà. Peercoin es va introduir a l'agost de 2012 i segueix lluitant per ser la moneda més segura en el món de cryptocurrencies.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Post Dogecoin

Què són les celebritats que diuen sobre Bitcoin? Aquí tens 6 tweets que vols llegir

Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

Segueix amb Bitcoin Unlimited i Bitcoins Fork explicat simplement

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

Dia del pare a Austràlia: idees de regals per a tots els papes de Bitcoiner