Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia | Catalan.Lamareschale.org

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Pocs anys després de la seva creació, Bitcoin és, sens dubte, moneda digital més famosa i poderosa del món. Actualment, més de 60.000 comerciants repartits per tot el món accepten Bitcoin com una forma vàlida de pagament. Aquest grup inclou a grans empreses com Zynga, excés i fins i tot eBay.

No obstant això, hi ha un problema que afecta totes les noves tecnologies i Bitcoin no és una excepció: es tracta de la seguretat. Encara hi ha moltes preguntes al voltant de les característiques i el nivell de seguretat de moneda digital i aquesta infografia és exactament per això. Mira-t'ho a continuació o visiteu Bluecoat.comto veure d'una manera diferent i més interactiva.

Font: Bluecoat.comEls Simpson compten amb un anunci Bitcoin especialSembla que Bitcoin ho va fer en la sèrie famosa a tot el món Els Simpsons. Un dels últims episodis va oferir aquest anunci impressionant Bitcoin que es pot veure a continuació. Pel que sembla moneda digital realment s'està convertint el corrent principal!

Font: Imgur.com


Els conceptes bàsics de Bitcoin: uniu-vos a la revolució de divises digitalsSabies que més de 74.000 bitcoins s'intercanvien a tota hora? Això significa més de $ 2,3 milions d'... Moneda digital està creixent realment, com es pot veure, però hi ha nous usuaris s'uneixen a la onada diàriament.

És per això que 99Bitcoins decidit publicar aquest gran infografia de OnlineAccountingDegrees.net, per proporcionar certa informació bàsica per a les persones que només estan donant compte de l'existència i el potencial de Bitcoin ara. Més informació i entregar-se al poder de moneda digital!

Via dashburst.com


Els millors tatuatges de 7 BitcoinAlgunes persones, com Bitcoin tant que l'única manera de mostrar realment la seva devoció és per a la marca d'aquesta sensació en bots hereu. Si vostè està buscant inspiració per a un tatuatge inspirat en Bitcoin, aquest és el lloc per buscar.

1. La direcció Bitcoin

Nai Saephan, de Whidbey Island (Washington, Estats Units), és el propietari d'aquest tatuatge original. Aquest home va decidir tatuar la seva adreça Bitcoin pública.

2. Pare / fill tatoo

Aquest duo pare-fill va decidir fer tatuatges a joc Bitcoin durant l'any passat, quan el preu de l'moneda digital va pujar.

3. Direcció atractiu

Aquesta noia es veu molt dedicat a fer créixer les seves finances digitals.

4. Tatuatge discret Bitcoin

Aquest Bitcoiner des del nord de Virgínia, Estats Units, no només té un bonic tatuatge Bitcoin, sinó també un cotxe amb una matrícula de Bitcoin.

5. Crypto-tatuatge en un lloc ocult

Aquest, realitzat en 2011, va ser probablement el primer tatuatge Bitcoin mai s'ha fet.

6. Bitcoin per a la vida

Probablement, la major prova de la devoció vist fins ara.

7. Logotip simple Bitcoin

A més de representar Bitcoin, aquest tatuatge també es va pagar amb moneda digital.


La història completa i definitiva de Bitcoin InfographicLa recopilació de tots els esdeveniments importants relacionats amb la història d'Bitcoinin un sol lloc no és una tasca fàcil, però aquesta infografia fa una molt bona feina.

Tot i que les noves històries segueixen sent reportats a tot el món sobre una base diària, alguns són més importants que altres. Però aquests fets que realment importa són tots aquí, gràcies a la feina de l'equip de Visual Capitalista (a través de Gizmodo). Si vostè creu que ha estat perdent informació important sobre Bitcoin, fer una ullada a aquesta infografia i que segurament va a resoldre el seu problema.


La criptocurrency que va viure dues vegades: Coinye torna InfografiaLa vida d'Coinye no és fàcil de seguir. Si el altcoin es considera mort fa tot just un parell de dies, ara aparentment tornat a la vida i té un nou "llar" a Coinyetheco.in.

"Contràriament a l'opinió popular dels mitjans, que no estan morts. Estem treballant dur per aconseguir que algunes noves addicions!", Es llegeix a la pàgina principal del lloc web. En un esforç per tractar d'evitar més problemes amb Kanye West i el seu batalló d'advocats, els administradors també afegeixen el següent missatge, signat per un 'origen desconegut':

Kanye està involucrat? Absolutament no! Ens agradaria deixar clar que estem totalment independent de l'home, i no ha d'haver cap confusió pel que fa a la intenció o l'origen d'aquest projecte. El nom "Coinye" pretén ser únicament paròdia, no una indicació o implicació d'aprovació o participació.

Així que això és encara si no una altra cosa, i l'experiment interessant. El major repte serà aconseguir un intercanvi a la llista, i mantenir suficients miners a la comunitat per mantenir la xarxa en - però aquesta és la primera vegada. Aquesta és la primera emissió / desmuntatge intent d'una moneda. Això proporciona informació útil per al futur sobre com cryptocurrencies són resistents al control fora més enllà de les balenes que manipulen els mercats.

Serà la primera esmena, en què determinats paròdies artístiques i editorials de les marques comercials estan autoritzats als Estats Units, el treball en aquest cas? L'equip darrere de la remuntada de Coinye espera que si, ja que també esperen establir un intercanvi en un futur pròxim.

Mentre això no passi, aquí és una infografia sobre Coinye portat a vostè per Bitcoin examinador.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

10 Futuristes o fora dels projectes ordinaris que accepten Bitcoin

Post Dogecoin

Comunicat de premsa: Trucoin anuncia la dissolució de la seva associació amb NCC i Presto Financial juntament amb plans per a un llançament oficial que gairebé quadruplicarà la cobertura de lantiga societat dels Estats Units

Post Dogecoin

Com executar una granja rendible de mineria Bitcoin

Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

Propietaris de Bitcoin: el que la gent pensa que faig

Post Dogecoin

11 advocats populars de Bitcoin

Post Dogecoin

Entrevista: Be Heard on Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Les 13 criptoconcies més prometedores

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

21 impressionants làtexines de mineria