La nova era iniciada per Bitcoin Infographic | Catalan.Lamareschale.org

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

La nova era iniciada per Bitcoin Infographic

Aquí està una gran infografia que resumeix moltes de les qüestions que actualment publiquem i discutir sobre 99Bitcoins. "L'estàndard de xifrat" explica com moneda digital és la marca el començament d'una nova era en la societat moderna. Dades bàsiques de la nostra estimada moneda per cites de personalitats importants que estan parlant de Bitcoin. Mira-t'ho a continuació!

Via visualcapitalist.comEl nombre dapagades de Silk Road InfographicMolt s'ha dit i escrit sobre l'apagat de Ruta de la Seda, la detenció de l'administrador del mercat il·legal coneguda com temible pirata Roberts - o Ross Ulbricht, si vostè està a la recerca del seu veritable nom -, i les repercussions d'aquest esdeveniment històric en el Bitcoin ecosistema.

Però apostem a ningú que va mostrar tot això com Bitcoin examinador: amb una infografia impressionant que recull tota la DATAIN important un sol lloc. Després d'aquest moment crucial, la nostra preferida moneda digital enfonsat una mica per elevar-se a continuació com una au Fènix, aconseguint recentment la fita de $ 200.


Laugment de BitPay InfographicSi hi ha una empresa amb una evolució que pot ser comparat amb Bitcoin i la seva història, que és l'empresa BitPay plataforma de processament de pagaments.

Després de superar els seus humils començaments, BitPay és actualment un gran cas d'èxit: ja ha superat $ 100 milions en transaccions Bitcoin i té més de 15.500 comerciants repartits en 200 països.

El present és sorprenent, és clar, però sempre val la pena recordar com el processador de pagaments va arribar aquí. És per això que Bitcoin examinador té una nova infografia a vostè i, mostren avui en dia, és tot sobre BitPay.


Aquest fotògraf nord-americà té un nou projecte inspirat en BitcoinMegan Miller és el nom de la photographerthat seu a Los Angeles ha decidit recentment per donar inici a un nou projecte inspirat en la moneda digital més famosa del món.

Però ¿com es pot prendre una imatge d'una moneda que no té una existència física? Bé, això és exactament el punt.

Miller no està fotografiant exactament bitcoins, però els objectes que poden ser o van ser comprats amb moneda digital, així com els moments típics de la vida d'un veritable Bitcoinersuch com la construcció d'una plataforma d'extracció o intercanvi de moneda fiduciària per els diners digital.

Fes una ullada a alguns dels seus treballs més avall.

Totes les imatges de la pàgina web de Megan Miller


Les cinc principals ciutats americanes amb la majoria de comerciants de BitcoinAlguna vegada es va preguntar que són les ciutats nord-americanes més atretes pel poder de moneda digital? Per sort per a tu, aquí hi ha la resposta: descobreix els cinc Bitcoin majoria de les ciutats-amistosos al país.

1. Nova York

La ciutat que mai dorm sembla atreure a tot el que està connectat amb els diners, començant i acabant a Wall Street, i Bitcoin no és una excepció. Nova York és la ciutat més amigable Bitcoin als Estats Units amb 49 comerciants i 813 membres que componen el seu grup de meetup Bitcoin.

2. Els Angeles

El famós i molt californiana de Los Angeles va aconseguir la segona posició en aquesta llista gràcies als seus 35 cripto-comerciants i un grup meetup amb 300 membres.

3. Sant Francesc

Situat a l'estat de Califòrnia, San Francisco - Frisco o, com alguns els agrada dir-tot i que en realitat no entendre per què - té 27 Bitcoin comerciants i un grup meetup amb 150 persones. No obstant això, si mirem el comerciant que la ració de la població, Sant Francesc és el guanyador amb 30.000 Per 1.

4. Filadèlfia

  

Amb 16 comerciants moneda digital-amigable i un grup Meetup gran amb 100 participants regulars, Filadèlfia, a l'estat de Pennsilvània, és el quart més del munt.

5. Portland

Aquesta ciutat en l'estat d'Oregon dóna suport amb orgull els seus 14 Bitcoin comerciants i del seu grup petit, però fort, meetup compost per 10 membres.

Dades dels Motley Foolvia Coinmap.org

Imatges de Wikimedia


Ultimate Christmas shopping list for real Bitcoiners InfographicÉs vostè un Bitcoiner amb diners virtuals crema la butxaca digital? Té problemes de creativitat i comprar regals de Nadal per a la família no és la seva tassa de te?

Llavors aquí hi ha la resposta a tots els seus problemes: a última hora les compres de Nadal listcomposed de regals bonics i originals que es poden comprar en línia amb moneda digital i lliurats en qualsevol part del món. Ni tan sols ha de sortir de la sala d'estar per omplir aquest espai buit sota del seu arbre.

És hora d'esbrinar qui era entremaliat i agradable aquest any... Tenir un Bon Nadal amb una gran quantitat de cripto-regals.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

8 Metges que et faran sentir millor a canvi de Bitcoins

Post Dogecoin

Augment de Bitcoin: com protegir la vostra moneda digital Infografia

Post Dogecoin

8 milionaris de Bitcoin: de geeks a gurus rics

Post Dogecoin

Publicació del servei Nxt Multigateway: comerç de BTC i LTC a Nxt!

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

7 Pensaments de les persones famoses a Bitcoin

Post Dogecoin

Com Bitcoin canviarà el sector no lucratiu i voluntari Infografia

Post Dogecoin

20 coses barates que les persones poden comprar en línia amb Bitcoin

Post Dogecoin

Tercera Crypto Station CryptRadio Llançament de l1 doctubre

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

11 Moments històrics de Bitcoin: un compte enrere pictòric de la història de la criptocurrency