Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC | Catalan.Lamareschale.org

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Distribució de la riquesa Part I: Moneda fiat contra infografia de BTC

Encara Bitcoin es considera una moneda democràtica, la seva distribució és ara estranyament similar a la divisió injusta de la riquesa que caracteritza Fiat currencyacross el món.

Heus aquí una explicació visual portat a vostè per Bitcoin examinador que mostra com ara es distribueixen aquests dos tipus de moneda.Distribució de la riquesa Part II: Moneda fiat contra infografia de BTCAquí està la segona part del nostre anàlisi visual sobre la distribució de la riquesa de Bitcoin (marqui la primera part aquí) quan es compara amb la forma en què la moneda fiduciària es va estendre per tot el món. Avui, volem mostrar aquestes dades sota una llum diferent.

Fer una ullada a més recent infografia de Bitcoin examinador.


Saps què passa quan un Bitcoin apareix a Happy Tree Friends?Recordeu "Happy Tree Friends"? Si el nom no sona una campana, pensar en una famosa caricatura americana on criatures boniques tenen "aventures" violents amb terminacions molt gràfiques?

Doncs bé, un dels últims episodis van tenir un convidat especial: un Bitcoin! I no, el resultat no era bo.

Podeu fer clic adjunt veure el vídeo.

Font: Mondo Mitjans


Què és Tacocoin? Una lliçó sobre Tacocoin i Merge MiningSap vostè sobre Tacocoin? Si t'agrada tacs i / o diversió, vostè probablement hauria.

Aspectes tècnics de Tacocoin

Tacocoin és fusionar explotable, d'una manera que és similar a Myriadcoin. No obstant això, mentre que Myriadcoin mininguses un sistema multi-vPOW, Tacocoin és una moneda scrypt, utilitzant el mateix AuxPOW (Prova Auxiliar de Treball) utilitzat per Namecoin, i possiblement Dogecoinin el futur. Combinar la mineria permet miners a la meva dues monedes sense pèrdua de beneficis a tots dos. Això incentiva mineres més petites monedes, i ajuda a assegurar la blockchain d'una moneda.

En paraules de Billy Markus, el cofundador de dogecoin:

Si vostè és un miner scrypt, una moneda habilitada auxpow li permetrà ajudar a assegurar que mentre que la mineria qualsevol altra moneda de més dificultat. En compensació per ajudar a assegurar la moneda que obté algunes de les seves fitxes. D'aquesta manera, si [una moneda] es va habilitar auxpow, que està dient això: Si vostè ajuda a assegurar la meva xarxa, obtindrà algunes monedes []. Si la mina Scrypt, pot ajudar a assegurar la meva xarxa sense haver de preocupar-se per la pèrdua de beneficis.

Aquest enfocament va ser provat amb èxit per Tacocoin que aviat tindrà 3 vegades el hashrate de dogecoin, a causa de l'addició de múltiples piscines molt grans dogecoin i piscines litecoin.

A més, Tacocoin té un equip de desenvolupament actiu, amb un repositori GitHub amb més confirmacions que la majoria de les monedes.

El Tacocoin comunitat circumdant moneda digital

Un altre dels beneficis a Tacocoin és la seva activa comunitat. Tacocoin es va iniciar en reddit, amb l'única intenció de divertir-se. La moneda no té premine, i el creixement constant, perquè la nostra comunitat valora la confiança i la diversió, no fer-se ric ràpid.

/ R / tacocoin en reddit és l'eix central de notícies Tacocoin, i tenim una comunitat activa i tipbot.

Us animo a que fes un cop d'ull a tacocoin i la seva comunitat, com estic segur que tindrà un munt de diversió.


Què passa amb Dogecoin? InfografiaPer a algunes persones és només una broma. Per als aficionats moneda digital, és la 13a més gran de la moneda digital en tot, entre un grup amb més de 140 candidats.

Sembla que Dogecoinis aquí per quedar-se, juntament amb el seu divertit meme Shiba Inu. Wow. Molt gran. Així infografia!


Quin és el tracte amb Litecoin? InfografiaQuan Litecoinwas va posar en marxa, fa una mica més de dos anys, es va anunciar asthe nova i millorada versió de Bitcoin, 1 moneda digital que canviaria el sistema. Però va conquistar tots els seus objectius o és aquest camí massa llarg per a la seva curta vida?

En 99Bitcoins, ens agrada escoltar la seva opinió informada sobre litecoin o qualsevol altre moneda digital, així que vam decidir compartir aquesta LTC infografia amb vostè. Aprendre tot el que necessita saber i prendre una decisió.


Quin és el tracte amb Namecoin? InfografiaNo va ser només Bitcoin que van prosperar en 2013, com altres cryptocurrencies com Namecoinalso van prendre el salt i es va convertir en (gairebé) el corrent principal. Potser això és perquè aquest altcoin, creada el 2011, no és només una forma de pagament digital, però també funciona com un proveïdor de nom de domini independent.

Després de registrar un pic de preus en el final de novembre, Namecoin segueix pujant. Només cal fer una ullada a aquesta infografia portat a vostè per Bitcoin examinador i comprovar els números.

Notícies relacionades


Post Dogecoin

13 grups més actius de trobada de Bitcoin

Post Dogecoin

Namecoin: el bessó més útil de Bitcoin? Infografia

Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

Coin Brief necessita més representants de monedes!

Post Dogecoin

Comunicat de premsa de BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

10 sorprenents maletes i accessoris

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

Descripció general de Monero

Post Dogecoin

Una selecció de 10 notoris coneguts de Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin contra USD contra Gold - Aquí és per què Bitcoin guanya

Post Dogecoin

Els fonaments de Dogecoin

Post Dogecoin

Una introducció a Myriadcoin i una breu història de la moneda