Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia | Catalan.Lamareschale.org

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Quin és el tracte amb Peercoin? Infografia

Peercoin és definitivament una prometedora moneda digital

conjunt per solucionar els defectes aparents que afecten la famosa Bitcoin a tot el món, sobretot quan es tracta dels costos de la mineria.

Aquesta moneda virtual realment ha recollit en termes de capitalització de mercat al desembre i la seva evolució segueix pujant a les llistes, com aquesta infografia per Bitcoin examinador li mostrarà. Bones notícies per als miners i Peercoiners per aquí.Quin és el tracte amb Primecoin? InfografiaPrimecoin és sens dubte una de les monedes més interessants de tot l'univers de moneda digital, que és dir molt, ja que aquest univers té ara més de 140 "habitants".

Amb una missió única i característiques especials, val la pena saber més sobre aquesta moneda digital i això és exactament el que pot fer amb l'ajuda d'aquesta infografia portat a vostè per Bitcoin examinador.


On obteniu les vostres notícies de Bitcoin? 10 blocs de Bitcoin que podeu saberAquí a Bitcoin examinador que tractem de mantenir-lo informat sobre els últims esdeveniments del món moneda digital. Avui en dia, ens prenem el temps per reconèixer alguns blocs que s'han esforçat per mantenir la imatge de la nostra moneda preferida flotació a l'Internet.

1. Coindesk

Sens dubte, una de les principals veus en línia de la moneda digital.

2. La Fundació Bitcoin Bloc

Un dels blocs més importants en el món de la moneda digital i una font d'informació oficial.

3. Revista Bitcoin

Notícies diàries i tarifes actualitzades per als amants de Bitcoin més ansiosos.

4. El Bit Standard

Una gran font de notícies Bitcoin dirigida específicament als grans inversors i experts de Wall Street.

5. El diari Bitcoin

"Notícies del nou món de diners" és la seva promesa i el mantenen.

6. Bitcoin Vistes

Un dels millors llocs web per accedir a les notícies en temps real sobre Bitcoin.

Comerciant 7. El Bitcoin

Un bloc amb diversos enllaços útils, on es pot trobar una gran quantitat d'informació sobre la moneda virtual.

8. El Gènesi Bloquejar

Amb el lema "el fonament de totes les coses Bitcoin", El Gènesi Block és definitivament part de la cadena de Bitcoin informació.

9. En Bitcoin

En Bitcoin és un orgull per a realitzar un seguiment de l'essencial de notícies Bitcoin i l'adopció ràpida de moneda digital.

I, finalment, que aterrem de tornada a casa...

10. Bitcoin examinador

0

Ho sentim, no vam poder resistir perquè realment creiem merèixer un lloc en aquesta llista. Amb diverses actualitzacions diàries, guies útils i llistes fresc, saps Bitcoin Examineris una gran font d'informació sobre el món moneda digital. Esperem veure-li al voltant!


Qui és el propietari de tots els Bitcoins? InfografiaAmb milions de bitcoins van estendre per tot el món, s'està fent més difícil de rastrejar el parador de cada moneda digital. És per això que existeixen infografia com aquests!

Igual que en l'univers Fiat, el món de Bitcoin també es defineix per les desigualtats, segons alguns. Altres parlen d'un mercat lliure i Bitcoiners que pot celebrar la seva bona sort, ja que van ser els primers a adonar-se del poder de la més famosa moneda digital del món.

Infografia publicada per WhoIsHostingThis?


Qui queda després de TerraHash? InfografiaAmb la desaparició de l'ASIC productor d'engranatges minera TerraHashin finals de setembre, molt ha canviat en l'ecosistema moneda digital, però moltes altres empreses mineres estan encara aquí produint rigsand assegurant-se que el nivell de dificultat segueix pujant. Tenim marques com Cointerra o KnCMiner, que acaba de començar a distribuir els seus equips de Júpiter als clients feliços.

Mentre que el món de la mineria no perdrà molt sense TerraHash com es pot veure amb l'ajuda de la nostra infografia, el principal problema serà deixat per als clients que ja havia encarregat a l'empresa i pagats, ja que només es TerraHash anunciar un reemborsament d'uns 50 per cent de cada ordre.


Per què Bitcoin és el futur dels pagaments a tot el món InfographicHem recorregut un llarg camí des dels temps antics quan solíem vaques operar com si fossin riquesa. No obstant això, no es va aturar després de la creació de diners i altres matèries primeres, vam anar més enllà i actualment estem en el llindar de modernitat gràcies a Bitcoin.

Anem a tractar d'entendre els rumors al voltant moneda digital i com està canviant el nostre món amb l'ajuda d'aquesta infografia creada per Chargeback.com.

Via entrepreneur.com

Notícies relacionades


Post Dogecoin

Desenvolupador de jocs de vídeo que utilitza la tecnologia Blockchain eleva 1 mm de dòlars

Post Dogecoin

18 increïbles memes bitcoins

Post Dogecoin

Febre Bitcoin ATM: llista de 8 màquines diferents

Post Dogecoin

12 publicacions més importants de Bitcoin

Post Dogecoin

Opinions sobre criptocurrency a partir de 6 candidats polítics a favor de Bitcoin

Post Dogecoin

13 Empreses esperem que acceptin Bitcoin (bonica, si us plau?)

Post Dogecoin

10 articles més cars que pots comprar amb Bitcoins

Post Dogecoin

Darrere de les aixetes

Post Dogecoin

Els primers nou: els medicaments favorits dels Bitcoiners que utilitzen Silk Road

Post Dogecoin

Top 13 aixetes Bitcoin

Post Dogecoin

8 Exploració de la ment Bitcoin heists

Post Dogecoin

19 Llocs reals on pots passar els teus Bitcoins